- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LET`S DUET
.. poneje nqkolko puti propusnah predavaneto Pei s Men po Nova TV i chak dnes gop geldah .. taa po vuprosa ne vidqh da peqt dvoikite na desislava i Melinda i na MIro i Divnasluchaino da znaete neshto po vuprosa? otpadnali li sa,napusnali li sa ili po nqkakva prichina ne sa bili na koncerta .. Mersi predvaritelno :P
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Е,не се притеснявай,просто ги разделиха на две групи,в които всички двойки в определената група са една срещу друга.Едната седмица първа група,а втората другата и така.на финала ще остане дует от първата и от втората група![]()
Аз едно предаване ще гледам,но ще е важно![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
mmm stana mi qsno i nakraq edin duet pobeditel .. mersi mngoo za infoto![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...