.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дали да му разкрия чувствата си?

Здравейте всички които четат тоява яко саитче..не бях писала одавна ,реших да видя и мението на други хора който не са пристрастни към въпроса който ме вълнува.А той в същност е едно момче което адсаки много харесвам. Допадами като ваншност,характер,интереси абе изобщо много е стабилен в всяко отношение.Ноне тук е проблема..харесвам го от януари месец и сме в една компания..Доскоро ходеше с едно момиче от нашия клас и ми беше още по -гадно,но в петък скъсаха и тогава разбрах че харесва адски много една моя добра приятелка .този петък бяхме на рожден ден и той цяла вечер и се натискаше зарибяваше и прочие,но тя не го харесва.Дори се изпусна пред него че харесва друг.НА мен ми стана супер гадно дори си поплаках малко
    много се колебаех дали да му разкрия чувствата си към него,но реших че нямал смисал тъй като той бее пиян а и нямаше удобен момент..сега след 2 седмици ще сме на екскурзия и пак се колебая дали да му кажа..
    ТА въпроса ми е ДАЛИ ДА МУ СЕ РАЗКРИЯ? И КАКВО ДА МУ КАЖА

БЛАгодаря на всички който са решили да ми помогнат

Град
    Shove IT
    да ... заведи го на някое романтично местенце и давай по същество Оо

Град
    Far away in the universe
    Момчето не ми звучи особено надеждно - сменя жените през ден, напива се... Само ти си знаеш какво му харесваш, но щом така си решила - действай, кажи му. Предполагам, че за всеки влак си има пътници.

ем да задължително ги разкрии . не на романтично местенце, щото е прекалено хахах . Но в един подходящ ден. на подходящо място в подходящ момент можеш да му кажеш. НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВАШ ПОВЯРВАЙ МИ НИЩО НЕ ГУБИШ. МОЖЕШ ЕДИНСТВЕНО ДА СПЕЧЕЛИШ, НО НЕ И ДА ЗАГУБИШ
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Извинявай,но от бързане ли незнам си допуснала толкова правописни грешки,че вземи ги поправи малко.И второ признай му.Nяма начин който да ти кажем да му кажеш,говори в най-общи линий каквото чувстваш.Найстина му кажи,защото няма смисал да чакаш,щом в момента не е с никоя,иначе ако пак го отложиш,още ще се измъчваш,а пък ако въобще не му кажеш винаги ще се питаш какво би станало.Така че успех.

хихи първи клас съм го пропуснала за тфа са правописните греки а иначе момчето не пие ама бяхме на една вила с приспиване и как да не се накваси човек..и не сменя момичетата като носни кърпички с бившата си беше 3 месеца... а се колебая дали да му кажа защото сега харесва друга и се самнявам да ми отвърне но съм решила да му се разкрия (макара ако не стане нищо и после да ни е некомфортно когато се виждаме) както казахте "нищо не губя"

Повече от фен
    Ами моето мнение е,че той ако те харесваше нямаше да отиде и да се зарибява с другото момиче,а щеше да дойде при теб!Няма смисъл да разкриваш чувствата си пред него . Незнам...това си е лично мое мнение...Гадно е да харесваш някого и да неможеш да го имаш,но като се замислиш той не е единствен и това не е любов!Това е само едно временно привличане.Успех!

Град
    Far away in the universe
    Mariolcheto, за съжаление има доста момчета, които са на принципа "Аз ще съм с всяка, която става и ме иска" - тъжно, но факт. Затова не може да се отхвърли вероятността той да се хване с нея дори да харесва друга повече.

KillSwitchEngage, мъжествеността на мъжа не се измерва в литрите алкохол, които е погълнал. И аз пия, но не се напивам, за да висна на врата на първата случайна на някое парти или пък да очаквам да ми дойде "куража", за да се обяснявам на момиче, което харесвам.

да
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    какъв мъж е ако не пие ?
    \
    напълно съм съгласен
    ПП килсуич къртят подово отопление (rock)

Mi kaji my ... nqma da te izqde ... ot opit glava ne boli ... naistina 6e ti e gadno ako te otreje .. pak i 6tom se e natiskal s nqkfa dryga mislq 4e nqma6 mnogo golqm 6ans ... N0 ti probvai! Za6toto ne6tata moje da se razviqt v polojitelna posoka! Moje i da se poly4i ne6to ... Zavisi ot mom4eto ... Aaa ... tova kak da my go kaje6 ... Mi ili go izmakni da ste samo dvamata nqkade i my kaji napravo: Vij sq... ne znam dali ti pyka .. ama ti qko me kefi6 (ili mn te xaresvam) .. i se 4ydex dali moje da stane ne6ty mejdy nas (ili mojem li da bydem ne6to pove4e ot priqteli) ... ili pyk ako ostanete samo dvamata , oba4e te e sram direktno da my kaje6, zagovorete se za priqteli ili gadjeta i gy pitai dali si ima frd-ka (ni6ty 4e znae6 4e e svoboden, prosto da nakloni6 razgovora v taq posoka) i katy t se zaobqsnqva 44e sa skasali .. dara bara ... pitai gy dali pone ne xaresva nqkoe momi4e .. i nai-veroqtno posle i toi 6e te pita teq ne6ta .. i kat te pita: e ne xaresva6 li nqkoi .. ti kazva6: mi ... xaresvam... TOI: koi? ... TI: mii ... edno sladyr4e takova det mn prili4a na teb ...
    Ne znam dali 6e proraboti, ama probvai!
    Aide yspex! A ako ni6to ne stane ... e*i my maikata i xi4 da ne ti pyka! Aide YSPEX!!! :P

амм и аз викам да му кажеш всичко срам не срам ще казваш а за грешките ще се научиш Успех и кажи какво е станало
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен
    абе нз тоя колко е свестен ама щом си го харесваш, аз бих ре посъветвала да не караш направо, а като за начало да се опиташ да му направиш впечатление и ако и той те харесва поне малко, ще го усетиш

Град
    Shove IT
    Ако удариш нещо градусно преди тва ще ти е значително по-лесно да си изпееш сичко

мерси за помоща този петък ще се сабираме у нас и смятам да му кажа поне ще съм опитала

Град
    In Devil's Castle
    не мисля,че трябва да му признаваш..бъди мазохист и го гледай как се натиска с други момичета.....
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    не мисля,че трябва да му признаваш..бъди мазохист и го гледай как се натиска с други момичета.....
    много забавно......

Re: Дали да му разкрия чувствата си?

Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    ДАЛИ ДА МУ СЕ РАЗКРИЯ? И КАКВО ДА МУ КАЖА
    Кажи му признавам си аз Sexgirl мога да те чукам до безкрай със моите суперсили...бах та в супергероинията все едно имаш тайна самоличност за разкриване

Опитай нема кфо да стане толкова Освен да си загубиш суперсекссилите

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    In Devil's Castle
    много забавно......
    напълно сериозна съм...просто не можа да ме разбереш..
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си