- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko vreme jivee spermata?
Колко време след свършването, спермата живее извън тялото... ?? И има ли опастност след като вече един път приятелят ми свърши.. и около 10 минс след това пак да правим секс.. без да отиде са се измие.. ?
opasnost ima vinagi![]()
Абе 10 минути след това без да се е измил си е опасно, доста при това. Спермата живее докато не засъхне, а като е попаднала в теб след това си живее спокойно още 1-2 дена. Така че ако не си взимала ескапел бягай да взимаш, за да не дундуркаш след 9 месеца. Това дето сте го направили си е чиста глупост
stiga s toq eskapel....ima tema za vredata ot tiq hap4eta,iz4akai i ako togava ve4e se nalaga izpii go ama moq suvet e da ne pribqgva6 do eskapel
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736
4eti tuk za eskapel i si pomisli hubavo sledva6tiq put![]()
Закъде да чака - тия хапчета се пият до 72 часа. Да, гадни са. Понеже си толкова запознат с материята сигурно знаеш, че на тоя тип хапчета им казват " химическа кюрета", ама сега пък сигурно трябва да ти обяснявам и какво е кюрета. Много смело говориш за вредата, ама нали няма ти утре да ставаш татко. Аз не й казвам да пие просто ей така, както пият някой просто след секс без презерватив, но в случая си има реална опасност доста сперма да е попаднала във влагалището й, така че нека по-добре да се застрахова, отколкото после цял живот да се чуди какво да прави. Тя следващия път нека мисли, за да не прави елементарни глупости, а сега нека да тича до най-близката аптека и да купува и да пие.Първоначално написано от x3eme
mi govorq smelo 6ot ako si 4el temata za vredata ot tqh 6e razbere6 6to q suvetvam da ne pie tova...Първоначално написано от WaKo
![]()
Чел съм много повече от теб по тая тема, най-малкото защото това ми е образованието. Знам много добре вредата от тоя тип хапчета, те и затова се казват "за спешна контрацепция", но в случая мисля, че случаят си е спешенПървоначално написано от x3eme
Във външна среда сперматозоидите оцеляват около 2 дена, а вътре в теб ако са 5-6 денонощия. И колкото и да се мие след като е свъшил ще има останали сперматозоиди, а и + това и в смазката, която отделя мъжа от члена си при възбуда също ИМА сперматозоидо, макар и малко, всички знаем, че само един е достатъчен за белята!Единствената вероятност да не си бременна е това да не се е случило 8 дни преди да ти идва, по време на менструацията или 4-5 дена след нея.. Или пък просто един от вас или и двамата не сте толкова плодовити, за да забременееш толкова лесно..
![]()
ми живее някъде към 2-3 секунди
Но в такъв случай е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се вземе Ескапел, то не вреди, стига да не се взима повече от веднъж на месец, тогава вече е много опасно за организма, все пак това са хормони, не бонбони! Но тя ще се пази вече,нали!Първоначално написано от WaKo
![]()
Ухх.....попринцип трябва :
1.Да се изпикае
2.Да се измие хубаво
И чак след това.....Сега трябва да пиеш ескапел,защото опасността е наистина реална![]()
znam che trqbva dse izpikae i da se izmie... znam i che ima opasnost... no iskam da znam kolko vreme jiveqt spermatozoidite izv1n choveshkoto tqlo....Ta.. iskam otgovor na v1prosa... edin kazva 2 dni drug 2-3 mins.. kazvali sa mi che jivee ne poveche ot 5..?
okolo 24 4asa
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Може да живее и до 72 часа зависи от средата, в която се намира![]()
Абе и от спермата зависи....но 10 минути са нулев проблем...
Абе ескапел повече от веднъж на година може доста сериозно да ти разбърка организма. Много точно го каза, че не са бонбони.Първоначално написано от L0LiPoP
Няма как да ти кажем точно колко живеят, защото зависи от условията. Но след 10 минути гарантирано са толкова живи колкото са и в момента на изпразването
неможе да се прецени
I"m Lonely ...