- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ??????
Хора вече се чудя дали задължително трябва да имаме някой дос ебе си, за да се 1увстваме щастливи и удоволетворени ... ??? Писна ми да страдам по този, който обичамНе мислите ли, че може да сме ОК и без момчетата/момичетата ???
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
ми тъпо ще да е ..Първоначално написано от sweet15
![]()
светът е за двама ... лал :P
не , напротив , немисля, защото без любов светът е обречен на гибел.На теб ще си стане самотно, няма да имаш с кой да си споделиш 2 думи.Нищо че досега се са ме отхвърляли но ... Лоша работа.
не аз не казвам завинаги да сме без някой до себе си ... Смисал ако останеме малко по-дълго без някой това не значи, че трябва д аумираме и да си проваляме живота ..
пс: в момента с еопитвам да убедя себе си, че не ми трябва Той, за да бъда добре хаха
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Не се опитвай да убеждаваш себе се, накрая пак ще стигнеш до същото заключение (казвам го от личен опит)
мене ме интересуват мъжете ( момчетата ) не жените хахаха
Never give up...Never...
Ами аз мисля,че както казаха по горе - светът е за двама!![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
кефиш
![]()
![]()
![]()
![]()
.!.
хахаха ем знам че е за двама и понеже в момента л'бовта не върви трябва д астрадам![]()
Never give up...Never...
Първоначално написано от woshia_style
xaxaxa da i mene tva slovo mn me izkefi
![]()
Аз пък ще ти кажа горе главата.. Има един момент когато спира да ти пука толкова... много за провалите и разделите .. Да си кажа чесно мене сега ми е добре... но докога незнам.. а дори да се разделя с новото ми приятелче вече съм имунизираначуствам се силна защото гледам да не давам място на кофти нещата да ме нараняват & натъжават. И мацка, какво като си сама?
Я повдигни глава напред, огледай се & виж колко е красив света! Погледни морето, светята природата... Всички тези неща... и се опитай да се радваш на малките неща
А и така ще разбереш & обмислиш занапред какво търсиш и ще си направиш равносметка на нещата които си направила до тук.
Успехи с любовта !
Завинаги е прекалено много голям период от време :P Така че можем да сме сами но не за дълго
А и всичко е въпрос на съдба.....
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
според мен никои пикльо не засвлужава да плачеш за него,нали се сещаш че на него не му пука.Излизаи с приятели забавлявай се...
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
Ami kakvo da ti kaja mila,predi 2 dena se razdelihme s priqtelq si ,toi iztukna izklu4itelno tupa pri4ina ,no...muje kakvo da gi pravi6!Da ti kaja ponqkoga e nai-dobre da si si sama!!!Ne nqkoi da ti trovi nervite ,vmesto da si 6tastliva!Vremenno kazvam,za6toto ako e za dulgo moje da se depresira6,su6to taka na na6ata vuzrast e po-dobre da nqma6 mnogo seriozni vruzki,za6toto posle bolkata e ogromna naistina...Първоначално написано от sweet15
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
za 1 mom4e ne si zaslujava da pla4e6 ili kakvoto i da e,no i svetat bez mom4eta e bezsmislen,kakto i svetat bez momi4etata.a bez lubov ne biha sa6testvuvali i dvamata![]()
Руса кукличка
Хмм аз не мисля, че трябва да имаш някой (в сми гадже) за да си щастлив....Аз в момента съм сама и, честно казано, по-щастлива никога не съм била...за мен е по-вайно приятелите ми да са до мен, а за др има време....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
тва никой който ме познава лично да не го чете
ми ддз, с приятелите си тва не съм го дискутирал, но вече започвам да се отчайвам, все по често се олавям да си мисля че както сам съм се родил, така и сам ще си умра и няма да има кой да ми затвори очите...![]()
![]()
![]()
както казаха, светът е за двама, не можем да бъдем щастливи сами, защото тогава животът няма смисъл.
Welcome to the end of the thought process.
Не е задължително да имаме половинка за да се чувстваме щастливи. Половинката, любовта, чувствата са една част от пъзела, но не всичко!!!
сега стоя и проетох всички мнения и на моменти имам проблясъци ... Наистина любовта е много важна ... Няма човек на Земята който да е сам .. Всичко зависи от съдбата. Аз лично вярвам в нея и също така вярвам, че подходящото момче ще дойде рано или късно. Това просто е неизбежно .. А дотогава смятам наистина да се отдам на нещата, които ми се случват сега ... Другото само ще дойде - рано или късно
мс за съветитеНаистина радвам се че ги споделям тук, защото не винаги някой познат може да ти помогне така
Never give up...Never...
Човек може да бъде щастлив и сам. Просто е хубаво да има на кого да разчиташ и с кого да си споделяш - това внушава някакво чувство за сигурност.
Човекът до нас не е единственото нещо, което може да ни прави щастливи, така че и човек, който е без гадже, може да намери щастието![]()
ще видиме какво ще стане ... съдбата ще видиме какво ще ми предостави хахаха![]()
Never give up...Never...
Да си сам май е най-добре
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Абсолютно не мисля, че е задължително да имаш някого до себе си, за да се чувстваш щастлив. Както е казано по - добре сам отколкото с някой неподходящ за тебе и т.н. Щастието е въпрос на психическа нагласа - ако си вярваш, че си щастлива значи си такава. И както казаха и преди мене любовта е много, но наистина не е всичко. А и всичко с времето сиУспех!
от един месец не се занимавам с момчета, чувствам се по-щастлива от всякога....... няма напрежения или притеснения...... всичко ми е наред, успеха ми се дигна, излизам си с приятелки почти всеки ден, правя си купона и се забавлявам и без гадже![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]