.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 157

Тема: Курва

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Цитирай Първоначално написано от venitywe
    Мъжете са най-големите курви на тоо свят...
    e te taka!
    ми да... потърси някъде значението на думата "курва" и после смени "тя" със "той" и ще видиш че няма никва разлика...всичко ще се окаже истина...
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Супер фен
    Град
    България
    Това е мисъл на един приятел: ,,Във всяко едно момиче се крие курва/кучка ,важно е кога ще го разбереш! ''
    П.П. Еми това е !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Всички момичета минават през етапа "курва", жалкото е, че повечето не израстват повече..

Немисля, че броя е чак от такова значение... За мен курвите са загорели момичета, които правят безчувствен секс с момчетата по купони, дискотеки, тоалетни и т.н. Според мен е курвенско някое момиче да преспи ... примерно с 10-15 момчета за месец - два...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

тези който го правят по цял ден и по цяла вечер

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Те курвите си личат от далеко споко ще ги познаеш като видиш и една дори !
    Абсолютно...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    pz city
    Pro4etoh cqlata tema i golqma 4ast ot mnieniqta sa 4e kurva e momi4e,koeto spi s mnogo mom4eta bez zna4enie ot mqsto i vreme.Daje se izkaza mnenie kolko broiki trqbva da ima 1 jena prez jivota si .Qd vi e 4e vie mladeji ne mojete da sfalite vsqka li ta postavqta granici.momi4etata sa prosto palavi i si iskat svoeto.Na mujete im e pozvoleno da se hfalqt s broikite si i t.n. a na momi4etata-ne basi parodiqta.Kurvi sa tezi,koito gledat pari4kite i go pravqt za tqh a ne za udovolstvie.Radvam se 4e vijdam momi4eta koito po4vat da se useshtat 4e tezi paralii samo gi izpolzvat i sled tfa gi izhfralqt kato parcal i te za ni6to ne stavat ve4e.MOMI4ETA zabavlqvaite se

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    Pro4etoh cqlata tema i golqma 4ast ot mnieniqta sa 4e k***a e momi4e,koeto spi s mnogo mom4eta bez zna4enie ot mqsto i vreme.Daje se izkaza mnenie kolko broiki trqbva da ima 1 jena prez jivota si .Qd vi e 4e vie mladeji ne mojete da sfalite vsqka li ta postavqta granici.momi4etata sa prosto palavi i si iskat svoeto.Na mujete im e pozvoleno da se hfalqt s broikite si i t.n. a na momi4etata-ne basi parodiqta.Kurvi sa tezi,koito gledat pari4kite i go pravqt za tqh a ne za udovolstvie.Radvam se 4e vijdam momi4eta koito po4vat da se useshtat 4e tezi paralii samo gi izpolzvat i sled tfa gi izhfralqt kato parcal i te za ni6to ne stavat ve4e.MOMI4ETA zabavlqvaite se
    тва пък че е забранено от къде ви хрумна?!
    стига усмисляхте нещата...те са просто такиа...няа как да ги промените!
    стига хленчихте ! палави или не мяташ ли се на секи срещнат - курва си
    тия паралии не са си напрайли парите туко тъй и сяка мърла дет си мисли че мой да ги използва се лъжи жестоко!
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    съжалявам, ама мн тъпо мнение ..... и аз го правя по цяла вечер и по цял ден, ама само с един .... курва ли съм ? Защото аз мисля, че не съм ???
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    съжалявам, ама мн тъпо мнение ..... и аз го правя по цяла вечер и по цял ден, ама само с един .... курва ли съм ? Защото аз мисля, че не съм ???
    нимфоманка си

Град
    In Devil's Castle
    не,наистина си личи...и в поведение,и във всичко...
    someone else...

Град
    до твоята звезда :)
    какво е курва за мене .. .. не ми се занимава да ви обяснявам
    , но за бройката .. момиче което до 18 годишна възраст е спало с 20-25 момчета е курва ! дори и с 10 момчета, но повечето които са били с 10 до 18 годишна възраст .. после бързо стигат до 30-40
    Тука в моя град курвите, които имаме са по на 16-18 спали с 30-40 момчета .. е тва е луда работа .. бе това мога да кажа..
    Но се водят за елитни .. подбират си момчетата

Re: Курва

[quote="get_high"]След като прочетох няколко теми 'anti-курвите' ще ви попитам кои момичета са курви според вас.... с колко момчета трябва да е спало едно момиче за да е курва и изобщо бройката фактор ли е..

За мен курва е тази ,която се натиска на почти всеки готин тип на всяко обществено място ,тази която е лесна на всеки да я вкара в леглото си
    курви са момичетата ,които правят секс с всеки дори и без пари ,но иначе няма определена бройка за да се каже ,че е курва
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

всички момичета от моят клас са курви

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    всички момичета от моят клас са курви
    Нека позная
    шот не ти пускат?
    loser

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Мъжете са най-големите курви на тоо свят...
    e te taka!
    ми да... потърси някъде значението на думата "курва" и после смени "тя" със "той" и ще видиш че няма никва разлика...всичко ще се окаже истина...
    Някакви проблеми в различаването на МЪЖКИ и ЖЕНСКИ род ли имате.В първи клас има едно просто обеснение ТЯ=женски, ТОЙ=мъжки.
    айде ся back to school

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ако търсиш точна бройка, мога да ти дам моето становище, а то е - момиче, спало с 5+ момчета до 18 годишна възраст е курва! За целият живот на жената определено си зависи много, но ако бройката до края на живота превишава 7-8, то тогава положението е трагично и също би могло да се сметне за курвалък!
    За мен е прав,аз поне си мисля точно като него.Поздрави ман

Цитирай Първоначално написано от TANATA
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ако търсиш точна бройка, мога да ти дам моето становище, а то е - момиче, спало с 5+ момчета до 18 годишна възраст е курва! За целият живот на жената определено си зависи много, но ако бройката до края на живота превишава 7-8, то тогава положението е трагично и също би могло да се сметне за курвалък!
    За мен е прав,аз поне си мисля точно като него.Поздрави ман
    бро извратен си праж е само до началото дет вика че преспят ли с 5 до 18 са курви ...

Цитирай Първоначално написано от smurfa
    mi da ti kaja darjanieto e mn vajno , za komentarite nqma da govirim kurvolqka si li4i ot dale4e

За мен курва е момиче/жена, която се натиска.. на ммного мъже.. постояянно.. не е така да е само с 1..ми.. с няколко.. е така да пуска на всички

Цитирай Първоначално написано от mega_zoluu
    Цитирай Първоначално написано от firesnow
    Цитирай Първоначално написано от mega_zoluu
    майка ти е курва,щот лапа на мангалите на гарата да та еба в тъпото животно дееба
    чудех се кога ще се появи някой е такъв спареняк
    спареняк си бе спрънджа миризлива дееба майкати е долна минетчиика бе лайно смръдливо да та ебат циганорите дееба букука
    Оф тоя земете го изтриите от тука ... махнете му коментарите и може и профуила му да се изтрие .. никак няма да е зле ........

Цитирай Първоначално написано от smurfa
    mi da ti kaja darjanieto e mn vajno , za komentarite nqma da govirim kurvolqka si li4i ot dale4e

perfektno kazano
    +1

Град
    Някъде по широкия свят...
    Курва за мен означава жена,която щом види същество с пенис иска да се Е*е с него.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

курви и малки курвички ДА МИ ЯДЕТЕ К.У.Р.А !

Град
    Pomorie
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Курва за мен означава жена,която щом види същество с пенис иска да се Е*е с него.
    +1
    Тва не важи за мъжете за нас си е нормалко се пак неможем да се "разширим"
    Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си