Аз мнение нямам просто се радвам на sexy grqh![]()
![]()
![]()
По твоята логика, ако жена спи с 8 мъже и никой не се окаже толкова кадърен и сексуално грамотен, за да я задоволи и тя пробва с девети или десети, докато намери идеалния мъж и любовник едновременно (за нея), Тя е курва?! ХАхаХАха, ае не ми се прави, все едно не ти четох постовете от оня ден, където пишеш, че с удоволствие ще "боцкаш" която и да е от 12 до 16 години! Ти извратен и мазен ПЕДОФИЛ!!!Първоначално написано от air_J
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАхаХаха, няма та ореее, спокойно!Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знае ли човекПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
Точно!Първоначално написано от Puky
Тука е истинатаПървоначално написано от Lainovoz
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Първоначално написано от kifla
Хахаха...
Странно... И хипотетично как ще реагираш, ако някое момиче, миришещо на книжарница, дойде при теб и ти каже, че интуицията й подсказва, че ти си "курва" ? Ще си кажеш "Не ми пука, ко мисли тая." Моята реплика следва да е : именно !
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Тя до 14394238432 ли трябва да ги търси, че нещо не се сещам? Момиче до края на живота си да спи с 10+ мъже си е чиста курва, откъдето и да го погледнеш. Съжалявам, ако в това определение откривате майките, или приятелките си, това си е мое мнение, не ви ангажирам с него.Първоначално написано от L0LiPoP
П.С.> И като ми четеш постовете го прави като хората, защото винаги съм твърдял, че пичета под 15-16 години не шибам, а на 15-16 и нагоре ми е такава възрастта, че нямам никакви поводи да отказвам. Виж, като прехвърля 30 години може да се спра на 18+ годишни, но дотогава има много време, така че занапред ме чети и цитирай по-внимателно, и не ми бери грижата дали съм "извратен и мазен ПЕДОФИЛ", моралист, със разбирания от Средновековието, или нещо подобно, предварително благодаря!![]()
Левски шампион але але!
К'ва била разликата...Оффеми, не е толкова до бройката, жена може да е спала с повече мъже, ама в последствие от това, че са имали връзка..Никой не е казал, че трябва да си само с един единствен, въпрос на личен избор е...Ама тази, която не е курва има достойнство и не се дава кат топъл хляб...Така правят курвите, предлагат се супер лесно и после момчетата ги имат за парцали...И аз ддз как точно да опиша, ама няма как да не разпознаете коя е курва..никъв морал, те себе си не уважават, пък камо ли някой друг да го прави
![]()
![]()
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
е хубо де в предните теми 500 човека са се иаказали, че мразят курвите, а сега никой не може да каже с точност какво е курва![]()
Samе shit... different way
Напротив - могат! Ама как да кажат, като може да се окаже, че самите те попадат в тази категория? Ето, виж, аз дадох МОЯТА дефиниция за курва и гледай какво става, изкараха ме по-черен от дявола, по-педофил от пазачите в детските домове и т.н.Първоначално написано от get_high
![]()
Левски шампион але але!
К'во да направят жените като има толкова мъже боклуци?! (това е РИТОРИЧЕН въпрос!) Защото ще дам единствения отговор, а той е: биеш шута на поредния нещастник и търсиш друг, все някога ще намери "идеалния" за нея, стига да е достатъчно упорита или да не се примирява с нещо по-малко от това, което заслужава!Първоначално написано от air_J
![]()
az dokolkoto zanm k***a mojesh da nare4esh momi4e,koeto spalo s nad 10 mom4eta, no e mn otnositelno. Nai-golqmata gadost na toq svqt e tfa, 4e fsi4ki momi4eta,koito zavijdat, nari4at vsi4ko jivo, koeto struva pove4e ot tqh k***a, bez dori da imat osnovanie(dori momi4eto da e devstveno). T1po e!
![]()
След мъж и трамвай не се бяга,защото винаги идва следващ.
А докато правиш това може да преспиш с 2000 мъже, това ще бъде ли достатъчно да те направи курва, или още ще търсиш идеалният? И още нещо - Митьо Пищова е всепризнат курвар, щото е спал с 2432452525 жени, а жената като има внушителна бройка що да не е курва? Няма какво да се лъжем - един от критериите за това дали една жена е курва е бройката на мъжете си, съжалявам ако се припозна в моята дефиниция, но това е риска на форумите - хората казват мнението си, едни го споделят, други - не!
П.С.> Ще оценя високо, ако имаш достойнството да ми се извиниш, че ме нарече "еди какъв си ПЕДОФИЛ".![]()
Левски шампион але але!
Това е мисъл на един приятел: ,,Във всяко едно момиче се крие кучка ,важно е кога ще го разбереш! ''
П.П. Еми това е !
Първоначално написано от ScionOfStorm
кво се правиш на малоумен бе,да не слизаш от гората?Първоначално написано от angelcheeee_93
Сам преценявай кое момиче е курва и кое е свястно-имаш очи да го еба!
rozova_lady много си се заблудила... аз съм момиче, просто не знам смисъла на тая дума никога не съм я разбирала...
![]()
Може ли само да попитам на колко сиПървоначално написано от get_high
![]()
да е м/у темата е uber тъпа....колко трая си затънал та да не знаеш кое момиче е курва и кое не.... по скоро май май някой иска да спи спокойно...Първоначално написано от rozova_lady
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
на 17 съм ... и нали знаете човек се учи докато е жив![]()
LIEz!Първоначално написано от get_high
Първоначално написано от firesnow
![]()
j/k...![]()
туй j\k даже не знам какво значи ... виж си личните съобщения и можеш да се увериш в възрастта ми![]()