- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли човека, с който сте в момента?
Ами ние не сме заедно, но мисля, че много се обичаме, зависи естествено какво разбирате под любов?!
Мииии дам,мн обичам себе си!!Няма да се изоставя никога!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Нашите отношения се градят предимно на срещи и раздели..Но истина е,че той беше първият човек който обикнах истински..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Преди си мислех,че гадната депресия,в която изпадах,всички тревоги и питания,всеки път,когато изпитвах ревност,гняв и въобще всичките ми болки и настроения,свързани с него са един вид израз на безкрайната ми обич към него .. Но реално всеки път като го погледна и ми се усмихне .. или пък когато повечко сме били заедно и просто ми е мъчно да се разделя с него,макар и за ден или два .. не мога да си представя как ще мине следвашия ми ден .. или някой специални неща,които си правим само 2мата (и не става дума за секс) .. Всички хубави моменти и всички лоши на куп само показват голямата ни привързаност един към друг .. Аз в любовта не вярвам,не вярвам в това ->"Живота си давам за теб","Завинаги заедно","Никога няма да спра да те обичам" .. Да всичко това е мн красиво,но живота е изпълнен с толкова нетрайни неща,с толкова много рискове,всичко се случва .. Няма сигурни неща,а думичките "Обичам те" са просто преход от едно чувство в дръго-по-извисено и задълбочено
![]()
ОБИЧАМ ...да Я чукам МНОГО.