- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лаk za коsa ?
mi начи аko moже da ми пreпоrъчate nqкой лak za kосa ama da e таka, по - siлен![]()
На Taft синия. Аз го ползвам и съм страшно доволна.
е аз ти препоръчвам на taft черният е най-синния само да поясняаз имам такъв
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
aha mersi mn... samy da пояsnq че мi trqaa da уdълjawaне на toпiranия еfeкt ..
![]()
![]()
Не е вярно , taft titan look е най-слиния . Аз го имам и съм много доволнаПървоначално написано от elmosGirl8
![]()
nа taфT сЪ най-doбr!t3.Първоначално написано от ILY
Хаха, вече от теб си зависи какъв ще си избереш.![]()
ми на тафт ми е пяната и съм доволна ...
амаа лака ми е на нивея ( фактор 5) и мн радва ефекта![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Taft titan look е за екстремни прически,лично аз до скоро го имах иии не ми хареса щото и аз си тупирах косата и пръсках с него после иии не седеше дълго,докато тафт черния дето е на ниво 5 е много по-добър п0не за тупиране а и за други неща.Лично мое мнениеПървоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
Суетата.Моят любим грях.
То си зависи и от косата в крайна сметкаПървоначално написано от Dessynka
![]()
na taft![]()
Руса кукличка
Брей,и на мен ми трябва нов лак и мислех да пробвам на нивеа diamond gloss,ама вече реших д е тафт![]()
Тафта вече не ми държи косата много е живаАз съм с SERI <-- страхотен е около 9,20 лв. е .. Никога не съм се оплквала от него и наистина е много силен.
![]()
![]()
аз съм с NIVEA фактор 5 и ме устройва![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от Puky
мм не съм го чувала ... някакъв по-специален ли е или го има навсякъде![]()
![]()
Londa Trend - Ultra Strong. Доволна съм.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ползвала съм и синия и черния на Тафт, но синия повече ми допада. Черния е прекалено силен, а на мен не ми необходимо чак толкова.
мс много на сички ... какту казах аз съм фен на тупирани косички ( малко над нормалния предел) ии искам да си хода кату "разплетена дамаджана" по - дългу време
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мс мацки
![]()
![]()
"разплетена дамаджана"Първоначално написано от ILY
и аз така
![]()
Начи аз съм най-доволна и сигурно сега шести флакон използвам Taft Titan look той е един със оранжева капачка, много е силен
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
опiтаi s яiца iлi бiра, по-тrайnо ще е.. mоже da tи se sъбiраt мuхi на gлаvаtа, аma шte sи по-feшъn.
аь ус ефь пьтнсше