.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Все тая кога,как и къде, стига да не е нагласено и да няма рози (мразя рози). =)
    To4no!

хах страшни отговори получих
    П.п. Докторе много ме кефиш брат.. сякаш истинския Хаус от сериала отговаря ... явно си голям фен свалям ти шапка

mmm nz nz az ne s1m po romantikata po princip no spored men ne e vajno mqstoto ili koi znae kak vajno e da go napravi6 taka 4e da ne se 6okira da e milo i da e originalno do nqkfa stepen a po nqkoga i v nai obiknovena obstanovka prosto da q preg1rne6 i t.n i d ai kaje6 obi4am te e mn po dobre ot ne6to dr

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Звездите струват по 500 евро бая богати пичаги ще ти трябват...

п.п: Това е цената да кръстиш звезда

И без това нямам представа как се казват звездите (с толкова малки изключения, че чак са нищожни, но това не е важно), ще си ги кръщаваме заедно и само ние ще им знаем имената, не е нужно да знае целия свят...важното е, че ние ще знаем
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Хмм може би на някоя полянка пълна с шарени цветенца, слънцето да грее и ние да се разхождаме.И после следва една прексрасна,мила и божествена целувка

Мега фен
    Град
    SF
    Не ми трябва романти4на сцена като от филм. Достатъ4но е да дойде и да ми каже 'Оби4ам те', за да се размажа напълно

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си