- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте?
Думата щастие има само в тълковните речници.
Разбирам колко си ядосан. И аз бях на крачка от смъртта заради лекарска небрежност. Просто няма какво да коментираме-не може да се има доверие на лекари в България и вече за по-сериозни неща бягам в чужбина.Първоначално написано от acleverboy
Моите съболезнования. Сигурно ти е много трудно да го приемеш при положение, че се е случило толкова внезапно.
Липсва нещо.
Но съм щастлив...в по-голямата част от времето, май.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Като цяло съм щастлива. Или поне така си мисля.
What you give is what you get!
Няняня! Не подсказва ли никът ми?![]()
Ебавам се бе, що годе съм щастлива.
Имам приятели и семейство, които ме обичат.
Пък и още не съм достатъчно пораснала, че да се сблъскам с истинските проблеми от живота.
В момента доминиращите проблеми при хората на тая възраст са "О, счупих си нокътя"...
И тъй.![]()
ДА!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Що няма горе-долу?![]()
Еми да като изключим факта, че дядо почина...да.
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
ууу
ДАА
:P
Нима единствено наличието любов е признак за щастие?Първоначално написано от sexy_eJlz
Тези проблеми с възрастта не изчезват, понякогаПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Не вярвам на хората, които казват, че са изцяло и непрекъснато щастливи, защото щастието е временно състояние.
В момента не съм, но след 2 месеца, се надявам да бъда..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Щастието е относително понятие...
Но стига сте мислили дали сте щастливи или не - помъчете се да бъдете такива.
хъхъ..
Emo Doll-Има момичета минали 20-те, които също се вайкат, счупи ли им се някое нокътче.То като се има предвид какви са цените на ноктопластиките, та си е за ядосване...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Щастлива съм, ама не напълно, липсва нещо, което се надявам да стане, тогава ще съм напълно щастлива.![]()
Да, щастлива съм! Имам най-перфектния мъж на света, страхотни приятели, да 4укам на дърво вси4ки около мен са здрави и нямат кой знае какви проблеми.
Е, не съм в добри отношения с наште (но аз и никога не съм била), имам 1000 невзети изпита, с които идея си нямам как ще се оправя и трябва да си търся нова работа, но... тези неща са поправими![]()
![]()
Робинята на Quench
дали не си от заблудените ?Първоначално написано от sexy_eJlz
![]()
кви сте такива
гледате ЛатиноАмериканските филми
който ви манипулират, че най-важното в живота е НЕСЪЩЕСТУВАЩАТА любов![]()
мхмПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
пък и съм яко притеснена през повечето време напоследък
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Мм аз по принцип съм на мнение, че щастието е една илюзия - временно замазване на погледа. Естествено, понякога е хубаво да фантазираш и да се чувстваш добре, дори и да е моментно.
Доволен съм от повечето неща в живота си, тъй че предполагам, че това ме прави щастлив, но все пак има какво да се желае![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Щастлива съм, през повечето време, когато няма повод да не съм, а поводи рядко имам, защото не си слагам почти нищо на сърцето.
Просто ми е такава нагласата в живота и всичко е много по-хубаво така.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Би могло да се каже, че съм![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Днес точно съм. но до вчера не бях, защото винаги преди Рд съм с едни депресии.....по 2 седмици никой не може да ме трае и рискувам да нямам гости за празника![]()
Но по принцип не съм щастлив човек-голям песимист съм, винаги на мен сякаш най-смотаното от 1 ситуация се случва и изобщо не ми върви. Има още доста неща да постигна, за да бъда истински щастлива.
Като цяло не харесвам живота си и много бих искала да го променя. Иначе мама, тате и кака дават душа за мен, гаджето ме обича, имам приятели, които ще пропатуват 200 км, за да дойдат на празника ми днес........трябва да съм щастлива, нали?