- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- прекалено идиотско ли е : Д
Ами за мен ДА![]()
само отбелязвам уе..Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
точно!!!gangstata написа:
Зависи къв е повода..Иначе не е толкова идиотско да му се поднесат цветя..обачед българите са толкова тесногръди и ограничени,че го приемат като нещо ненормално..
someone else...
Яко е ;]
[size=7][b][u]fosse cos
Лично аз не го смятам...ама 90% от бг младежете ще каат баси тъпотията...пробвай с туба бензин![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
nz,za6o,no vseki pat me kefqt komentarite ti,prodalgavai v sa6iq dyh
Коментарите ми са такива що всеки ден срещам все по-тъпи въпроси и аз си наваксвам с коментарите дигам нивотоПървоначално написано от soul1199
![]()
mhm vse pak ma radvat komentarite tiПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
ami... spored men ne e idiotsko... no na momche shte e po-dobre drugo da pratishПървоначално написано от <-ChelseA->
Cvetqta sa glavno za momichetata. Po-gore bqha predlojili da pratish pica, tova sys sigurnost shte mu haresa
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
+1Първоначално написано от soul1199
toq доктор цепи ...![]()
а по темата предпочитам вместо цветя направо да доиде при мен и да ми даде 1 голяма![]()
![]()
зависи от момчето може пък да му харесат и да се зарадва знае ли човек![]()
Само не пращай Червени рози !
Иначе не смятам идеята за тъпа...даже доста нестандартна![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Извинявай ,целта ми беше защита на твоето изказване ,а не на xkk.Първоначално написано от gangstata
Все пак мнението ми си остава и то е : ,,Даваме акъл на другите как да живеят живота си ,при условие ,че ние самите не знаем как да живеем собствения си живот!''
Не е гейско!Супер повърхностни станахавсички!
Първоначално написано от ScionOfStorm