.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Без насилие.

Имам да пиша есе по Логика на тема - Какъв би бил света без насилие?
    Тъй като започнах да го пиша, но ми се струва че е супер малко искам да ми кажете ваши интерпретации и какво вие мислите по въпроса, за да мога да го включа в есето си .
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Re: Без насилие.

Еми аз съм писала есе на тема "Насилието в училищата" , ако това би ти помогнало, ще ти дам ... :P
    ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..

Здрасти ! Интересна тема . Според мен първо в това есе трябва да споменеш в какво се изразява насилието днес , къде се проявява , кои хора най-често прибягват до насилие за да разрешат проблемите си , как би могло да се възспре и най-накрая да си предстваиш как би изглеждал света без насилие . Какво би се променило ?Какви биха били хората ? Надявам се да съм ти помогнала и успех !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    цяло есе не щеш ли да ти напишем?

пс- може да пишеш, че това е невъзможно...и да дадеш за пример регреса на човечеството

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си