Значиии ... мойта историйка е г/д такава ... Преди 6 месеца харесвах едно момче адски много!Само че ... той мен или не ме или просто искаше да види до каква степен го харесвам. (най-вероятно не ме е!) С няколко думи - разиграваше ме като кукла. Мислеше си, че ще го чакам цял живот, ама се излъга. (То и аз излъгах себе си, щото и аз така си мислех, ама съм грешала.) Ревах за него като откачена, а той нашия през това време се зарибявал с някакво момиче от друг град! В последствие тръгнаха, ама ходиха само 2/3 седмици и той я беше зарязал (защото нямало смисъл, били много далеч и не ставало така да се виждат само 1 в седмицата!) Та както и да е ... разиграваше ме,а аз улавицата му се връзвах ... Дори цялата пролетна ваканция не съм мигнала ... Нито 1 час не съм спала ...
Ноо ... нещата се ромениха. Отидох на екскурзия в чужбина. Там харесах друго момче. Всичко беше идеално докато бяхме там. (Дори забравих онова копеле, което ми беше завъртяло главата! ) Мислех си, че иска да сме заедно, че най-накрая съм открила поне едно свястно момче. Н0оо ... явно скоро съм счупила някое огледало. Оказа се същия боклук, като първото момче. Като се прибрахме в България вече не се познавахме. Не си казваме здрасти като се засечеме по коридорите в даскалото, не си пишеме по скайп,а най-лошото е, че сме в една групичка!
Питам се ... какъв ми е проблема? Такъв шибан вкус ли имам, че се такива кретенчета си избирам? Защо винаги така се получава? Или още съм прекалено малка? Прекалено лесно ранима съм станала ... А не трябва ... Позволих на един човек да влезе в сърцето ми, и заседна там ... Казвам ви едвам съм го измъкнала ... А как го изкарах ... Като вкарах вътре друг кретен!!! Направо нямам думи! И не мога да разбера, ЗАЩО ВИНАГИ СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА? ЗАЩО ПРЕЦАКАНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗАМ АЗ? Пффф...

Мерси, че изслушахте идиотщините ми!