- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка :(
Начи хай ви на сичкиТака на 15 съм и досега съм правила почти само анален(и орален де
) секс.Цели 6 месеца приятелят ми се опитваше да ме отвори(така да се каже),а аз се се дърпах и врещях като пред заколение
Е преди няколко дни решихме ,че не може повече така ии дадох му само да го вкара (оф
) ии до там после не исках и да чувам.Онзи ден бях подпийнала(доста де) и поех инициативата и го накарах да пробваме пак,като си мислех,че няма да ме боли колкото на трезво,е пак така-4/5 см и тфа е,извиках,заболя ме и не продължихме..Много ме е яд,аз го искам,той-50 пъти повече
Но боли ме мн,страх ме е даже от допира.Знам,че при повечето момичета става от един път а ние опитваме половин година
![]()
Това нормално ли е?В мен или в него е вината(той не умее мн мн да предразполага)Съвети айде плс
Мн идиотски звучи темата ми ма тфа ми е болката
10x :0
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Накарай го да поработи малко с езичето :P
А пък до болката....може просто да си от момичетата които са много тясни.Отначало ще те боли доста, но в последствие ще се разшириш и болката ще изчезне и ще остане само усоволствието.Успех!
mi pove4e lubrikant ... i trqbva pove4e da te vuzbudi ...
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Важното е ти да си се отпуснала,иначе много трудно ще стане!
ако се отпуснеш както трябва няма да те боли... все пак няма да те колят, а ще правите най-приятното нещо на света
вземете малко лубрикант ... отпуснете се и всичко ще е наред
успех!
Samе shit... different way
да така еМн са редки случаите,в които се възбуждам и е за кратко
Изобщо ми е като миенето на чинии-никакво желание и емоция няма
Но и с език работи-възбужда ме,но като усетя наблизо другия инструмент-ии бягам като попарена
![]()
Ааа понеже съм от сексуално неграмотната младеж,ще ме светнете ли какво точно представлява лубриканта,защото само съм чувала![]()
![]()
Важното е да те предразположи и да се отпуснеш .. Мен адски много ме боля, колкото и да беше внимателен .. Но това е, все някога трябва да стане..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ммм като си помисля нееПървоначално написано от ghostwisper
![]()
![]()
Ебаси мн сме зле с моя
![]()
браво на вас ... лубрикантът е смазка .. използва се за по лесно проникване ... препоръчвам ти лубрикант на водно основа ,за да няма дразнения
![]()
Samе shit... different way
Без лоши чувства, но като не си пробвала не си особено компетентнаПървоначално написано от ghostwisper
.Не е нужно да смажеш всяко едно нещо, че то да се случи.Възбудата е най-големия лубрикант
![]()
Аз никакви лубрикати не съм ползвала за какъвто и да е секс, естествената смазка ми върши отлична работаА за тези, които се притесняват да отидат в секс шоп и да си купят лубрикат или не им се дават толкова пари (нз колко струва), могат да си вземат и ползват вместо това бебешко олио, препоръвам Jonson's Baby Oil
![]()
не бе мацка чисто натурално е сичко веПървоначално написано от ghostwisper
Кфи презервативи кфо нещо
Защо ми е лубрикант там(при аналния) сичко е ок
![]()
-.- прибавете и пръсти и вс ше е ок......
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Всякакви подръчни материали ще са от полза...като на световна война![]()
гранати??!?Първоначално написано от - possessed -
![]()
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Е за тва не се бях сетилПървоначално написано от firesnow
![]()
По-безболезнено е от първия анален секс...уверявам те.
Недей да лъжеш момичето, това че ти си попаднала на аматьор, незначи че и тя е попаднала на такъв...Първоначално написано от krem4et0
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Май тоя мн мн не те възбужда...странна работа...поработете над това..и да използвай лубрикат..май имаш проблеми с възбуждането...офф нз...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...