ми да... потърси някъде значението на думата "курва" и после смени "тя" със "той" и ще видиш че няма никва разлика...всичко ще се окаже истина...Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Това е мисъл на един приятел: ,,Във всяко едно момиче се крие курва/кучка ,важно е кога ще го разбереш! ''
П.П. Еми това е !
Първоначално написано от ScionOfStorm
Всички момичета минават през етапа "курва", жалкото е, че повечето не израстват повече..![]()
Немисля, че броя е чак от такова значение... За мен курвите са загорели момичета, които правят безчувствен секс с момчетата по купони, дискотеки, тоалетни и т.н. Според мен е курвенско някое момиче да преспи ... примерно с 10-15 момчета за месец - два...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Абсолютно...Първоначално написано от kifla
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Pro4etoh cqlata tema i golqma 4ast ot mnieniqta sa 4e kurva e momi4e,koeto spi s mnogo mom4eta bez zna4enie ot mqsto i vreme.Daje se izkaza mnenie kolko broiki trqbva da ima 1 jena prez jivota si![]()
![]()
.Qd vi e 4e vie mladeji ne mojete da sfalite vsqka li ta postavqta granici.momi4etata sa prosto palavi i si iskat svoeto.Na mujete im e pozvoleno da se hfalqt s broikite si i t.n. a na momi4etata-ne basi parodiqta.Kurvi sa tezi,koito gledat pari4kite i go pravqt za tqh a ne za udovolstvie.Radvam se 4e vijdam momi4eta koito po4vat da se useshtat 4e tezi paralii samo gi izpolzvat i sled tfa gi izhfralqt kato parcal i te za ni6to ne stavat ve4e.MOMI4ETA zabavlqvaite se
тва пък че е забранено от къде ви хрумна?!Първоначално написано от PePeLePew
стига усмисляхте нещата...те са просто такиа...няа как да ги промените!
стига хленчихте ! палави или не мяташ ли се на секи срещнат - курва си
тия паралии не са си напрайли парите туко тъй и сяка мърла дет си мисли че мой да ги използва се лъжи жестоко!
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
нимфоманка сиПървоначално написано от LP_GirL
![]()
![]()
не,наистина си личи...и в поведение,и във всичко...
someone else...
какво е курва за мене .. .. не ми се занимава да ви обяснявам![]()
, но за бройката .. момиче което до 18 годишна възраст е спало с 20-25 момчета е курва ! дори и с 10 момчета, но повечето които са били с 10 до 18 годишна възраст .. после бързо стигат до 30-40![]()
![]()
Тука в моя град курвите, които имаме са по на 16-18 спали с 30-40 момчета .. е тва е луда работа![]()
.. бе това мога да кажа..
Но се водят за елитни .. подбират си момчетата
[quote="get_high"]След като прочетох няколко теми 'anti-курвите' ще ви попитам кои момичета са курви според вас.... с колко момчета трябва да е спало едно момиче за да е курваи изобщо бройката фактор ли е..
За мен курва е тази ,която се натиска на почти всеки готин тип на всяко обществено място ,тази която е лесна на всеки да я вкара в леглото си
курви са момичетата ,които правят секс с всеки дори и без пари ,но иначе няма определена бройка за да се каже ,че е курва
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Нека познаяПървоначално написано от MELON
шот не ти пускат?
loser
Някакви проблеми в различаването на МЪЖКИ и ЖЕНСКИ род ли имате.В първи клас има едно просто обеснение ТЯ=женски, ТОЙ=мъжки.Първоначално написано от venitywe
айде ся back to school![]()
За мен е прав,аз поне си мисля точно като него.Поздрави манПървоначално написано от air_J
бро извратен сиПървоначално написано от TANATA
праж е само до началото дет вика че преспят ли с 5 до 18 са курви ...
![]()
Първоначално написано от smurfa
![]()
За мен курва е момиче/жена, която се натиска.. на ммного мъже.. постояянно.. не е така да е само с 1..ми.. с няколко.. е така да пуска на всички![]()
![]()
Първоначално написано от smurfa
perfektno kazano
+1
Курва за мен означава жена,която щом види същество с пенис иска да се Е*е с него.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
+1Първоначално написано от lsd43
Тва не важи за мъжете за нас си е нормалко се пак неможем да се "разширим"
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?