.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

По-скоро изповед ...

Значиии ... мойта историйка е г/д такава ... Преди 6 месеца харесвах едно момче адски много!Само че ... той мен или не ме или просто искаше да види до каква степен го харесвам. (най-вероятно не ме е!) С няколко думи - разиграваше ме като кукла. Мислеше си, че ще го чакам цял живот, ама се излъга. (То и аз излъгах себе си, щото и аз така си мислех, ама съм грешала.) Ревах за него като откачена, а той нашия през това време се зарибявал с някакво момиче от друг град! В последствие тръгнаха, ама ходиха само 2/3 седмици и той я беше зарязал (защото нямало смисъл, били много далеч и не ставало така да се виждат само 1 в седмицата!) Та както и да е ... разиграваше ме,а аз улавицата му се връзвах ... Дори цялата пролетна ваканция не съм мигнала ... Нито 1 час не съм спала ...
    Ноо ... нещата се ромениха. Отидох на екскурзия в чужбина. Там харесах друго момче. Всичко беше идеално докато бяхме там. (Дори забравих онова копеле, което ми беше завъртяло главата! ) Мислех си, че иска да сме заедно, че най-накрая съм открила поне едно свястно момче. Н0оо ... явно скоро съм счупила някое огледало. Оказа се същия боклук, като първото момче. Като се прибрахме в България вече не се познавахме. Не си казваме здрасти като се засечеме по коридорите в даскалото, не си пишеме по скайп,а най-лошото е, че сме в една групичка!
    Питам се ... какъв ми е проблема? Такъв шибан вкус ли имам, че се такива кретенчета си избирам? Защо винаги така се получава? Или още съм прекалено малка? Прекалено лесно ранима съм станала ... А не трябва ... Позволих на един човек да влезе в сърцето ми, и заседна там ... Казвам ви едвам съм го измъкнала ... А как го изкарах ... Като вкарах вътре друг кретен!!! Направо нямам думи! И не мога да разбера, ЗАЩО ВИНАГИ СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА? ЗАЩО ПРЕЦАКАНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗАМ АЗ? Пффф...

Мерси, че изслушахте идиотщините ми!

Мега фен
    емии кво да ти кажа, гадно е. защо не сидадешмалко почивка от момчета, може да ти се отрази добре. сиг съм, че ще срещнеш момче, като за теб, просто си дай малко време. успех

Дам и аз това си помислих .. наистина ми трябва малко почивка ... Само че не мога да разбера защо си мислят, че съм толкова малоумна и много лесно ше .. им пусна (така да се каже) ?!?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Дам и аз това си помислих .. наистина ми трябва малко почивка ... Само че не мога да разбера защо си мислят, че съм толкова малоумна и много лесно ше .. им пусна (така да се каже) ?!?
    еми покажи им, че не си лесна

Ми то аз се чудя защо така си мислят ... По никакъв начин не показвам, че съм лесна .. напротив .. точно обратното .. Но явно нещо съм се издънила или някоя от "приятелките" ми нещо е казала ... "някоя истина" ... знам ли ...

Мега фен
    Ми то аз се чудя защо така си мислят ... По никакъв начин не показвам, че съм лесна .. напротив .. точно обратното .. Но явно нещо съм се издънила или някоя от "приятелките" ми нещо е казала ... "някоя истина" ... знам ли ...
    или просто попадаш на момчета, които се мислят за ''неустоими'' и че само като си отворят устата, вече си им в ръцете

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    или просто попадаш на момчета, които се мислят за ''неустоими'' и че само като си отворят устата, вече си им в ръцете
    Дам .. най-вероятно ... Ам мерси за вниманието което ми обърна ...

Град
    Shove IT
    избягвай фешъните и емотата голяма измет са мамка им

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Дам .. най-вероятно ... Ам мерси за вниманието което ми обърна ...
    моля

Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    избягвай фешъните и емотата голяма измет са мамка им
    Ем не са нито фешъни нито емота ... Просто КОПЕЛЕТА!

Град
    Shove IT
    На кофти хора си попаднала

На кофти хора си попаднала
    Дам .. .и то много ... Ама се някак ше се оправя ... Аз как почнах да се самосъжалявам .. направо не заприличах на себе си ..

Град
    Shove IT
    Спокойно, скоро ще срещнеш правилния човек

Спокойно, скоро ще срещнеш правилния човек
    Да се надяваме ...

спокойно не се самосъжалявай. Просто си попаднала в труден период да избираш все кретени

спокойно не се самосъжалявай. Просто си попаднала в труден период да избираш все кретени

Иди на църква да се изповядаш или в Бай брадър...

А по темата Нали знаеш не е луд тоя дето ти дава баницата луд е тоя дето я взема...тъй че проблема не е само в другите...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    In Devil's Castle
    явно си магнит за такива..
    someone else...

Голям фен Аватара на Remini

Re: По-скоро изповед ...

Оказа се същия боклук, като първото момче.Такъв шибан вкус ли имам, че се такива кретенчета си избирам? Защо винаги така се получава?
    Ако искаш да си с някой за по дълго време не го избирай на посоки...
    набележи си някой излизай с него няколко пъти опознайте се като приятели и след това атакувай целта...може да извадиш късмета
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    интересно ми е изчукаха ли те и 2-мата ?
    НЕ!!!

oxx.. kakto kazaha po nagore.. kreten4eta deto se mislqt za nedostijimi... e takiva.. begai gi ostai gi da se mislqt.. vse nqkoi den nqkoq 6te gi otreje ii 6a se usetat kvi sa.. ne sa pritesnqvai si4ki 6a e ok uspeh4ita..

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    oxx.. kakto kazaha po nagore.. kreten4eta deto se mislqt za nedostijimi... e takiva.. begai gi ostai gi da se mislqt.. vse nqkoi den nqkoq 6te gi otreje ii 6a se usetat kvi sa.. ne sa pritesnqvai si4ki 6a e ok uspeh4ita..
    Съвсем права си!
    Миси ..

aбе то в днешно време са малко тея дет са различни от тея 2-мата за които разказа .. аз съм в същото положение ....напълно нормално е да попадаме се на такива - те са превзели планетата ... ама сяко копеле си намира бясната кучка и после .. жална му майка ...

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    Съвсем права си!
    Миси ..
    xixi za ni6to.. obi4am da pomagam.. i pak 6te go napravq ako trqbva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си