- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли човека, с който сте в момента?
Zdrasti!Abe 6matki i 6matapoci...obi4ate li se s priqtelq/priqtelkata si??Az moq dqful mnogo go obi4am..!
A 4uvstvate li 4e toi/tq vi obi4a???
Adi 4akam otgovori :*
т.7
krem4et0
обичам го разбира се,той мен също![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
mnogoooo![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
obi4am go s caloto si sa6ceeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пффф... абе да няма конкурс "най - тъпа тема в раздела"? Естествено, че си обичаме половинките. Защо са ни иначе? Малко са хората, които ще изкажат различно мнение.
Да.Аз не го обичам все още.То го харесвам много.Има време и за обич.
Оу любовта му към мен прелива направо,обаче..аз не го обичам.Отрязах го 3 пъти и сега реших да му дам шанс,но не знам дали ще се получи.Интересното е,че той си знае ,че не го обичам и все още продължава да се опитва.![]()
Ест че да :P
Ами да няма да крия... Аз съм сигурна за чувствата си... & той ми го е казвал че ме харесвапонеже все още се опознаваме, не мога да кажа обичам те и т.н., защото ще е прибързано ;] Иначе отношенията ни са някак си толкова нежни & прекрасни, но не знам аз винаи губя хубавите неща, така че...
е да се надяваме да не стане така и този път :P защото найстина ми писна и ще ми е някфо много смотано ....
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
И аз като прочетох заглавието на темата, тва беше първото, което ми дойде на ум..Първоначално написано от babity
Да... много го обичам, с цялото си сърце и душа... И преди съм чувала "вълшебните" думички "обичам те", но за пръв път с него усещам, че в действителност те са истина...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Абе,не знам дали го обичам...В смисъл не знам какво точно трябва да изпитвам...Знам,че имам чувства каквито не съм имала преди,но знам и че съм на 14 и не мога да предположа колко сериозни могат да са те в момента...Обичам си го...Честно казано не мога без него,а и той без мен.Дори на моменти имам чувството,че той ме обича повече от колкото аз него.А той наистина го доказва...
О, повярвайте ми има доста хора, които не обичат половинките си. Включително тези писали в темата че ги обичат. Ама и аз на 15 мислех, че обичам 1 момче, 2-3 години роних сълзи за него, а се оказа че това изобщо не е любов.......Първоначално написано от sladku_bebzi
obi4am go pove4e ot vsi4ko na sveta .za nego i jivota si davam.i 4uvstvam 4e i toi me obi4a![]()
Руса кукличка
Абе..случи се така,че преоткрих чувствата си към него..до преди това само се карахме,но ето че нещата се оправиха![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Обичам го адски многочувствата ми са споделени
Еми оки, може и да има такива, които не ги обичат, ама не мисля, че някой би си признал.. Нали всички ще го нападнат.А и в крайна сметка, то тва наистина не е за хвалене![]()
Обичам е чувство, което не повече от 10-15 човека в този форум изпитват към половинките си. Останалите са влюбени, има привличане, тръпка, но обичта идва с времето, с опознаването, с нагаждането. тя не е.....уау онова избухване за което си мислите вие. тя е улегнала, но по-прекрасна от всяко 1 влюбване. била съм влюбена много пъти, но с ръка на сърцето си казвам, че съм обичала в този истински смисъл само 1. И понеже открох какво е обичта, то ми стана ясна и разликата между влюбване и обич......
Напълно съгласна съм с мнението на Кремчето. Просто харесваме половинките си много (в момента това е любовта). Според мен истинската любов идва само веднъж в живота и е толкова силна, че всичко след нея изглежда ужасно скучно. Една величествена тръпка, заради която си струва да живееш...
Не, аз не обичам приятеля ми, но го харесвам ужасно много.
оби4ам го...толкова много,4увствам се оби4ана,желана,важна,красив а,когато съм с него...нима това не е любовта? връзката ни е изкл трудна...но ние винаги до сега сме се справяли и се надявам винаги да е така
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...