.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...

Обичате ли човека, с който сте в момента?

Zdrasti!Abe 6matki i 6matapoci... obi4ate li se s priqtelq/priqtelkata si??Az moq dqful mnogo go obi4am..! A 4uvstvate li 4e toi/tq vi obi4a???
    Adi 4akam otgovori :*

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обичаме се много и двамата.

Град
    Bulgaria
    обичам го разбира се,той мен също
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    mnogoooo
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

obi4am go s caloto si sa6ceeeeeeee

Мега фен Аватара на babity
    Пффф... абе да няма конкурс "най - тъпа тема в раздела"? Естествено, че си обичаме половинките. Защо са ни иначе? Малко са хората, които ще изкажат различно мнение.

Град
    Израел
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    има ли хора които са заедно без да се обичат ?
    аз и Тя

Да.Аз не го обичам все още.То го харесвам много. Има време и за обич.

Град
    somewhere over the rainbow
    Оу любовта му към мен прелива направо,обаче..аз не го обичам.Отрязах го 3 пъти и сега реших да му дам шанс,но не знам дали ще се получи.Интересното е,че той си знае ,че не го обичам и все още продължава да се опитва.

Ест че да :P

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ами да няма да крия... Аз съм сигурна за чувствата си... & той ми го е казвал че ме харесва понеже все още се опознаваме, не мога да кажа обичам те и т.н., защото ще е прибързано ;] Иначе отношенията ни са някак си толкова нежни & прекрасни, но не знам аз винаи губя хубавите неща, така че... е да се надяваме да не стане така и този път :P защото найстина ми писна и ще ми е някфо много смотано ....
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от babity
    Пффф... абе да няма конкурс "най - тъпа тема в раздела"? Естествено, че си обичаме половинките. Защо са ни иначе? Малко са хората, които ще изкажат различно мнение.
    И аз като прочетох заглавието на темата, тва беше първото, което ми дойде на ум..

Да... много го обичам, с цялото си сърце и душа... И преди съм чувала "вълшебните" думички "обичам те", но за пръв път с него усещам, че в действителност те са истина...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

естествено,за пръв път откакто съм с момче не съм погледнала чужто,а това говори много.Мисля,че много се прибързах към него

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Абе,не знам дали го обичам...В смисъл не знам какво точно трябва да изпитвам...Знам,че имам чувства каквито не съм имала преди,но знам и че съм на 14 и не мога да предположа колко сериозни могат да са те в момента...Обичам си го...Честно казано не мога без него,а и той без мен.Дори на моменти имам чувството,че той ме обича повече от колкото аз него.А той наистина го доказва...

Град
    Shove IT
    Мн се обичаме с Грозданка

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Цитирай Първоначално написано от babity
    И аз като прочетох заглавието на темата, тва беше първото, което ми дойде на ум..
    О, повярвайте ми има доста хора, които не обичат половинките си. Включително тези писали в темата че ги обичат. Ама и аз на 15 мислех, че обичам 1 момче, 2-3 години роних сълзи за него, а се оказа че това изобщо не е любов.......

Град
    Велико Търново
    obi4am go pove4e ot vsi4ko na sveta .za nego i jivota si davam.i 4uvstvam 4e i toi me obi4a
    Руса кукличка

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Абе..случи се така,че преоткрих чувствата си към него..до преди това само се карахме,но ето че нещата се оправиха
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    The Land Of The Doomed
    Обичам го адски много чувствата ми са споделени

И двамата се обичаме много много!

Еми оки, може и да има такива, които не ги обичат, ама не мисля, че някой би си признал.. Нали всички ще го нападнат.А и в крайна сметка, то тва наистина не е за хвалене

Град
    Свищов
    Обичам е чувство, което не повече от 10-15 човека в този форум изпитват към половинките си. Останалите са влюбени, има привличане, тръпка, но обичта идва с времето, с опознаването, с нагаждането. тя не е.....уау онова избухване за което си мислите вие. тя е улегнала, но по-прекрасна от всяко 1 влюбване. била съм влюбена много пъти, но с ръка на сърцето си казвам, че съм обичала в този истински смисъл само 1. И понеже открох какво е обичта, то ми стана ясна и разликата между влюбване и обич......

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Напълно съгласна съм с мнението на Кремчето. Просто харесваме половинките си много (в момента това е любовта). Според мен истинската любов идва само веднъж в живота и е толкова силна, че всичко след нея изглежда ужасно скучно. Една величествена тръпка, заради която си струва да живееш...

Не, аз не обичам приятеля ми, но го харесвам ужасно много.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    оби4ам го...толкова много,4увствам се оби4ана,желана,важна,красив а,когато съм с него...нима това не е любовта? връзката ни е изкл трудна...но ние винаги до сега сме се справяли и се надявам винаги да е така
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си