.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Болка :(

Болка :(

Начи хай ви на сички Така на 15 съм и досега съм правила почти само анален(и орален де ) секс.Цели 6 месеца приятелят ми се опитваше да ме отвори(така да се каже),а аз се се дърпах и врещях като пред заколение Е преди няколко дни решихме ,че не може повече така ии дадох му само да го вкара (оф ) ии до там после не исках и да чувам.Онзи ден бях подпийнала(доста де) и поех инициативата и го накарах да пробваме пак,като си мислех,че няма да ме боли колкото на трезво,е пак така-4/5 см и тфа е,извиках,заболя ме и не продължихме..Много ме е яд,аз го искам,той-50 пъти повече Но боли ме мн,страх ме е даже от допира.Знам,че при повечето момичета става от един път а ние опитваме половин година Това нормално ли е?В мен или в него е вината(той не умее мн мн да предразполага)Съвети айде плс Мн идиотски звучи темата ми ма тфа ми е болката 10x :0
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен
    Накарай го да поработи малко с езичето :P
    А пък до болката....може просто да си от момичетата които са много тясни.Отначало ще те боли доста, но в последствие ще се разшириш и болката ще изчезне и ще остане само усоволствието.Успех!

хаха заради моята прословута безчувствност и болка ние с моя приятел пробвахме вече 8 месеца .. но при теб проблема е друг според мен:той трябва да те възбуди,да пробва с пръсти и чак тогава да го ръга .. то така не става !!

mi pove4e lubrikant ... i trqbva pove4e da te vuzbudi ...

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Важното е ти да си се отпуснала,иначе много трудно ще стане!

ако се отпуснеш както трябва няма да те боли ... все пак няма да те колят, а ще правите най-приятното нещо на света вземете малко лубрикант ... отпуснете се и всичко ще е наред успех!
    Samе shit... different way

да така е Мн са редки случаите,в които се възбуждам и е за кратко Изобщо ми е като миенето на чинии-никакво желание и емоция няма Но и с език работи-възбужда ме,но като усетя наблизо другия инструмент-ии бягам като попарена

Ааа понеже съм от сексуално неграмотната младеж,ще ме светнете ли какво точно представлява лубриканта,защото само съм чувала

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    да така е Мн са редки случаите,в които се възбуждам и е за кратко Изобщо ми е като миенето на чинии-никакво желание и емоция няма Но и с език работи-възбужда ме,но като усетя наблизо другия инструмент-ии бягам като попарена
    хахах и аз се чувствах така )) ама опитвайте различни техники за възбуждане,малко ерогенни зони вкарайте ..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Важното е да те предразположи и да се отпуснеш .. Мен адски много ме боля, колкото и да беше внимателен .. Но това е, все някога трябва да стане..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ааа понеже съм от сексуално неграмотната младеж,ще ме светнете ли какво точно представлява лубриканта,защото само съм чувала
    ам за анален секс не ползвате ли лубрикант?!

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ммм като си помисля нее Ебаси мн сме зле с моя

е как не бе мацка ?! как влиза,излиза .. бахти само презерватива ли ви стига (ако е с презерватив де)

браво на вас ... лубрикантът е смазка .. използва се за по лесно проникване ... препоръчвам ти лубрикант на водно основа ,за да няма дразнения
    Samе shit... different way

Мега фен
    е как не бе мацка ?! как влиза,излиза .. бахти само презерватива ли ви стига (ако е с презерватив де)
    Без лоши чувства, но като не си пробвала не си особено компетентна .Не е нужно да смажеш всяко едно нещо, че то да се случи.Възбудата е най-големия лубрикант

Аз никакви лубрикати не съм ползвала за какъвто и да е секс, естествената смазка ми върши отлична работа А за тези, които се притесняват да отидат в секс шоп и да си купят лубрикат или не им се дават толкова пари (нз колко струва), могат да си вземат и ползват вместо това бебешко олио, препоръвам Jonson's Baby Oil

не бе мацка чисто натурално е сичко ве Кфи презервативи кфо нещо Защо ми е лубрикант там(при аналния) сичко е ок

хаха к к .. разбрах

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    -.- прибавете и пръсти и вс ше е ок......
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Всякакви подръчни материали ще са от полза...като на световна война

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от - possessed -
    гранати??!?
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Цитирай Първоначално написано от firesnow
    Цитирай Първоначално написано от - possessed -
    гранати??!?
    Е за тва не се бях сетил

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По-безболезнено е от първия анален секс...уверявам те.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По-безболезнено е от първия анален секс...уверявам те.
    Недей да лъжеш момичето, това че ти си попаднала на аматьор, незначи че и тя е попаднала на такъв...
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Май тоя мн мн не те възбужда...странна работа...поработете над това..и да използвай лубрикат..май имаш проблеми с възбуждането...офф нз...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си