- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-скоро изповед ...
То че са завзели цялата планета е ясно, ама дали са останали някои свестни?![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_eJlz
за сфесну мумиченце кату тебе винаги ще се намери някое сфесну момченце с което да се обичкате![]()
:P :P
И ако няма какво ще направиш?Първоначално написано от sexy_eJlz
Няма да станеш нито монахиня,нито лезбийка,а ще станеш като мен...sorry this is your destiny...
П.п: Значи, че просто ще си правиш кефа в,бар,дискотека,клуб ще се забиваш с разни които изглеждат готини,мачкате чаршафите и бай...абсолютно безчувствено...
Мии ...ако няма ...
ше си хвана някой дядка с много мангизи ..
![]()
Не че много и се иска, ама като не останат свестни мом4ета поне живота да си уредя!Първоначално написано от Chefinkaaa
![]()
![]()
(Само че аз съм мно0го гнуслива иии .. не знам как ше стане.
)
дам ... и аз кат се замисля .. май е по-добре монашество ..Първоначално написано от Chefinkaaa
![]()
Недей да се ядосваш,защото не си виновна ти,напротив ти си жертвата,не се самообвинявай.Винаги има лъч надежда и скоро ще срещнеш някой свестен,бъди по-внимателна и не се предавай!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
НАПРОТИВ, ТЯ Е ВИНОВНА! Трябва да се застреля, за да отърве света от себе си и да не вреди на никого!Първоначално написано от Memento mori!
то май излиза че монахините си живеят най-пълноценно ...Първоначално написано от Chefinkaaa
![]()
![]()
![]()
защо не се опиташ да поговориш с 2рото момче. Попитай го в скайп защо се държи така и н те поздравява дори, но безгрижно задай въпроса, не показвай чувства.
А колкото до това дали ти си ги избираш такива...
когато момчетата получат внимание от момиче им се качват на главите.Бъди надута и недостижима!![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
болката която не ни убива ни прави по силни-споко,сигурна съм 4е скоро ше намериш някой свестен тип който наистина ще те оби4а![]()