- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да си хвана гадже
az imam sa6iq problem
Ми тогава се фанете двамата като имате същия проблем. Не съм професор голям по тая тема ама що не излезете от къши и може да фанете нещо (скумрийка , сьомга , сом.... )Първоначално написано от pro3kiss
![]()
темата е от лятото на 2008сиг на автора вече му налитат като мухи на мед
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да бе сигурно аз съм на 16 и съм момче и още съм си нямал ама не пускам теми ей така безразборноПървоначално написано от sladur4etyYy
Излизам много често запознаства сичко ама... . Ама когато дойде нямам големи притенции
![]()
![]()
Get what you can and never get back
А риба можеж ли да хващаш![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Иии как да ти помогнем...?! Да дойдем и да ти хванем ли..?!Отчайвам се вечеее...
![]()
За всеки влак си има пътници... за къде бързаш не мога да разбера...
Казвала съм го преди и сега пак го казвам... излизай навън с приятели... запознавай се с нови хора... то само ще си дойде... =D>
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хахахах как му го казаПървоначално написано от chaotic
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Oхх честно казано писна ми само да спамиш и да копираш чуждите мнения...Първоначално написано от sKa73r4o93
![]()
Откъде си сигурен че момчето е грозно а..?! Да не си го виждал случайно...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Но всички искаме да се возим в първа класа......Първоначално написано от Hilary_
![]()
Още само със заглавието ми стана ясно. Гаджетата не са животни от гората, които хващаш в клетка и опитомяваш и отглеждаш. Първо трябва да се влюбиш [Да харесваш] в някого и да заслужиш неготата любов. После може да станете гаджета и да има това, за което ти толкова много страдаш. Не ми се чете навътре в темата, не знам на колко си говиди, но порасни!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Стига сте го нападали де!Като знаете много поне да бяхте казали нещо смислено, а не само да спамите по темата... така...
щом си момче аз ти предлагам ако има някое момиче което да харесваш да отидеш и да разкриеш чувствата си към нея, защото си кавалер и трябва да направиш първата стъпка... никое момиче няма да дойде при теб и да ти каже хайде да ходим.... така че... действай! Успех! :P
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
Момчета и момичета, гадже не се хваща защото всички имат, та трябва и ти. Не тъсете любовта. Тя винаги идва сама.
Права си. Ако нямаш самочувствие никога няма да си намериш половинка.Първоначално написано от gLoRiToO
Kofti trypka gotin![]()
0o0o i az sum taka spoko se nekfi oruflci ... ega doide i na6to wreme : ))
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
и аз съм без. и вече взе да ми писва
вземете дебнете малко на по-скришни места може си хванете някое заблудено
ми да.. то такка се правиПървоначално написано от Re5peC7
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Не е нужно да си хващаш гадже и не е нужно да го търсиш.То само ще дойде при теб,когато му е дошло времето и когато най-малко очакваш.Остави всичко по течението...![]()