.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Да му кажа ли ?

Има едно момче от моето училище , което има регистрация в connected2.me (сайт за анонимен чат подобно е на ask.fm). Та... писахме си няколко пъти там, аз му писах. Добър и възпитан е, чата върви писахме си около час ... и ме попита няколко пъти коя съм,но аз така и не му казах,защото той е от "елитните" и мисля че няма да ми обърне внимание,ако знае коя съм. Често ми харесва публикации и снимки във фейсбук иии се чудя дали има някакъв интерес и дали да му кажа ,че съм аз тази, която му писа анонимно?

Няма какво да губиш ако му се представиш. В крайна сметка страхът и притеснението са винаги лош съветник. И имай малко повече самочувствие. Успех!

Ако не му кажеш, какво би получила ти от цялата ситуация. Не казвам, че нещо ще се получи м/у вас, но сте си писали няколко часа, поне ще знае, че ти си инетересна и приказката ви върви. Нищо не ти пречи да пробваш.

пиши му,запосзнайте се ако не се познавате лично и ако потрагне чата може да му кажеш,че сте си писали в connected2.me . . .само гледай да не се разчува многои да не биете на очи,защото ще трагнат какви ли не слухове : )

Мега фен Аватара на ameli
    Ако искаш за се получи нещо - все от някъде трябва да започнеш. В крайна сметка, ако си останеш анонимна ще загубиш много повече, отколкото като му кажеш

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Ами, кажи му, няма какво да загубиш.

Притеснявам се . Знаем се по физиономия , не знам как да започна и как ще реагира...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Бил от "елитните"?!
    Кажи му, със сигурност нищо не губиш, не се знае и дали ще "спечелиш", но ако си анонимна - със сигурност няма да "спечелиш"!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Само да попитам дали си наясно с етимологията на "елитни"?
    Та, иначе - пиши му, не анонимно, обаче. Пишете си, научете по нещо ново един за друг, па може и да излезете на кафе, примерно. Просто действай - няма какво да губиш.

Кажи му, разбира се. Няма какво да губиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на paradosou
    Подхвърли му нещо така че сам да се сети /постарай се обаче да не е прекалено отвлечено, че в тоя случай няма да е чудно да се запази мистерията :д/, нека има закачка. Пр. ако сте гледали някакъв клип и ти е говорил за историята на псевдонима Стинг, ползвай му думите, завърти разговора в тая посока. Оттам нататък, ако има интерес, ще поеме той инициативата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си