.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: "Мило"?

"Мило"?

В компанията ми има едно момиче, което ходеше с най-добрият ми приятел, но той не я обичаше, само някакво мимолетно увлечение, но тя явно го обича все още. В компанията имаме много хубави момичета, смисал, слаби, високи, и т.н., обаче т'ва въпросното момиче... еми как да го кажа, еми малко по закръгленичка е. Но по характер е просто невероятна, много е мила, разбрана, никога няма да почне да вика за дреболий и т.н., очите й са просто невероятно изразителни, някакжи зелено+синьо, направо казано тя е жената мечта (по характер). Тук вече идва и проблемът, една друга моя приятела ни помисли за гаджета, и от тогава си викаме само на "мило", но от тогава тя не се е обръщала към мен по име. Спали сме двамата, бяхме много изморени и аз си легнах на леглото, а та дойде, гушна се, погледна ме някакво мноооого сладко и заспахме. Имам усещането че започват да се зараждат чувства у мен към нея, и незнам дали ще е коректно към нея и тва момче дето е ходило с нея. Тя е говорила с дръго мом4е и му е казала че се съмнява че я харесвам, и явно не и е харесала мисълта. Но тя постоянно ми казва "мило, как си", "мило какво правиш" и т.н. гворим си всяка вечер по 2 часа, винаги когато сме на гости на някой фр. аз като легна на леглото му, и тя идва при мен и ме гушва, от което ми става мноооого приятно. И незнам какво да правя, да се опитам да тръгна с нея или да се радвам на тази наша близост докато мога.
    Ваииииии колко объркано го написах. Радвам се че го написах все пак
    JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P

Re: "Мило"?

Цитирай Първоначално написано от TIMESHOY
    В компанията ми има едно момиче, което ходеше с най-добрият ми приятел, но той не я обичаше, само някакво мимолетно увлечение, но тя явно го обича все още. В компанията имаме много хубави момичета, смисал, слаби, високи, и т.н., обаче т'ва въпросното момиче... еми как да го кажа, еми малко по закръгленичка е. Но по характер е просто невероятна, много е мила, разбрана, никога няма да почне да вика за дреболий и т.н., очите й са просто невероятно изразителни, някакжи зелено+синьо, направо казано тя е жената мечта (по характер). Тук вече идва и проблемът, една друга моя приятела ни помисли за гаджета, и от тогава си викаме само на "мило", но от тогава тя не се е обръщала към мен по име. Спали сме двамата, бяхме много изморени и аз си легнах на леглото, а та дойде, гушна се, погледна ме някакво мноооого сладко и заспахме. Имам усещането че започват да се зараждат чувства у мен към нея, и незнам дали ще е коректно към нея и тва момче дето е ходило с нея. Тя е говорила с дръго мом4е и му е казала че се съмнява че я харесвам, и явно не и е харесала мисълта. Но тя постоянно ми казва "мило, как си", "мило какво правиш" и т.н. гворим си всяка вечер по 2 часа, винаги когато сме на гости на някой фр. аз като легна на леглото му, и тя идва при мен и ме гушва, от което ми става мноооого приятно. И незнам какво да правя, да се опитам да тръгна с нея или да се радвам на тази наша близост докато мога.
    Ваииииии колко объркано го написах. Радвам се че го написах все пак

Много е сладко, но неможах да разбера какъв е въпросът ти
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен
    Град
    София
    Абе момче,ако нещата между нея и онова момче вече са приключили окончателно и той е беэраэличен към нея,да не ти пука.Нещата са в твой ръце.Вместо да го мислиш,действай.То с мислене,аналиэи,колебание, скане и прочие,няма да станат нещата.Ще станат само с действие.Пробвай,пък каквото стане.Гаранция няма,ама эа какво ти е?Едно животче живеем уж,ае направи го малко по-вълнуващо ;] Ако искаш съвети-съветът ми е да не губиш време,а да говориш с мацката открито и директно.И ако имаш нужда от късмет-пожелавам ти. ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Въпросът ми е дали да се опитам да я акарам да збрави за тжа мом4е с което е хила предии към което още изпитжа нещо, и да станем гаджета, или да оставя всичко както е сега, да продължаваме да се "МИЛОсваме", да се гушкаме. Ако тръгнем, разликата няма да е особено голяма, само това че като скъсаме, което рано или късно ще стане, няма да сме толкова близки.

Мега фен
    Град
    София
    Въпросът ми е дали да се опитам да я акарам да збрави за тжа мом4е с което е хила предии към което още изпитжа нещо, и да станем гаджета, или да оставя всичко както е сега, да продължаваме да се "МИЛОсваме", да се гушкаме. Ако тръгнем, разликата няма да е особено голяма, само това че като скъсаме, което рано или късно ще стане, няма да сме толкова близки.
    Момче,послушай ме.Махни ги тея детски иэпълнения с милото и т.н.Иэяснявате си нещата кат хората и тва е.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Amiii az 6te te posyvetvam da si opita6 kysmeta xaxaxa.6tom ti haresva i 6tom ve4e sa skysali s drugoto mom4e.....nz o6te kakvo 4aka6 6te stiskam palci

mi govori sus neq..6tom ste blizki priqteli zna4i ne bi trqbvalo da ima problem da sednete i da pogovorite.kaji i 4e ima6 nqkakvi 4uvstva kum neq i q pitai kakvo to4no e polojenieto s dr mom4e s koeto tq hodi.ottam natatuk vsi4ko zavisi ot neq.vajnoto e da i kaje6 kakvo izpitva6 kum neq za6toto 4uvstvata moje da sa vzaimni no i tq da ne smee da ti kaje..i togava 6te e naistina jalko za6toto puk moje da ste mn 6taslivi zaedno...aide uspeh i pi6i da kaje6 kakvo e stanalo.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Действай, а ако не се получи, поне ще знаеш, че си опитал.

не искам да те разочаровам но има и такава опция тя да те смята за мн.добър приятел ... понеже и аз правя така викам на един приятел "пиле" на едно друго приятелче викам "слънчице" на едно друго "сладурче" понеже страшно много си ги обичам КАТО ПРИЯТЕЛИ така че внимавай не прави детски работи да караш друг да говори с нея вместо теб!Отиди при нея и я питай как те възприема ама не и казвай какво мислиш ти за нея за да не се оплаши по този начин ако те има за нещо повече от приятел според мен думите са излишни просто си грабваш момичето и го целуваш пожелавам ти късмет и се надявам тя да отвърне на чувствата ти
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ти живееш някъде по морето?
    The Spark

Благодаря за всички тези савети. С това прекрасно момиче се познаваме от има няма 2 месеца, много ме съмнява че за нея съм ГОЛЯМ приятел, обмислям варианта да изчакам още малко, хем да затвърдим приятелството си, хем да видя как ще се развият отношения и т.н.
    ДА ОТ МОРЕТО СЪМ, ЗАЩО ПИТАШ?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Сега ще ти разкажа моята история.
    С моя сме заедно веч повече от 3 години, това, което ни спираше в началото беше именн раздялата после, защото бяхме в един клас. /Д4ействието се развива 9-ти клас, а сега завършихме/. В крайна сметка 3 месеца бяхме много близки и постояно се чувахме и тн. и в един момент осъзнахме, че вече дотолкова сме се сближили, че връщане назад няма, ако единият охладнее, това ще е равно пак на скъсване. Бяхме стигнали дотам, че и без физически контакт, емоционално да сме адски близки.

Не знам вие дали сте чак толкова близки, ако не - ще станете и сам ще го усетиш.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Сети се как познах, че си от морето
    The Spark

• fenkata_kn Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 1:59 pm Заглавие:

mi govori sus neq..6tom ste blizki priqteli zna4i ne bi trqbvalo da ima problem da sednete i da pogovorite.kaji i 4e ima6 nqkakvi 4uvstva kum neq i q pitai kakvo to4no e polojenieto s dr mom4e s koeto tq hodi.ottam natatuk vsi4ko zavisi ot neq.vajnoto e da i kaje6 kakvo izpitva6 kum neq za6toto 4uvstvata moje da sa vzaimni no i tq da ne smee da ti kaje..i togava 6te e naistina jalko za6toto puk moje da ste mn 6taslivi zaedno...aide uspeh i pi6i da kaje6 kakvo e stanalo.
    +1
    LofF YoU

радвай се на вашата близост и не несилвай нещата ти сам ще разбереш когато му дойде времето за нещо повече даже и тя може да си признае че те харесва

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Сети се как познах, че си от морето
    Ваййййййййй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си