.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Болка :(

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По-безболезнено е от първия анален секс...уверявам те.
    Недей да лъжеш момичето, това че ти си попаднала на аматьор, незначи че и тя е попаднала на такъв...
    че аз не го крия. При цялата му нежност и внимание аналния секс дори и 3-тия път беше в пъти по болезнен от първият ни полов контакт.

Недей да лъжеш момичето, това че ти си попаднала на аматьор, незначи че и тя е попаднала на такъв...
    че аз не го крия. При цялата му нежност и внимание аналния секс дори и 3-тия път беше в пъти по болезнен от първият ни полов контакт.
    Въпрос на практика

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нямаме намерение да опитваме още в скоро време.......

Нямаме намерение да опитваме още в скоро време.......
    Вие си решавате :P

Абе мацка, след като твоя човек не умее да те предразполага тогава защо просто не му кажеш/покажеш точно какво ти харесва и какво те възбужда. Все пак всеки човек е различен и не можеш просто да си лежиш и да очакваш,че той ще се сети как ти харесва.Общуване му е майката

И при мен не стана като опитахме.Много ме болеше и се отказах...При мен причината беше,че не се бях отпуснала максимално.
    Може при и теб да е това проблема.
    Мисли си ,че няма да има никаква болка и че от нещо толкова приятно няма да те заболи...Може и да помогне
    offline forever!

е при мен не беше
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мене нито при първия вагиналнен, нито при първия аналнен секс ме е боляло!

Цитирай Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
    Абе мацка, след като твоя човек не умее да те предразполага тогава защо просто не му кажеш/покажеш точно какво ти харесва и какво те възбужда. Все пак всеки човек е различен и не можеш просто да си лежиш и да очакваш,че той ще се сети как ти харесва.Общуване му е майката
    Аз му казвам винаги да не скача да ме пори от вратата По-леко,по-бавно,за да се отпусна,ма той като се възбуди подивява А аз искам нежно.. пф
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Именно...можеш да кажеш че при теб е било така, а не че по принцип е така...защото това съвсем не е вярно...
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си