- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Минаха вече 9 месеца,а не мога да го забравя ;(
Еми аз ходех с едно момче,но скъсахме,защото(както винаги) аз бях глупачката...И даже го излъгах за нещо,няма да говоря за това.Той не можа да ми прости и даже не се поздравявахме по улиците.Преди 2 месеца аз му казах,че искам да се съберем и той каза,че е възможно да стане.След една седмица той започна да се отдалечава от мен и ми каза,че съм го прецакала,а аз не знаех дори за какво говори!Обичам го!Не знам и аз как,но е така,просто го чувствам!Не мога да си го избия от главата
Той ме блокира в скайп,а преди две седмици имаше един концерт,на който присъствах.Там беше и той,щях да се разплача като го видях!Обаче си казах"Я се направи,че не ти пука,отмини го!"Така и направих...Той обаче ми се усмихна няколко пъти и направо ми идеше да се разплача мн яко...Помолих един негов фр да се опита да го разубеди и да ме отблокне в скайп,но той ен искаше(това стана преди концерта)...Искам да съм с него,мноооого искам!
Как да си го върна?Искам да уточня,че аз бях тази,която сложи край на връзката ни и то по гаден начин.Не мога да си го простя!
![]()
Сега има и друг проблем.Има едно момче,към което изпитвам нещо,ама той е женкар.Една година по-голям е от мен.Редовно си пишем смс-и и една вечер той ми написа:"Айде лека нощ,да ме сънуваш!" а аз му написах:"А ти мен сънуваш ли ме? =)" И той написа:"Еми кой друг да сънувам,по цели нощи и дни си мисля за теб! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*"Дали това е само шега?Дали не иска просто да се ебава с мен?Преди беше казал на един фр,че ме харесва,ама не иска да има нещо по-така,защото сме съседи(живеем в един блок)...Аз го харесвам много,но аз не съм по кратките връзки и не съм сигурна,че той може да има по-сериозна връзка...Какво да правя с него?
Благодаря на тези,които прочетоха темата ми!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...