Аз съм твърдо ЗА,защото ще спрат обидите от всякакъв вид.. Беден-богат, фешън-метъл.. и други подобни. И ето с какво си обяснявам аз гласовете ПРОТИВ... вие сигурно сте или прекалено горделиви и ви е трудно да се разделите със самочувствието или прекалено много обичате възхищението по новите ви ПРЕКРАСНИ И МОДЕРНИ дрехи.. Или сте от някое толкова забутано училище, че ви е срам да кажете, че учите там.. Другото.. като видя отговор подобен на " да ве... престилки и някви ужасиии ше нося... " Ами да ви питам аз до сега да сте видяли в една нормална гимназия такова нещо?.. За какво преувеличавате, нима няма какво друго да измислите, за да прикриете истинската причина, посочена от мен по-горе...
На вас си ви е добре като ви казват прекасна си днес .. много красиви обувки с 15 сантиметрови токчета си си взела.. А я питайте и другите ? Дали и те са в това положение?.. Някое момче\момиче с не толкова големи възможности като вашите родители.. децата, на които им се присмиват на скъсаната тениска, защото родителите им нямат възможност да им купят нова?..
Събудете се и излезте от ровозия си свят... Не за всички този свят е толкова розов.. И не бъдете такива егоисти..