- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да си хвана гадже
Моляви,помагайте..
Какво да направя ? Все и все немога да си хвана гадже...![]()
![]()
![]()
Помагайте както знаете !![]()
Заложи вълчи капан...аз така ги хващам...после малко куцат ама...времето лекува всичко![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стига сме се майтапили с човека..мисля че това е нещо сериозно...
Кофти ти е,че 11-12-годишните ти приятели имат ,а ти не..Не е болка за умиране..шш дойде времето и шш си намериш и ти.. Незнам що такива теми само с такива елементи на по 12 години свързвам..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Кофти е...Първоначално написано от gangstata
![]()
Ако небеше това че ми е кофти,нямаше да пускам тема тук![]()
![]()
е дуре..на колко си..и женско ли си..мъжко ли си,щото не ми стана много ясно..Първоначално написано от help__me
МИ направи нещо по въпроса те не падат от небето и не казват "Ох я на точното място съм паднала хайде да сме гаджета..." Действай де...риби в морето бол хвърляй въдицата...![]()
искам да ти кажа, че гадже енай-добре да си хванеш след 15 годишна възраст. Не ти трябва от толкова рано. Няма да е това, което трябва да е![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
ама сигурни ли сте,че е момче..така и не разбрах..
az ne moga da razbera naprail si si usilieto, pusnal si taq tema.. tuka horata da e 4etat .. Ok .. da ti dadat s1vet.. iii kvo kato ti dadat.. ti kato sedi6 samo pred pc-to nqma da postigne6 ni6toizob6to probval li si da si hvane6 gadje mom4e / momi4e .. ( ne mi ie izvestno kav pol si ) da ob6tuva6.. na jivo .. ne samo po skype.. i t.n.. ne mislq 4e tuka moje da ti pomognat po nqkav dr na4in ot tva da izkomentirat, 6egi4kaa ili ne6to drugo .. si4ko si zavisi ot tebe..
uspeh se pak...
sorry za 6liokavicata ama nemam kirilizaciq v daskalo![]()
момче или момиче си![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Вие сте бати расистите : "Момче или момиче си"? Ами ако е хермафродит?? И там може да се крие причината...
The Spark
по-тъпа шега не бях чувал сериозноПървоначално написано от 5StaR
расист е свързано с расата..предполагам сексисти имаше предвид..Първоначално написано от Grozen1010
ми не расист имах предвид,Първоначално написано от gangstata
пс. грозен тихо тъп![]()
The Spark
неможеш или защото нямаш достатъчно желание и умения или защото седиш във форума и пишеш.ми излез се от някъде ще пъкне нещо заинтригуващоии ако си под 14-15 не ти и трябва.аз съм на 15 и още чакам връзка. сериозна не съм имала ама защото не съм и сериозна (малка съм за това ако) и ти си на тези години изчакай по добре
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Аз не му/и давам пожече от 11-12 години!![]()
![]()
![]()
![]()
Ясно,ти ги пребиваш с чувство за хумури,размах тежък като торба с камъни,удар внезаптен като боздуганПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
На 13 съм,и съм момче..Първоначално написано от vilinanova
![]()
Ясно ?![]()
ок .. разбрахме че си на 13 и си момче.... аз нз ти как може да се шашкаш от факта че до сега не си си имал прятелка при положение че си само на 13.... боже.. накъде върви всичко... то сега станеш ли на 12-13 и всички си мислят че са единствените които си нямат гаджета...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Стига гаврихте момчето, не разбрахте ли, че в огромния му, дългогодишен житейски опит, разочарованието от липсата на контакти с противоположния пол е единствения му огромен, нерешим сърцераздирателен проблем!? Споко пич, ще излезе някой нов Покемон и ще ти мине...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
aha br,br aii stanim e aii o da ne kai6 posle,4e ne moi6 si nameri6,ae priema6 li?Първоначално написано от help__me
![]()
сичко шсе оправи..споко
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!