- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отчаяна съм!
Здр.изпаднала съм в ситуация,която много ме теревожи,а тя е имаенно че миналият месец правих секс без предпазни средства и след 3,4 дни ми дойде,а сега ми закъснява 2 дни,дали съм бременна?
Кой каквото си направи си е за главата му
ше се мреПървоначално написано от kripsi
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Една седмица след като ти спре цикъла си направи тест за бременност и ще намериш отговора на въпроса си!![]()
ne si bremenna![]()
Samе shit... different way
da testa mu e maikata![]()
+1Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
napravi si test i sledva6tiq pat badete po-otgovorni,ako ne iska6 da stava6 maika.nikoga ne zabravqite za predpaznite merki,ako iskate da nqma lo6i posledstviq!![]()
Руса кукличка
Ако е момиченце искам да го кръстиш Веси... на мене![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
абе дърво шибано къв си ти че обиждаш хората бе.... момичето за помощ пита пък ти са праиш на вижте ма кой съм... верно че и аз пуснах бъзикче малко по-горе ама ти са уля... да ви го начукам в малките педерасчета смотани....Първоначално написано от mega_zoluu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от venitywe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е а земи млъкни пък ти ве и земи го махни тоз капс лок....
еми тя хубаво ще отиде на лекар, ама само не можах да са сета що трябваше да я обиждаш...и си махни caps lock-a... не сме слепи...Първоначално написано от mega_zoluu
1 седмица пий по 5 литра вода на ден и не пикай. Зародиша ще се удави !Първоначално написано от kripsi
![]()
![]()
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Ако не знаете има т.нар. "цветна бременнотс", демек на жената може да ий идва няколко месеца и после като спре да й идва може да разбере с изненада, че е бременна! Така че да си направи тест за бременност!
Аз го правя с гаджето си от две години без презерватив, к'во ще ми кажеш, че и аз съм курва ли, ти си се умопобъркал! Естествено вече няма да го правя без да се предпазвам, 'щото миналия месец ми закъсня 3 дена и бая се притеснихме..![]()
Пиеш ли противозачатъчни?Първоначално написано от L0LiPoP
100% ne si bremenna ako tova deto si go zadala za tema e vqrno..
Виж ко баце до някъде си прав, щот като правиш секс трябва да се мисли и за последиците от това!! Ама недей нагрубява бе !!!Първоначално написано от mega_zoluu
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!