- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нора или Тома
taaa....za koi ste sled kato Qsen i Denica otadnaha?
Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на кирилица!
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Тома.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
T O M A
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Тома![]()
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
Тома![]()
;]
TOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък съм за Нора.![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
TOMAAA of course...
не че имам нещо против Нора ама според мен Тома пее мн по хубаво
![]()
Бях за Деница![]()
F**k you! F****n fashist!Първоначално написано от Domobran
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Тома е новия музикален идол Темата вече е за ключ
...
А ние мразим неграмотните,които досущ като циганите,показват признаци,че не са ходили на училище.Първоначално написано от Domobran
![]()
ToMa
![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тома спечели и ся кво ... пак ще пълнят главите на хората с глупости с някви тъпи реалитита като бигбротхер
![]()
муссик идол поне имаше смисал .... и се пак Тома но 1
![]()
Заключвам, вече е решено кой е "музикалния идол на България".