- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя хората
Нали![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
мисля...Първоначално написано от *Звездичка
че водиш ожесточен спор със самата себеси![]()
Ако бях казала, че обичам хората, защото са прекрасни, пак щяхте да ми противоречите, нали?![]()
@exploited, Treffer.
Ако наистина ситуацията е такава...няма какво да обсъждаме. Повлияна си, след някакво време като дойде нещо друго ще кажеш "Ама светът е прекрасен" и всички имаме 50-та от пики, купи и кари, респективно. Демек - всичко коз.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хах, недей така, че съвсем ще я отчаем.Първоначално написано от bboy_bunker
Проблема и е в това, че преживява доста силно края на едно приятелстно, а не бив.Приятелите идват и си отиват и понякога е за добро.Всъщност ние ги определяме като такива, поради начина по който се чувсваме в тяхната компания и когато това чувство изчезне, когато между двама приятели започне да нараства голяма пропаст, това е достатъчно ясен признак, че нещата приключват.В такава ситуация трябва да се замислим доста добре над това дали си трува да се бориш, дали този яд не е породен от ината, че не може ти да бъдеш прецаканата, излъганата, зарязаната...
Пак ти казвам, Звездичке, потърси начин да се отърсиш от натрупалия се в теб негативизъм и някак си да не си противоречиш по толкова явен начин.Объркана си, мила.Намери начин да се успокоиш и да си дадеш сметка, че живота продължава със или без въпросната приятелка...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Много си права и найстина те подкрапям срещу което и да е било мнение на когото и да е . И аз мисля че днес сички са егати егойстите.Първоначално написано от *Звездичка
А за културата да не говорим.
Много съм против за затварянето на училища - по този начин се затваря държавата!!!!
И оня Вълчев ли там къф е някой да го гръмне![]()
Don't let them fool ya,
Or even try to school ya!
We've got a mind of our own,
So go to hell if what you're thinking is not right!
Love would never leave us alone,
ъъъъъг
аь ус ефь пьтнсше
Oфф аз съм роден гений и само защото съм скромен няма да ви затапвам..![]()
, само ще кажа, че не всичко е толкова просто колкото си мислите че е.. Това за училищата е съвсем отделен въпрос - икономика, не зависи от 1 човек... А и живота може да се каже, че е като дъга с много цветове или само един цвят, който се гледа от различен ъгъл и придобива различен отенък.. сеш ли се? И виж парадокс, как в едно противоречие се крие един и същ изход. Предполагам не сте ме разбрали, 'се тая
![]()
The Spark
Първоначално написано от exploitedteen
Еми, да!Поне един забеляза!
Просто ме беше яд вчера!
Не само заради това, което описах, но и за други неща...
Важното е, че вчера поговорих с когото трябва и разбрах нещо - в опита си да се отърся от всичко негативно и както каза Virus_, да си остана позитивен човек, аз всъщност се превърнах точно в това, от което бягах!
Разберам грешката си и сега, с трезво съзнание, мога да заявя, че вчера съм хленчила като някакво бебе!
П.П.bboy_bunker, не могат да ме смачкат!
ЦвЕтИт0, той ни най-малко не ме отчайва!![]()
"A man on the low path might also ignore that plea... but he would do so because that person should demonstrate they are fit to survive on their own."
... ебаси гейското общество сме станали, всеки реве , че са го обидили в училище ;(
Мила, донякъде си права, но само донякъде.
Знаеш ли защо?
Защото качествата, които ти изброи и които определено не ти допадат, просто са присъщи за ВСЕКИ човек.
А ти едва ли си маймуна, кон, слон или нещо подобно.
Ти си ЧОВЕК като всички други, и за теб се отнасят поне част от качествата, които изброи по-горе.
Ти съжаляваш околните, наричаш ги егоисти...
Но, помисли си!
Не помисляш ли и ти понякога само и единствено за твоята облага?
Не смяташ ли, че и околните те причисляват към останалите хора, които смятат за еднакви със своите лоши и добри страни?
Виж, животът е една борба и хората в него са като хищници.
Всеки гледа своята облага, всеки се бори сам за място под Слънцето, всеки сам се опитва да се справи с тези трудни времена.
И колкото и един човек да се преструва, че го е грижа за другия, просто се прави.
Това е просто ЛИЦЕМЕРИЕ!
Много ясно, че ще предпочетеш да помогнеш сам на себе си, отколкото на някой чужд човек, нали?
Има една поговорка: "Приятел е не този, който ти бърше сълзите, а този, който не те кара да плачеш никога за нищо!".
Хора, четете!!!
Вече ви казах, че ми мина!![]()
![]()
ААааа...то тва от вълнение било...Първоначално написано от *Звездичка
![]()
![]()
![]()
Както и да е!Аз пък бих казала,че не можеш да обвиняваш самите...деца.Според мен освен,че родителите са виновни,но и вече живеем в доста по-различен свят.Има всякакви хора...
Може сега да ти е минало и да не си гневна,но някой ден пак ще бъдеш...И тогава какво?Пак ли ще пишеш същата тема?
Просто не трябва нищо да те изненадва...
Много ясно,че ще ти мине,това са лапешки глупости.Ако не ти мине отиваш в лудницата или се гръмваш.В този случай лошите печелят.Ако искаш да си добрия ,трябва да бъдеш най-лошия от лошите и на върха,да си над тях,а тогава прави и мрази колкото си искаш.Дотогава си поредната смачкана отрепка и утайка в обществото.Горе долу това е моята философия за живота.Първоначално написано от *Звездичка
![]()
![]()
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес