.

Виж резултатите на анкетата: За или Против униформите в училище?

Гласували
95. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против

41 43,16%
  • За

54 56,84%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Аз съм ПРОТИВ униформите в училище,защото нейскам да съм еднаква като другите.. От една страна е хубаво ,защото тези който идват на училище само за да си покажат новите дрешки вече няма да могат да го правят! Но пак казвам нейскам да съм еднаква ! И на всичкото отгоре кой знае колко ще са грозни тези униформи! И всички казват виждала съм много сладки униформи и като ги питаш къде? цитиръм " по филмите".. Еми ние не сме в някъв филм за да ти дадът сладка униформа! Подкрепям s1NNer ,че даже и да ни дадът униформи те няма да ни направят равни!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Все ми е тая.Ако сложат поне да не е няква от преди 100 години...

Град
    Near To Hell
    Против
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

НАПЪЛНО ПРОТИВ ! Само мислят как да изкарат повече пари...И не искам да приличам на някакво американче
    I <3 my iPod !

"We don't collide the law anyway any day
    Like a drug addicted motherfucker dee jay..."

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Аз съм За,защото така всички ще сме на едно ниво и няма да има толкова голяма завист сред момичетата,която често е заради дрехи...Редно е да има униформи,защото ми писна да гледам момичета с 10 см токчета,къси поли и разгърдени блузки...като се вгледам в нея започвам да се чудя дали е ученичка като мен, или фолк певица... Крайно време е да се сложи ред!
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Vilsy
    Аз съм За,защото така всички ще сме на едно ниво и няма да има толкова голяма завист сред момичетата,която често е заради дрехи...Редно е да има униформи,защото ми писна да гледам момичета с 10 см токчета,къси поли и разгърдени блузки...като се вгледам в нея започвам да се чудя дали е ученичка като мен, или фолк певица... Крайно време е да се сложи ред!
    Хубаво е да има някакви ограничения, но ако си мислиш, че една униформа ще вкара дисциплина, жестоко се лъжеш.

На мен честно казано ми е все тая, ако има, ще я нося.

А пък тия дет' се имат за много 'различните' да вземат да се гръмнат, заблудени лапенца, тръгнали да обясняват...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от Vilsy
    Хубаво е да има някакви ограничения, но ако си мислиш, че една униформа ще вкара дисциплина, жестоко се лъжеш.

На мен честно казано ми е все тая, ако има, ще я нося.

А пък тия дет' се имат за много 'различните' да вземат да се гръмнат, заблудени лапенца, тръгнали да обясняват...
    Винаги ще има някой да се изфука с новото си телефонче за 1000 лв или за ботушките от еди къде си.
    Винаги има начин да се покажат колко са "по" от нас.

иначе аз съм 50/50

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Калинче.. нали знаеш кфо бих и казала за ботушките? Прочете онова с гюма
    АЗ СЪМ ТВЪРДО "ЗА",така всички ще са развни,защото ако някъква изсипнячка, дето си е зела маратонки ПУМБА! почне да говори на другите,че дрехите им са еди кфи си, еди що си.. на тях няма да им е приятно. Просташко е просто! Иначе не съм само заради това "за" има и други причини,но не ми се пише...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    оох да дойде да се ебава някой с мене или с приятелите ми... ше му направя живота тъмнокафяв с примеси! И явно не сте схванали, че на идиот ако не му обръщаш внимание, му писва... и спира затова от 8ми клас насам не са ме закачали тия от класа ми... щото им хванах цаката

Аз съм твърдо ЗА,защото ще спрат обидите от всякакъв вид.. Беден-богат, фешън-метъл.. и други подобни. И ето с какво си обяснявам аз гласовете ПРОТИВ... вие сигурно сте или прекалено горделиви и ви е трудно да се разделите със самочувствието или прекалено много обичате възхищението по новите ви ПРЕКРАСНИ И МОДЕРНИ дрехи.. Или сте от някое толкова забутано училище, че ви е срам да кажете, че учите там.. Другото.. като видя отговор подобен на " да ве... престилки и някви ужасиии ше нося... " Ами да ви питам аз до сега да сте видяли в една нормална гимназия такова нещо?.. За какво преувеличавате, нима няма какво друго да измислите, за да прикриете истинската причина, посочена от мен по-горе...
    На вас си ви е добре като ви казват прекасна си днес .. много красиви обувки с 15 сантиметрови токчета си си взела.. А я питайте и другите ? Дали и те са в това положение?.. Някое момче\момиче с не толкова големи възможности като вашите родители.. децата, на които им се присмиват на скъсаната тениска, защото родителите им нямат възможност да им купят нова?..
    Събудете се и излезте от ровозия си свят... Не за всички този свят е толкова розов.. И не бъдете такива егоисти..

s1NNer

Тебе кой ти каза, че искаме униформи заради лошото държание на учениците с учителите?... Ние говорим за нас.. за учениците.. С учителите по друг начин ще се оправят нещата..

Град
    Дружба
    заблудени деца... не ги паса горделивите, нито богатите, нито никой... нито се гордея с даскалото си, нито ме е срам от него... просто няма да се чувствам удобно в дрехи, които не съм купил с желание... и давам пари за 3 месеца носене на тия парцали... пф, suck me!

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от mimenceto666
    Аз съм ЗА само, ако са от този тип (може и да не е от дънков плат)
    -->
    а не от този
    -->

Голям фен Аватара на meche95
    ПРОТИВ,всеки има собствен стил на обличанеее

Крайно време беше да почнат да слагат.

ХАХАХА.. а не е ли просто щото можете да се фукате с дрехите си само ? а не с това което имате в главата .. май май а ?

mimenceto666

а направо униформата ни да е бански не желаеш ли???

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от kamikachy
    ХАХАХА.. а не е ли просто щото можете да се фукате с дрехите си само ? а не с това което имате в главата .. май май а ?
    интересно ми е защо ти се фукаш с това, което ти липсва в главата... пак ти казвам - нямам с какво да се фукам, но не отделям специално внимание на паралиите... дори не подражавам на модата (която е отвратителна в момента)... купувам си евтини и удобни за мен дрехи... който ме хареса - хареса, който не - не... за себе си ще изглеждам смешно с тези т.нар. дрехи...

оф какво ли се потя, като наливам от пусто в празно...

Дали имам нещо в главата ти си последният човек, който ще каже ...А по логиката ти според мен ти нямаш много в главата... Аи със здраве.

А за модата.. тя, че е отвратителна, отвратителна е

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от kamikachy
    Дали имам нещо в главата ти си последният човек, който ще каже ...А по логиката ти според мен ти нямаш много в главата... Аи със здраве.
    нали знаеш, че последния се смее най-добре

на мене ми е все тая.. 3 години бях с униформа-сив панталон,розова ризка и синьо елече.. бях свикнала но от тази година вече нямаме.. така че ми е абсолютно все едно. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си