Ами права си, но като цяло гледам, че по-голямата част от сегашната младеж хич не им пука за България и нашите идеали, а това е много страшно... Защото ние сме бъдещето на България, а не някои друг и ако искаме да сме добре, преди това и България трябва да е добре. Незнам какво му става на този народ, но тотално изперкахме и всякаш за нищо не ни дреме в тази държава и в живота въобще. Дай им на някои по цял ден ядене, пиене и секс и друго не им трябва. А че България си отива, хич не им дреме. Не знам и аз вече, но от 2-3 години контактувам с такива млади хора, точно тийнейджъри и има много свестни в човешко отношение от тях, но някак си много лековато приемат нещата от живота, а не трябва чак да е така. И на мен ми се живее, обичам да купонясвам с приятели понякога и всички сме така, но има ценности, които стоят над всичко в този живот, а те са живота и здравето ни, Родината и вярата ни... обаче всеки гледа себе си и това е. Дано има промяна в близко време, защото все пак съм обнадежден, защото във форумите виждам, че станахме много хора, които не ни е все едно за България, а напротив, но засега можем само да си даваме кураж един на друг и да си приказваме, а на практика сме с вързани ръце...