Понеже не ми се пишат романи ще ви разкажа всичко накратко.

Ходя с едно момиче от 6 месеца и половина някъде, преди това ходехме 2 месеца, но тя ми изневери и аз не и проговорих месец и малко(а сме в един и същи клас).
После някакси успях да й простя не знам дали е защото ми е първата или просто е много чаровна и сладка, но както и да е всичко вървеше горе-долу добре до вчера когато разбрах, че тя отново се е забила с някакво момче и ходи с него от 3 седмици докато ходи и с мен.Разбрах го от един нейн бивш, взех телефона на това момче от него звъннах му и той го потвърди, направо избеснях добре, че каза, че прекратява всякакви отношение с нея тъй като той изобщо не знаел за мен(можете ли да го повярвате, човек с който деля всичко от да кажем 8-9 месеца е казал, че един вид аз изобщо не съществувам), момчето ми каза, че точните й думи са били "нямам си приятел вмомента и мисля, че си много сладък" или нещо от този сорт.
Звъннах й на нея тя отново почна с глупостите от сорта на "само теб обичам, какви са тези лъжи, които са ти наговорили" и т.н. по-късно същата вечер си призна и само заради атмосферата в семейството й вмомента останах с нея като и казах, че ще я използвам единствено и само за секс, няма да имам никакви чувства към нея и изобщо няма да я зачитам за човек, един вид ходя с нея от съжаление.Тя плака и ми се моли през целия разговор и след като и казах всички тези неща тя ми отвърна с "не ми пука, ще направя каквото искаш само и само да съм с теб, ти си единственото нещо в живота ми за, което си струва да продължа да живея".
Та така, един вид вмомента ме е страх да скъсам с нея щотото откъде да знам колко й е акъла, може да си посегне с цялата й депресия и "емовски" глупости и после цял живот да се чувствам виновен.Вие как бихте постъпили защото найстина вече не ми пука ама изобщо за нея.