.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Град
    Велико Търново
    az ne sam pravila nikakav sex,no na mn mesta sam 4uvala,4e predi analniq sex momii4eto trqbva da si napravi klizma za da e 4isto i higieni4no vsi4ko i za da nqma podobni izdanki.kaji tova na priqtelkata si!
    Руса кукличка

Град
    софия
    хахахаха

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    az ne sam pravila nikakav sex,no na mn mesta sam 4uvala,4e predi analniq sex momii4eto trqbva da si napravi klizma za da e 4isto i higieni4no vsi4ko i za da nqma podobni izdanki.kaji tova na priqtelkata si!
    Искрено ти благодаря, сладурче.

Като ръгаш където не трябва ,ще си търпиш последствията.

Мега фен Аватара на Chacho
    Аве съфорумници как може да ви разиграва някъв загореляк.Водите му се по акъла цяла влакова композиция. 2 страница се е отворила на тази тема.. уат дъ фак!?

Евалата пич, като има кой да ти се връща радвай. Аз се посмях искрено.

А по темата: Мини и баба си, тя ще ви влезе в положението.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Аве съфорумници как може да ви разиграва някъв загореляк.Водите му се по акъла цяла влакова композиция. 2 страница се е отворила на тази тема.. уат дъ фак!?

..............whatever
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Цитирай Първоначално написано от Chacho

BLEACH!

Доста сте закъснели. Още на 10 е требвало да оправите работата...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Боже мой .. Прибери си ги обратно
    Вие добре ли сте бе .. на 14 години това момиче ти дало анален секс Това не го вярявах до преди малко .. Нямам думи просто.. .. Не наистина нямам думи
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

еми следващия път и пръсни дупенцето до дебелото черво.....
    Не целта е цел, а пътят

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Боже мой .. Прибери си ги обратно
    Вие добре ли сте бе .. на 14 години това момиче ти дало анален секс Това не го вярявах до преди малко .. Нямам думи просто.. .. Не наистина нямам думи
    Е и ти си на 14, ама ти се е разминала дупарата.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    bate taq tvoqta priqtelka baq e oplqskala rabotata...
    am po temata za napred nqma kak da go predotvrati6 osven tq da svikne s analniq sex

zapu6wai s kwot nameri6-prust, ruka, 2 ruce, nqkoq no6tna lampa, taburetka ili nai dobre proqwi sapri4astnost i ti se naseri i 6te wi stane mn po zabawno! o4akwai -wtora seriq na sagata "osirai s Men"
    ili "odriskai IDOL"

Логично е другия път просто да не го прайш на дивана на баба ...

А само едно въпросче, от кво каза на баба си че са лайната, ако не тайна, щото не вярвам мноо да ти се зарадва че ебеш отзад ..

Guest
    омфг.. емм,що ли си мисля че е малко малка за анален секс,ама все пак тя си решава..ако и е било за първи път..ддз може да не и е понесло.. .. кажи на приятелката си да си купи дамски душ или клизма

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от Mishie_92
    омфг.. емм,що ли си мисля че е малко малка за анален секс,ама все пак тя си решава..ако и е било за първи път..ддз може да не и е понесло.. .. кажи на приятелката си да си купи дамски душ или клизма
    тва през колко страници го изрови

Град
    Русе
    1-во: Не вярвам и грам на думите ти по простата причина, че ти си още дете и макар да ти се иска да живееш живота на големите, просто още не му е дошло времето
    2-ро: Дори и да се е случило това, от което се оплакваш, не мисля че някой би могъл да ти даде адекватен съвет! По простата причина, че ти си дете! А на едно дете се дават съвети как да се държи в училище, как да си пише домашните, а не как да се "справя" с проблемния анален секс!
    Бих могла да дам съвет да се замислиш над възрастта си и интересите, които би трябвало да имаш в тази възраст, но е безмислено тъй като ти си пак казвам (извинявам се за повторенията) едно дете...
    Съжалявам наистина, дано не съм те обидила с нещо, но все пак всеки има право на мнение
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

другият път който го правите си сложи ръцете под заднка и

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    другият път който го правите си сложи ръцете под заднка и
    ... Или се подсигури с подлога...

pyrvo vija dali izobshto shte se navie pak na takova neshto i posle pitai kak se redotvratqva. trqbvalo e da ide do WC i da se izkype dobre...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от 36
    Цитирай Първоначално написано от firesnow
    Цитирай Първоначално написано от 36
    Цитирай Първоначално написано от firesnow
    ти кво да чистиш не можеш ли?!
    Да ти приличам на чистачка? ИСКАМ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ, НЕ ПРОФЕСИОНАЛНОТО МНЕНИЕ НА ВОЕННА ЧИСТАЧКА!
    приличаш ми на кретен
    земи го махни тоя caps lock ...слепи нема!
    военна чистачка?! тва плод на чуството ти за хумор ли трая да е?
    аман от надути келеши дет не са фащали парцал!
    Мамино момченце.
    Може да поработиш върху правописа си, а после да поговорим. И пак повтарям. Имам проблем, зададох въпрос, искам отговор.

Цитирай Първоначално написано от xfce
    Това на колко са години мисля че вече няма значение.. ония ден една 14 годишна ми спомена, че има 20 момчета за 3 месеца. А да не се отклоняваме от темата. Просто следващия не правете това. Изчакай 1 2 години да порасни още. Макар, че от жени на 20 22 са правели тези номера ама там вече размера има значение
    1-2г...
    Доста време ми се струва, няма ли някои номер, които да предотврати това?

nomera e da ne go izkarva6 tolkova rqzko .... i smqtam 4e si se otnesal grubo s momi4eto da i se razvika6 pri polojenie 4e vinata ne e neina ..... predi da pravi6 ne6to se nau4i kak
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    тая тема не моа да я понасям
    не разбирам кой и защо я изрови

Повече от фен
    Град
    sofia
    Боже, колко глупост има на тоя свят, Боже.... отвращавам се от мисленето и действията на днешните поколения. Как може да си толкова малоумен, че да не прецениш последствията след анален секс и дори да обвиняваш момичето - голям кретен си батка. Като ръгаш като говедо, ще лежиш после в лайната. Но и двамата сте тъпи, мамка му, обаче ти си виновен, и вместо да приемаш упреците на хората, ти се заяждаш. Дано да ти дойде малко мозък от някъде в главата, а до тогава дано не видиш секс....

Цитирай Първоначално написано от glavolomno
    1-во: Не вярвам и грам на думите ти по простата причина, че ти си още дете и макар да ти се иска да живееш живота на големите, просто още не му е дошло времето
    2-ро: Дори и да се е случило това, от което се оплакваш, не мисля че някой би могъл да ти даде адекватен съвет! По простата причина, че ти си дете! А на едно дете се дават съвети как да се държи в училище, как да си пише домашните, а не как да се "справя" с проблемния анален секс!
    Бих могла да дам съвет да се замислиш над възрастта си и интересите, които би трябвало да имаш в тази възраст, но е безмислено тъй като ти си пак казвам (извинявам се за повторенията) едно дете...
    Съжалявам наистина, дано не съм те обидила с нещо, но все пак всеки има право на мнение
    Добре де, темата е тъпа-това е ясно.. момчето е гръгъл идиот-ясно, ама на форума пише "teen problem".. това му е проблема - казва си го .

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    Цитирай Първоначално написано от glavolomno
    остаа и да очаква разрешение на проблема..

Добре де, темата е тъпа-това е ясно.. момчето е гръгъл идиот-ясно, ама на форума пише "teen problem".. това му е проблема - казва си го .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си