- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем - и то голЕм
Ами аз съм на 15г, а приятелката ми е на 14г. Наскоро останахме сами във вилата ми и решихме да пробваме нещо ново. Решихме да правим анален секс, наистина е толкова добро, колкото всички го описват. Ръгаш и си правиш път между лайнян път - съчуствам на японците от 15ти век.
Но проблема...![]()
Извадих го прекалено рязко и тя се наака, за Бога, не просто се наака - беше същинско ОСИРАНЕ. Лайната започнаха да падат навсякъде, завивки, дивана на баба, не може да бъде! Започнах да й крещя "Какво направи?" Осра всичко, а тя се разрева и избяга навън. Доста време не се оправи, а баба ми страшно много се кара, че всичко е в лайна.
Как да предотвратя този проблем за бъдеще?
Честито? Нима мислиш, че да напълнят стаята ти с лайна, е нещо похвално? ПО ДЯВОЛИТЕ!?Първоначално написано от xfce
следващия път като стане така го запуши с пръст![]()
![]()
![]()
![]()
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
ти кво да чистиш не можеш ли?!
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Да ти приличам на чистачка? ИСКАМ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ, НЕ ПРОФЕСИОНАЛНОТО МНЕНИЕ НА ВОЕННА ЧИСТАЧКА!Първоначално написано от firesnow
mi mojete da go predodvratite kato idete da se gr1mnete...... vse pak ste samo na 14-15 kakvo vi stava![]()
Samе shit... different way
Темата-ЕБАВКА!![]()
Не.Първоначално написано от get_high
![]()
Предпочитам да го правят докато съм млад. А, ти да не си на 40г, и да си загубил девственота си с някоя 90кг свинкя?![]()
Като гледам коментара ти - мисля, че е прекалено възможно.
Nerd...![]()
приличаш ми на кретенПървоначално написано от 36
земи го махни тоя caps lock ...слепи нема!
военна чистачка?! тва плод на чуството ти за хумор ли трая да е?
аман от надути келеши дет не са фащали парцал!
Това на колко са години мисля че вече няма значение.. ония ден една 14 годишна ми спомена, че има 20 момчета за 3 месеца. А да не се отклоняваме от темата. Просто следващия не правете това. Изчакай 1 2 години да порасни още. Макар, че от жени на 20 22 са правели тези номера ама там вече размера има значение![]()
Мамино момченце.Първоначално написано от firesnow
![]()
Може да поработиш върху правописа си, а после да поговорим. И пак повтарям. Имам проблем, зададох въпрос, искам отговор.
1-2г...Първоначално написано от xfce
![]()
Доста време ми се струва, няма ли някои номер, които да предотврати това?
ТИ наричаш МЕН мамино детенце????!?!?!?!?Първоначално написано от 36
![]()
![]()
![]()
нали ти казах
номера е да го запушиш, я с пръст,я с нещо друго![]()
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
drugiq pat q nakarai parvo da ide do toaletnata![]()
Poprincip ne obicham i ne pravq taka,no tozi pat 6te presko4a tozi moi zakon- XAXAXaxaXaxAXaxAxAXaXAXaxAXaxAXaxAXaxaxAAx !!! I se chudi6 za6to? e sega 6te ti kaja za6to .. Zaa6too li ? Za6toto ti si golqm skapanqk... Nqmash pravo da se darji6 taka s horata,koito sa si napravili tryda da pishat v lainqnata ti tapa tema...Taka che priemi tezi saveti i spri da se per4i6! Daje tova,koeto napisah ti be6e malko
brei kak dobre me preceni \Първоначално написано от 36
/
Samе shit... different way
И още десет реда да беше писала ХаХаХахахахАХах, няма да стане по-смешно. Наистина работата е лайняна, както и темата, но щом пишеш в нея - влизаш в лайната ми, но не се осъзнаваш, защото отдавна си в тях.Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
Какво искаш, не ме инетресува, ще го ядеш когато ти го подам, кучко.Първоначално написано от get_high
Daje da e istina ,ti sam kazva6 ,4e e tvoya vinata![]()
а ве ей
я земи си мери приказките ве
сериозно ли смяташ че някой от тук присъстващите ти се върза на простотията
всеки знае лафа че ако цапаш някоя отзад и я одариш през кръста сере кат самосвал
с малко повече фантазия => твоята история
и искаш съвети
да стааш и да се мааш!
Abe avtora 6to ne vzeme6 da se gramne6 nqkade...zaedno s drislivata si priqtelka...taka 6te izbegnete nepriqtnite sityacii kato tazi po vreme na analniq vi seks ili s dve dymi kazano po vreme na akaneto![]()
Ами, да, еба като животно.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Ръгам го мощно и бързо, но го извадих случайно, не знам дали е единствената причина... какъв е шибания проблем!![]()
+1Първоначално написано от firesnow
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Дрислива е тя, съмнявам се, че лайната, които изтекоха през гъза й, биха могли да затворятат шибаната ти уста. Млъкни малко.Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
Щото не ми е приятно да ме обиждат, говори ми още малко, и ще карам да сереш по пет пъти на ден.