- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв молив използвате?
Ами в момента използвам черен на Импала...Много е хубав,доволна съм ...Обаче бях много по-доволна от черния молив на Miss Claire..Ползвала съм на Ейвън,но не ми допадна много,много![]()
AVON![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Имам на Brooklin и Impala. И двата са хубави, но лично на мен сякаш първият ми допада повече.
Черен на Avon.И да,доволна съм от него.
аз също използвам на Бруклин и съм много доволна.Много е мек и не боцка![]()
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
az imam edin ama nz kakav e ama mn si go har imam i edin na Avon ot tva color trend ne se zanimavai hi4 ne mi har palen bokluk pove4e ot taq seriq moliv nqma da si vzema,ama za smetka na tova imat mn qki 4ervila
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Golden Rouse-da,dovolna sum![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Manhattan & Gabrini. И от двата съм много доволна![]()
Животът е адът описан в Библията!
az imam nqkolko no nai-4esto izpolzvam kafqv na AVON i sam mn dovolna.Imam i lilav,no ne go izpolzvam,za6toto e mn netraen i e tvard![]()
moq e na avon i e mn dobur ne e nito mn mazen nito puk suh da se mu4a s nego :P
Моят е на Avon, но свършва и трябва да си купя нов, да препоръчате нещо?
и аз съм с Бруклин и съм много доволнаПървоначално написано от mEChyY :)
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Na Impala-доволна съм,ама яко се чупи като го остря и свършва за 4-5 дена..![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Na avon avtomatichniq za ochi,cheren,imam i kafqv i bql ,no tqh radko izpolzvam
~Remember,remember...25th of November~
сив , на maybelline.
хубав е. сивото има същата цел като черното, да маркира очите, само дето не стои толкова натрапчиво и никога не си личи, че съм с грим. в смисъл ,хората обикновено бая време се чудят какво ми е по-различното във фейса и изобщо не забелязват, че съм се гримирала.
алелуя.
единия и на Ейвън и е много мек...имам и един на Голден Роус ...слагам и от двата![]()
Моят е голдън роуз и не съм особено доволна,много ми е светло някво
хубав такъв![]()
и азПървоначално написано от lina1707
П.С.А да кажа само преди имай на Ейвън,ама не ми действаше добре на очите.Ползвах го само няколко дни и в кошчето за боклук
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
След тази тема да очакваме ли и:Първоначално написано от cool_doll
1.Какви сенки използвате
2.Каква спирала
3.Какъв фон дьо тен
4.Какъв крем за лице,раце....
5.Какъв гланц
....
и т.н.![]()
А по темата - използвам на Golden Roses защото е мнго мек и приятенА и издържа много дълго
![]()
И мояяят,супер е този молив!!!Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
Първоначално написано от comics