.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Дали ??????

Дали ??????

Хора вече се чудя дали задължително трябва да имаме някой дос ебе си, за да се 1увстваме щастливи и удоволетворени ... ??? Писна ми да страдам по този, който обичам Не мислите ли, че може да сме ОК и без момчетата/момичетата ???
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Град
    София

Re: Дали ??????

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Хора вече се чудя дали задължително трябва да имаме някой дос ебе си, за да се 1увстваме щастливи и удоволетворени ... ??? Писна ми да страдам по този, който обичам Не мислите ли, че може да сме ОК и без момчетата/момичетата ???
    ми тъпо ще да е ..
    светът е за двама ... лал :P

Град
    Sofia
    не , напротив , немисля, защото без любов светът е обречен на гибел.На теб ще си стане самотно, няма да имаш с кой да си споделиш 2 думи.Нищо че досега се са ме отхвърляли но ... Лоша работа.

не аз не казвам завинаги да сме без някой до себе си ... Смисал ако останеме малко по-дълго без някой това не значи, че трябва д аумираме и да си проваляме живота ..
    пс: в момента с еопитвам да убедя себе си, че не ми трябва Той, за да бъда добре хаха
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Град
    Sofia
    Не се опитвай да убеждаваш себе се, накрая пак ще стигнеш до същото заключение (казвам го от личен опит)

мене ме интересуват мъжете ( момчетата ) не жените хахаха
    Never give up...Never...

Повече от фен
    Ами аз мисля,че както казаха по горе - светът е за двама!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    боли ме фара , аз презентирам мнение
    кефиш
    .!.

хахаха ем знам че е за двама и понеже в момента л'бовта не върви трябва д астрадам
    Never give up...Never...

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    боли ме фара , аз презентирам мнение
    кефиш
    xaxaxa da i mene tva slovo mn me izkefi

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Аз пък ще ти кажа горе главата.. Има един момент когато спира да ти пука толкова... много за провалите и разделите .. Да си кажа чесно мене сега ми е добре... но докога незнам.. а дори да се разделя с новото ми приятелче вече съм имунизирана чуствам се силна защото гледам да не давам място на кофти нещата да ме нараняват & натъжават. И мацка, какво като си сама? Я повдигни глава напред, огледай се & виж колко е красив света! Погледни морето, светята природата... Всички тези неща... и се опитай да се радваш на малките неща А и така ще разбереш & обмислиш занапред какво търсиш и ще си направиш равносметка на нещата които си направила до тук. Успехи с любовта ! Завинаги е прекалено много голям период от време :P Така че можем да сме сами но не за дълго А и всичко е въпрос на съдба.....
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

според мен никои пикльо не засвлужава да плачеш за него,нали се сещаш че на него не му пука.Излизаи с приятели забавлявай се...
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    не аз не казвам завинаги да сме без някой до себе си ... Смисал ако останеме малко по-дълго без някой това не значи, че трябва д аумираме и да си проваляме живота ..
    пс: в момента с еопитвам да убедя себе си, че не ми трябва Той, за да бъда добре хаха
    Ami kakvo da ti kaja mila,predi 2 dena se razdelihme s priqtelq si ,toi iztukna izklu4itelno tupa pri4ina ,no...muje kakvo da gi pravi6!Da ti kaja ponqkoga e nai-dobre da si si sama!!!Ne nqkoi da ti trovi nervite ,vmesto da si 6tastliva!Vremenno kazvam,za6toto ako e za dulgo moje da se depresira6,su6to taka na na6ata vuzrast e po-dobre da nqma6 mnogo seriozni vruzki,za6toto posle bolkata e ogromna naistina...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Велико Търново
    za 1 mom4e ne si zaslujava da pla4e6 ili kakvoto i da e,no i svetat bez mom4eta e bezsmislen,kakto i svetat bez momi4etata.a bez lubov ne biha sa6testvuvali i dvamata
    Руса кукличка

Хмм аз не мисля, че трябва да имаш някой (в сми гадже) за да си щастлив....Аз в момента съм сама и, честно казано, по-щастлива никога не съм била...за мен е по-вайно приятелите ми да са до мен, а за др има време....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Повече от фен Аватара на bishop
    тва никой който ме познава лично да не го чете

ми ддз, с приятелите си тва не съм го дискутирал, но вече започвам да се отчайвам, все по често се олавям да си мисля че както сам съм се родил, така и сам ще си умра и няма да има кой да ми затвори очите...
    както казаха, светът е за двама, не можем да бъдем щастливи сами, защото тогава животът няма смисъл.
    Welcome to the end of the thought process.

Не е задължително да имаме половинка за да се чувстваме щастливи. Половинката, любовта, чувствата са една част от пъзела, но не всичко!!!

сега стоя и проетох всички мнения и на моменти имам проблясъци ... Наистина любовта е много важна ... Няма човек на Земята който да е сам .. Всичко зависи от съдбата. Аз лично вярвам в нея и също така вярвам, че подходящото момче ще дойде рано или късно. Това просто е неизбежно .. А дотогава смятам наистина да се отдам на нещата, които ми се случват сега ... Другото само ще дойде - рано или късно
    мс за съветите Наистина радвам се че ги споделям тук, защото не винаги някой познат може да ти помогне така
    Never give up...Never...

Град
    Far away in the universe
    Човек може да бъде щастлив и сам. Просто е хубаво да има на кого да разчиташ и с кого да си споделяш - това внушава някакво чувство за сигурност.

Човекът до нас не е единственото нещо, което може да ни прави щастливи, така че и човек, който е без гадже, може да намери щастието

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Не се опитвай да убеждаваш себе се, накрая пак ще стигнеш до същото заключение (казвам го от личен опит)

+1 :P
    Обичам те <3 !!!

ще видиме какво ще стане ... съдбата ще видиме какво ще ми предостави хахаха
    Never give up...Never...

Град
    Dreamland Varna
    Да си сам май е най-добре
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    The Land Of The Doomed
    Абсолютно не мисля, че е задължително да имаш някого до себе си, за да се чувстваш щастлив. Както е казано по - добре сам отколкото с някой неподходящ за тебе и т.н. Щастието е въпрос на психическа нагласа - ако си вярваш, че си щастлива значи си такава. И както казаха и преди мене любовта е много, но наистина не е всичко. А и всичко с времето си Успех!

от един месец не се занимавам с момчета, чувствам се по-щастлива от всякога....... няма напрежения или притеснения...... всичко ми е наред, успеха ми се дигна, излизам си с приятелки почти всеки ден, правя си купона и се забавлявам и без гадже
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си