Добре бе и как решихте ,че така всички са равни?! Това ,че са облечени еднакво не ги прави равни ... може и да са еднакво облечени ,но едни си остават по-отворени ,а други по-затворени ... ?! И кво дори и с униформи по-отворените пак си се заяждат с който си искат и пак си говорят за пари,коли,телефони,скъпи дрехи ,а по-затворените пак си учат и седят през междучасието в класната стая ... КОЕ ИМ Е РАВНОТО ?!

Твърдо ПРОТИВ униформите съм ... не желая да съм еднаква по какъвто и да е начин със всички останали ! Не искам да съм облечена тъпо ... искам да се обличам по начин по който на мен ми харесва и ми е удобно !!! Съгласна съм да носим нещо като значки показващи от кое училище съм ,но униформа - НЕ !!! Пък и като знам какви селски униформи ще са още повече ги намразвам !!! Поне със парите дадени им от министерството ли де да знам от къде да се допитат до учениците за модела на униформите ... ... Пък и как си представяте примерно едно по-пълно момиче със униформа по него и друго като дърво със униформа която му виси от всякъде ?! - Тотални идиотчета - ето това ще са реакциите на други ученици ... не е като едно време когато в клас са били по 40-50 човека и се е преподавало БЕЗ проблеми ... сега във клас от 25-30 човека след 3-4 учебни часа при даден преподавател ще го боли и глава и гърло ... Със или без униформи няма начин да ни направят равни ... това е положението ... ще продължат да съществуват бунтари ,които се заяждат със учителите,преписват,бият се,псуват,напиват се,пушат ще има и такива ,които ще си учат,ще слушат в час,няма да се заяждат,пушат и пият ... униформите само ще предизвикат още повече подигравки,побойща и тогава кампанията "Без насилие в училище" НЯМА да помогне и ще има още по малтретирани деца само и само заради тъпите униформи! ...

Къде видяхте ,че ще сме равни?!