.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Нали
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    И в какво точно се състои грешката ми и как би ти постъпила?

Аз не знам как бих постъпила, но знам как постъпиха с мен!
    еее не !
    ти си излязла от ЛатиноАмериканския сериял ?
    quit-вам

Знаеш ли...не е много забавно!
    мисля...
    че водиш ожесточен спор със самата себеси

Град
    Почакай есенните листа...
    Ако бях казала, че обичам хората, защото са прекрасни, пак щяхте да ми противоречите, нали?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ако бях казала, че обичам хората, защото са прекрасни, пак щяхте да ми противоречите, нали?
    Разбира се.

@exploited, Treffer.

Ако наистина ситуацията е такава...няма какво да обсъждаме. Повлияна си, след някакво време като дойде нещо друго ще кажеш "Ама светът е прекрасен" и всички имаме 50-та от пики, купи и кари, респективно. Демек - всичко коз.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

щом ни мразиш, ние ще те смажем !

НЕИЗБЕЖНО Е !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    щом ни мразиш, ние ще те смажем !

НЕИЗБЕЖНО Е !
    Хах, недей така, че съвсем ще я отчаем.
    Проблема и е в това, че преживява доста силно края на едно приятелстно, а не бив.Приятелите идват и си отиват и понякога е за добро.Всъщност ние ги определяме като такива, поради начина по който се чувсваме в тяхната компания и когато това чувство изчезне, когато между двама приятели започне да нараства голяма пропаст, това е достатъчно ясен признак, че нещата приключват.В такава ситуация трябва да се замислим доста добре над това дали си трува да се бориш, дали този яд не е породен от ината, че не може ти да бъдеш прецаканата, излъганата, зарязаната...
    Пак ти казвам, Звездичке, потърси начин да се отърсиш от натрупалия се в теб негативизъм и някак си да не си противоречиш по толкова явен начин.Объркана си, мила.Намери начин да се успокоиш и да си дадеш сметка, че живота продължава със или без въпросната приятелка...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Jamaica

Схващам защо го пускаш...и всъщност това е едно от любимите ми произведения...
    И да - прав е бил Вапцаров, но въпроса е колко хора са такива в днешно време!!!
    Много си права и найстина те подкрапям срещу което и да е било мнение на когото и да е . И аз мисля че днес сички са егати егойстите.
    А за културата да не говорим.
    Много съм против за затварянето на училища - по този начин се затваря държавата!!!!
    И оня Вълчев ли там къф е някой да го гръмне
    Don't let them fool ya,

Or even try to school ya!

We've got a mind of our own,

So go to hell if what you're thinking is not right!

Love would never leave us alone,

ъъъъъг
    аь ус ефь пьтнсше

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Oфф аз съм роден гений и само защото съм скромен няма да ви затапвам.. , само ще кажа, че не всичко е толкова просто колкото си мислите че е.. Това за училищата е съвсем отделен въпрос - икономика, не зависи от 1 човек... А и живота може да се каже, че е като дъга с много цветове или само един цвят, който се гледа от различен ъгъл и придобива различен отенък.. сеш ли се? И виж парадокс, как в едно противоречие се крие един и същ изход. Предполагам не сте ме разбрали, 'се тая
    The Spark

Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Звездичке,

хората са ужасни и всички ги мразим, а омразата е едно от най-искрените чувства и за жалост много прилича на любовта, защото е силно и нелогично.
    Ти обаче не мразиш хората, а мразиш някой определен, който те е предал и много незряло го маргинализираш като хората. Бъди честна спрямо себе си, а не се опитвай да се самозалъгваш, защото каквото и да ти кажем, каквито и неща да си изпишем света си е едно сравнително просто място за живеене и на мястото на всеки изгубен приятел идва друг. Няма вечна дружба, няма вечна любов, а това което те измъчва е просто един от по-суровите уроци на живота, който е застигнал всеки от нас рано или късно...

Еми, да!Поне един забеляза!
    Просто ме беше яд вчера!
    Не само заради това, което описах, но и за други неща...

Важното е, че вчера поговорих с когото трябва и разбрах нещо - в опита си да се отърся от всичко негативно и както каза Virus_, да си остана позитивен човек, аз всъщност се превърнах точно в това, от което бягах!
    Разберам грешката си и сега, с трезво съзнание, мога да заявя, че вчера съм хленчила като някакво бебе!

П.П.bboy_bunker, не могат да ме смачкат!
    ЦвЕтИт0, той ни най-малко не ме отчайва!

Guest
    "A man on the low path might also ignore that plea... but he would do so because that person should demonstrate they are fit to survive on their own."
    ... ебаси гейското общество сме станали, всеки реве , че са го обидили в училище ;(

Мега фен
    Мила, донякъде си права, но само донякъде.
    Знаеш ли защо?
    Защото качествата, които ти изброи и които определено не ти допадат, просто са присъщи за ВСЕКИ човек.
    А ти едва ли си маймуна, кон, слон или нещо подобно.
    Ти си ЧОВЕК като всички други, и за теб се отнасят поне част от качествата, които изброи по-горе.
    Ти съжаляваш околните, наричаш ги егоисти...
    Но, помисли си!
    Не помисляш ли и ти понякога само и единствено за твоята облага?
    Не смяташ ли, че и околните те причисляват към останалите хора, които смятат за еднакви със своите лоши и добри страни?
    Виж, животът е една борба и хората в него са като хищници.
    Всеки гледа своята облага, всеки се бори сам за място под Слънцето, всеки сам се опитва да се справи с тези трудни времена.
    И колкото и един човек да се преструва, че го е грижа за другия, просто се прави.
    Това е просто ЛИЦЕМЕРИЕ!
    Много ясно, че ще предпочетеш да помогнеш сам на себе си, отколкото на някой чужд човек, нали?

Има една поговорка: "Приятел е не този, който ти бърше сълзите, а този, който не те кара да плачеш никога за нищо!".

Град
    Хора, четете!!!
    Вече ви казах, че ми мина!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хора, четете!!!
    ААааа...то тва от вълнение било...

Както и да е!Аз пък бих казала,че не можеш да обвиняваш самите...деца.Според мен освен,че родителите са виновни,но и вече живеем в доста по-различен свят.Има всякакви хора...
    Може сега да ти е минало и да не си гневна,но някой ден пак ще бъдеш...И тогава какво?Пак ли ще пишеш същата тема?
    Просто не трябва нищо да те изненадва...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Хора, четете!!!
    Много ясно,че ще ти мине,това са лапешки глупости.Ако не ти мине отиваш в лудницата или се гръмваш.В този случай лошите печелят.Ако искаш да си добрия ,трябва да бъдеш най-лошия от лошите и на върха,да си над тях,а тогава прави и мрази колкото си искаш.Дотогава си поредната смачкана отрепка и утайка в обществото.Горе долу това е моята философия за живота.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си