- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- само за мъже!!!
Проблема не е в тва че искат мн а че нз ко искат...Не че сме готови да има дадем сичко де![]()
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
Жените не искат много - те искат адски много ... жалкото е че има балами които им дават дори повече от това което искат .... визирам турбо газарчетата с последни модели мерцедеси и БМВ-та... та въпросните пикльовци дори не могат да карат един такъв днес ме изкара извън нерви идваше ми да ходя да му бия 2 -3 шамара и да му паркирам колата щото направи ебаси задръстването .... та тези пикльовци купуват на "гаджетата си" всичко което поискат дори и тва което не искат
а въпросните фиешънки... ходят и се чукат с други .. тва ме кефи най много от цялата история![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kalokairi
Ама мн си прав тука.Жените найстина незнаят какво искат.![]()
естествено че да![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Аз съм жена и гласувах с "да"
не всички жени, но по-голямата част от тях имат огромни очаквания и изисквания към половинките си... за тяхно съжаление![]()
Обедена съм,че тези 20 процента "не" са от момичетапо темата не искаме много вие давате малко
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~