.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Дали ??????

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    от един месец не се занимавам с момчета, чувствам се по-щастлива от всякога....... няма напрежения или притеснения...... всичко ми е наред, успеха ми се дигна, излизам си с приятелки почти всеки ден, правя си купона и се забавлявам и без гадже
    Cooooool

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Благоевград

Re: Дали ??????

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Хора вече се чудя дали задължително трябва да имаме някой дос ебе си, за да се 1увстваме щастливи и удоволетворени ... ??? Писна ми да страдам по този, който обичам Не мислите ли, че може да сме ОК и без момчетата/момичетата ???
    Може,но е не само трудно,а и трудно,и самотно,вярвай ми!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    от един месец не се занимавам с момчета, чувствам се по-щастлива от всякога....... няма напрежения или притеснения...... всичко ми е наред, успеха ми се дигна, излизам си с приятелки почти всеки ден, правя си купона и се забавлявам и без гадже
    Coooool

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

светът е за двама ... лал :P

mdam.. sveta e za dvama

аз те разбирам какво искаш да кажеш.естествено че може.аз в момента съм така и цяло лято ще съм почивка щот ем така искам и ем тоя дет искам няма да го има.пак към твойта тема ако неможеш да бъдеш сама тоест да неможеш да оставаш без човек до себе си значи имаш страх от това да останеш сам....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    аз те разбирам какво искаш да кажеш.естествено че може.аз в момента съм така и цяло лято ще съм почивка щот ем така искам и ем тоя дет искам няма да го има.пак към твойта тема ако неможеш да бъдеш сама тоест да неможеш да оставаш без човек до себе си значи имаш страх от това да останеш сам....
    То всеки нормален човек се страхува от това да не сотане сам .. .Всеки го е страх от самотата ... Дори и "Безстрашните" изпитват ужас от нея ...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Соред мен няма нищо лощо в това за малко да останеш сама , по-добре да си сама отколкото с някой без да има чувства . Ако изчакаш малко и намериш точния човек за теб , няма да съжаляваш , а може би няма и да страдаш . А какво ще постигнеш като тръгнеш с първия срещнат

така е . не бих тръгнала с някой, който не харесвам или знам, че ще има напрежение, защото предните ми 2 пъти бяха точно така и след всеки край на връзката все едно ми падаше камък от сърцето и се радвах, че съм сама. Ма сега като че ли ми липсва мъжка ласка , защото всеки има нужда от време на време хахах
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Град
    ако толкова ти липсва мъжка ласка хващай се там с някой , само че без чувства и така просто една краткотрайна връзка без никакви по-сериозни очаквания от нея

хахаха да ама нещо не мога да си намера никой ... Много труда съм аз в изборите
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Град
    все ще се намери някой и за теб , не се тревожи

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Хора вече се чудя дали задължително трябва да имаме някой дос ебе си, за да се 1увстваме щастливи и удоволетворени ... ??? Писна ми да страдам по този, който обичам Не мислите ли, че може да сме ОК и без момчетата/момичетата ???
    Естествено ,че може да си щастлива и без гадже!Дори в някои случай по-щастлива отколото със.Все пак да страдаш не е щастие.Без гадже също можеш да се забавляваш и да ти е готино и весело.Все пак преди да започнеш да имаш гаджета да не си била нещастна?Щастието на един човек не се основава само на това да си обвързана с някой.Разбира се там изживяванията са по-дълбоки,но ще дойде момент,в който няма да трябва да страдаш,за да ги изживееш.

мерси на всички
    Never give up...Never...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Естествено,че може..Но идва моментът ,в който започваш да се чувстваш самотен/самотна и да гледаш как хората около теб вече са намерили половинка и са щастливи ,поне привидно..Но виждаш някви двама,ама супер нещастни и почваш да си се радваш,че няма кой да нерви,тормози,депресира и т.н. там който в какви състояния изпада..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Ами аз мисля,че както казаха по горе - светът е за двама!
    +1

А, с или без все е кофти. Самотата е гадна, гадна е и несподелената любов, гадни са и проблемите. Никоя ситуация не е идеална, за това просто да гледаме от положителната страна
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    София
    Еми според мойто скромно мнение не е нужно да имаш някой до себе си за да се чувстваш добре. Даже обратното За мен е важно да се чувствам добре сама. Това показва до голяма степен какъв си. Пък и нали първо трябва да приемеш и опознаеш себе си, добре, за да можеш после да го споделиш с някой друг
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си