- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За или Против униформите в училище?
Аз съм ПРОТИВ униформите в училище,защото нейскам да съм еднаква като другите.. От една страна е хубаво ,защото тези който идват на училище само за да си покажат новите дрешки вече няма да могат да го правят! Но пак казвам нейскам да съм еднаква ! И на всичкото отгоре кой знае колко ще са грозни тези униформи!И всички казват виждала съм много сладки униформи и като ги питаш къде? цитиръм " по филмите".. Еми ние не сме в някъв филм за да ти дадът сладка униформа! Подкрепям s1NNer ,че даже и да ни дадът униформи те няма да ни направят равни!
![]()
Все ми е тая.Ако сложат поне да не е няква от преди 100 години...
Против
I have super powers i just don't wanna show you.^^
НАПЪЛНО ПРОТИВ ! Само мислят как да изкарат повече пари...И не искам да приличам на някакво американче![]()
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
Аз съм За,защото така всички ще сме на едно ниво и няма да има толкова голяма завист сред момичетата,която често е заради дрехи...Редно е да има униформи,защото ми писна да гледам момичета с 10 см токчета,къси поли и разгърдени блузки...като се вгледам в нея започвам да се чудя дали е ученичка като мен, или фолк певица... Крайно време е да се сложи ред!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Хубаво е да има някакви ограничения, но ако си мислиш, че една униформа ще вкара дисциплина, жестоко се лъжеш.Първоначално написано от Vilsy
На мен честно казано ми е все тая, ако има, ще я нося.
А пък тия дет' се имат за много 'различните' да вземат да се гръмнат, заблудени лапенца, тръгнали да обясняват...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Винаги ще има някой да се изфука с новото си телефонче за 1000 лв или за ботушките от еди къде си.Първоначално написано от Violenza
Винаги има начин да се покажат колко са "по" от нас.![]()
иначе аз съм 50/50
Калинче.. нали знаеш кфо бих и казала за ботушките? Прочете онова с гюма![]()
![]()
![]()
АЗ СЪМ ТВЪРДО "ЗА",така всички ще са развни,защото ако някъква изсипнячка, дето си е зела маратонки ПУМБА! почне да говори на другите,че дрехите им са еди кфи си, еди що си.. на тях няма да им е приятно. Просташко е просто! Иначе не съм само заради това "за" има и други причини,но не ми се пише...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
оох да дойде да се ебава някой с мене или с приятелите ми... ше му направя живота тъмнокафяв с примеси! И явно не сте схванали, че на идиот ако не му обръщаш внимание, му писва... и спиразатова от 8ми клас насам не са ме закачали тия от класа ми... щото им хванах цаката
Аз съм твърдо ЗА,защото ще спрат обидите от всякакъв вид.. Беден-богат, фешън-метъл.. и други подобни. И ето с какво си обяснявам аз гласовете ПРОТИВ... вие сигурно сте или прекалено горделиви и ви е трудно да се разделите със самочувствието или прекалено много обичате възхищението по новите ви ПРЕКРАСНИ И МОДЕРНИ дрехи.. Или сте от някое толкова забутано училище, че ви е срам да кажете, че учите там.. Другото.. като видя отговор подобен на " да ве... престилки и някви ужасиии ше нося... " Ами да ви питам аз до сега да сте видяли в една нормална гимназия такова нещо?.. За какво преувеличавате, нима няма какво друго да измислите, за да прикриете истинската причина, посочена от мен по-горе...
На вас си ви е добре като ви казват прекасна си днес .. много красиви обувки с 15 сантиметрови токчета си си взела.. А я питайте и другите ? Дали и те са в това положение?.. Някое момче\момиче с не толкова големи възможности като вашите родители.. децата, на които им се присмиват на скъсаната тениска, защото родителите им нямат възможност да им купят нова?..
Събудете се и излезте от ровозия си свят... Не за всички този свят е толкова розов.. И не бъдете такива егоисти..
s1NNer
Тебе кой ти каза, че искаме униформи заради лошото държание на учениците с учителите?... Ние говорим за нас.. за учениците.. С учителите по друг начин ще се оправят нещата..![]()
заблудени деца... не ги паса горделивите, нито богатите, нито никой... нито се гордея с даскалото си, нито ме е срам от него... просто няма да се чувствам удобно в дрехи, които не съм купил с желание... и давам пари за 3 месеца носене на тия парцали... пф, suck me!
Първоначално написано от mimenceto666
ХАХАХА.. а не е ли просто щото можете да се фукате с дрехите си само ? а не с това което имате в главата.. май май а ?
![]()
mimenceto666
а направо униформата ни да е бански не желаеш ли???![]()
![]()
интересно ми е защо ти се фукаш с това, което ти липсва в главата... пак ти казвам - нямам с какво да се фукам, но не отделям специално внимание на паралиите... дори не подражавам на модата (която е отвратителна в момента)... купувам си евтини и удобни за мен дрехи... който ме хареса - хареса, който не - не... за себе си ще изглеждам смешно с тези т.нар. дрехи...Първоначално написано от kamikachy
оф какво ли се потя, като наливам от пусто в празно...
Дали имам нещо в главата ти си последният човек, който ще каже...А по логиката ти според мен ти нямаш много в главата...
Аи със здраве.
А за модата.. тя, че е отвратителна, отвратителна е![]()
нали знаеш, че последния се смее най-добреПървоначално написано от kamikachy
![]()
на мене ми е все тая.. 3 години бях с униформа-сив панталон,розова ризка и синьо елече.. бях свикнала но от тази година вече нямаме.. така че ми е абсолютно все едно. : )