- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- прекалено идиотско ли е : Д
Прекалено идиотско ли е да пратя цветя на мъж?![]()
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
Цветя на мъж? Хмм да идиотско е.. прати му нещо друго, по-добре ще е.
The Spark
Пица?Първоначално написано от 5StaR
![]()
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
1 бутилка Baileys/BallantinesПървоначално написано от <-ChelseA->
original!
The Spark
Ееее брат,говорим эа пращане чреэ доставка примерно.Това не энам как да му го пратяПървоначално написано от 5StaR
А иначе,от алкохол не раэбирам.Това добро ли е?Все пак раэличните хора,раэлични спортосани пумии харесват
![]()
Зависи къв е повода..Иначе не е толкова идиотско да му се поднесат цветя..обачед българите са толкова тесногръди и ограничени,че го приемат като нещо ненормално..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ааа брат,ето эа това говорим.Прекалено ограничено общество сме.Поне едно 99% от нас са такива де.Придържат се към някакви така наречени "общоприети норми" и толкова,като коне с капаци.Та таэи идея ми дойде и реших да видя какво ще е мнението ви.Аэ лично не го приемам като нещо необичайно,още по-малко пък эа странно,или обидно...не мисля,че е такова.Съвсем нормален жест бих каэала.Все пак всеки има право на мнени еде,эатова се надявам повечко хора да кажат своето.Пък эа цветята,които въэнамерявах да пратя ,не энам.Не се энае колко ПЛОСКОУМНО \моя любима думаПървоначално написано от gangstata
\ ще го иэтълкува човека.Въпреки,че щеше да е анонимно....абе голям филм
![]()
не целя да обидя някого..просто отбелязвам..и ако се замислиш,ще разбереш,че е така..Първоначално написано от xkk
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Не е причината това, просто мъжете ( в повечето случаи ) са по-практични и следователно тия цветя какво да ги правят, къде да си ги бучнат... по-добре нещо от което има полза![]()
just my 2 cents...
The Spark
v nikakav slu4ai ne podarqvai cvetq na maj,po-dobre ne6to drugo.
cvetq![]()
Руса кукличка
То май продават и някакви букети, които са за мъже, ама според мен пак не е оферта да му пращаш букет.Естествено, ако говориш сериозно.![]()
Можеш друг подарък да му направиш.
И аз не съм за цветята,защото някак си не върви-мъж и цветя..дори мъж и плюшена играчка..поне аз не познавам такива мъжеНо виж,една бутилка от любимото му питие или както ти предложиха по-горе...
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
А защо да не ти прати той? ТОва не е работа на момиче да праща цветя.Никак даже.Те са предназначени за нежния пол ,защото те сами по себе си са нежни.Но все пак сама си решаваш.В смисъл по случай някакъв негов празник да,може
но по случай общ ваш празник мисля,че е по-добре той да подари цветя.А ако искаш чрез тях да кажеш ,че съжаляваш за нещо... нз някак си има и други начини да го кажеш.Просто според мен подаряването на цвете си е мъжка работа!
prop4ete mi mislite napravoПървоначално написано от <-ChelseA->
Хич да не е, доста е![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
da dade6 cvetq na maj e bati tapnqta po hubavo vzemi mu podari edna kutiq 4orapi DUREX![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за мен не е идиотско но в същото време не бих и и подарила на момче цветя щот незнах как ще реагира човека...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Хмм.....според мен зависи от мъжа и от поводаЛично аз ако подаря на моя си мъж цветя без повод той ще се зарадва супер много,ако е някой задръстеняк ще си каже-"Тази пък полудяла ли е????!?!"Но ако има повод по-добре е нещо друго......
Faithless - music matters (Pete Heller remix)
+1 .Даваме акъл на другите как да живеят живота си ,при условие ,че ние самите не знаем как да живеем собствения си живот!Първоначално написано от xkk
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от crazyhair
,takam po temata,kav e povoda?i nedei my pra6a zvetq,ama toi,gadge li ti e?fr. li?ni6o ne si kazala?
Бе,според мен редно е той на теб да подари,а не ти на него. Не знам, аз самата (въпреки ,че съм момиче) не съм голяма любителка на цветята, но зависи и кой ще ти ги подари. Де да знам ,не си казала какъв е повода за въпросната "цветна пратка". Ако си на кеф давай,пък к'вото излезе.
П.С. Преди това разбери кое е любимото му цвете!!!![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!