Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
България и Гърция са 4ленове на ЕС,следователно можеш да пътуваш там само с ли4ната си карта (не ти е нужден международен паспорт),но ти е нужно писмено разрешение от двамата родители,ако нямаш 18 навършени години.Моми4ето по-горе много хубаво цитира закона.

Цитирай Първоначално написано от Lady_Sweet
ami ako sam sira4e ko da praq
Не съм много запозната,но би трябвало да имаш настойници? И от тях да се вземе подпис.Все пак,искам да дам един много приятелски съвет (защото и аз съвсем скоро ще ходя в Гърция без знанието на родителите си) внимавай с кой и къде ходиш,защото е опасно и тази мярка не е сложена за красота.

Добре ще те попитам за мен,виждам че си по-добре запознат(а) от мен.След по-малко от месец ще ходя във Франция за 2 месеца.Ще пътувам с автобус,който преминава пре Румъния,Унгария,Австрия,Ге мания,Белгия.Ходих да питам в мвр-то и там ми казаха че няма да ми трябва,но една моя приятелка,преди по малко от месец пътува и каза,че ще ми трябва.А когато бях ходила бях забравила да кажа че във Франция ще съм 2 месеца.Ако може да ми кажеш дали ще ми трябва или не,за да знам.Мерси