.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Романтиката за вас момичета , как си я представяте ?

Интересно ми е следното : Момичета как си представяте идялната романтична ситоация в която любими я ви за 1ви път ще разкрие любовта си към вас. Опишете мястото и начина по които бихте искали да протече тази случка ( обстановка,държане,подарац и ) абе това което би ви харесало най-много ... Нека и ние момчетата да добием представа

П.п. Надявам се да няма друга подобна тема и да можем да извлечем максималното от тази

Хахаха....аз не съм романтична - най-близкото до романтика за мен е плажа, вечер, с приятели, огън и той да ми го каже ей така, без да го е планирал.....ко повече?
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Ами мястото не е от голямо значение ... но аз не бих отказала да се видим някъде и примерно да ми носи огромен букет с червени рози и мн сладка картичка с текс : Обичам те! .... и още може, но това лично мене мн ще ме разчуства... или да идеята с плажа е мн добра
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Град
    somewhere over the rainbow
    Ооо филми и романи мога да съчинявам до утре.
    Например:Стоят си двата души в хижа през най-студения зимен ден.Навън всяка снежинка блести,като част от звездния небосвод.Въздухът те вледенява все повече с всяко следващо вдишване.Само звукът на вятъра разпуква кристалната тишина.
    Пред камината са се настанили двама.Думите още не са изречени,но погледине са пълни с нежност.Сякаш времето е спряло.Звука от тракащия часовник е заменен с припукването на дърветата в горящата камина.Огън незначителен в сравнение с този ,който гори в сърцата на двамата влюбени..Тогава двете най-нежни и стойностни думи биват изречени...
    както и да е... Нататъка ако искате и пикантен момент може да има.

Мястото и определената обстановка нямат кой знае какво значение за хората,които се обичат истински За мен романтиката се изразява в това,че човекът до теб си е дал усилието да ти направи някаква изненадка,в това,че се държи мило с теб,че отделя цялото си внимание за теб. Романтиката е усещане, породено от чувтвата на двама души,които се обичат силно. Най-добрата формула за постигането на романтика е НЕЖНОСТ+ВНИМАНИЕ/обгрижване/+ОБИЧ. Поне това е моето мнение.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    Los Angelis(me4ti)
    Супер сте гадни!Вие само секс искате!
    За мен романтична вечер е на някое отдалечено от останалите място...Само ние двамата говорим си и изведнъж плъзват някакви тръпки и хоп Kiss Kiss както казва Крис Браун Пък ако се замисля може малко секс ама от нежния
    Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3

Цитирай Първоначално написано от We Will Rock You
    Супер сте гадни!Вие само секс искате!
    Кое му е гадното на секса

някъде на разходка в гората.. перфект*

не обичам романтика предпочитам да се разбия в някоя дискотека, или на някое house party.......
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

По принцип не обичам нагласената романтика,по-романтично ми действат спонтанните действия,когато всичко става толкова неочаквано.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    По принцип не обичам нагласената романтика,по-романтично ми действат спонтанните действия,когато всичко става толкова неочаквано.

Супер фен Аватара на Sarabi
    В някоя гора с голяма сексапилна брадва, с която се опитва да ми отсече ръцете .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    +2
    Трябва да не е нагласено, но пък най-романтичено би било според мен вечер, като вече се е смрачило. Иии нататък не мога да си го представя, но най-важна е нежността...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

амии незнам.за мене романтично е всичко.предпочитам да е неочаквано. рози и бонбони неми трябват за да ъсм настроена романтично.човекът е важен...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    не обичам романтика предпочитам да се разбия в някоя дискотека, или на някое house party.......
    +1

техно фестивал по ми се нрави обаче

Романтиката, Кавалерите и Любовта си заминаха с рицарите ...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    In Devil's Castle
    не съм съгласна
    иначе за мен романтично е винаги ,когато излизам с някого,когото страшно харесвам...да се разхождаме в парка,той да ми се усмихва,да ми откъсне една роза... ,да седнем на една пейка и да си приказваме сладко... после да стане тъмно и да се разхождаме и той да ме целуне..(имам си любима улица даже ),пак да седнем на една пейка или да отидем на дискотека(само ретро) и цяла вечер да танцуваме заедно...
    сигурно някои ще заспят от скука,докато го четат това,ама няма значение
    someone else...

''Не съм умрял, ш знайш
    за твойтъ сливъ миризливъ, ш знайш
    ебах ти майката кирливъ, ш знайш
    оообичам те!''

Незнам останалото какво е но със сигурнощ е има един предмет : Кутийка с надпис Durex...останалото не ме трогва особено...освен ако не е нещо супер оригинално, а не нещо клиширано и изтъркано от сорта на плажове хижи рози и подобни...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    не съм съгласна
    иначе за мен романтично е винаги ,когато излизам с някого,когото страшно харесвам...да се разхождаме в парка,той да ми се усмихва,да ми откъсне една роза... ,да седнем на една пейка и да си приказваме сладко... после да стане тъмно и да се разхождаме и той да ме целуне..(имам си любима улица даже ),пак да седнем на една пейка или да отидем на дискотека(само ретро) и цяла вечер да танцуваме заедно...
    сигурно някои ще заспят от скука,докато го четат това,ама няма значение
    Скука?! Ааааа не, това ми е мечта Ииии да, харесвам неочакваните неща... Примерно сме тръгнали към някое кафе, пък решаваме да сменим посоката към парка и там да сме смао ние двамата и ... любовта ... Не искам цветя, не искам думи, само една прегръдка, един поглед, една целувка и ... хиляди звезди ....
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Звездите струват по 500 евро бая богати пичаги ще ти трябват...

п.п: Това е цената да кръстиш звезда

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Например разходка на плажа,вече е почти вечер и той първо ме прегръща и ми го казва искрено в очите и ме целува,какво по -хубаво би било от това.

Ми понеже обичам природата предпочитам да е някъде на такова място и да сме двамата,да ме е прегърнал и да ми го каже ...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    bLaGoEvGrAd
    Ми би било перфектно една вечеря на свещи и много много рози

Град
    40 Miles from the Sun
    Все тая кога,как и къде, стига да не е нагласено и да няма рози (мразя рози). =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си