- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да си хвана гадже
Ооо недей така моля те...И аз на 12-13 бях така.Всички около мен се хвалеха кой ги бил харесвал това-онова,кой имал гадже.Някои лъжеха ест... И сега,вече в гимназията започнаха да идват лека-полека...По-добре не се моли много да имаш ухажори...Накрая ти писва вече![]()
Predvaritelno mnoooogo se izvinqvam za latinicata ama nemoga da go napr. na BGTaa po temata i az sum na 13 i sum momichee i dosega ne sum imala gadje , moje bi zashtoto tursq princa na bql kon
koito nikoga nqq da doide
, no ti si momchee da ne ochakvash nqkoe momiche da ti predlaga!?
Ti si muja , ti trqq da napravish 1 stupka!!!!!! Smisul momichetata mogat da flirtuvat po nqkakuf si nachiin ma ne ochakvai da doidat pri teb s dumite ''Haide da stanem gadjeta''
. . . DEISTVAI!!!
Продължавай да стоиш вкъщи пред
компа и те ще ти чукнат на прозореца ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от Obsession
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има време за всичко,лесно е да си намериш,но е по трудно да го задържиш
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Az pyk da vi kaja.Momche sym na 18 godini sym.Ne izglejdam zle a ne moga i az da razbera.Kakvo sa tova momichetata.Mnogo me e qd che che se nauchih na mnogo neshta a samo edno ne uspqh.Da razbera kak se svaqt momicheta.Gledam gi pichovete otidat na diskoteka sami i se pribirat s nqkoe gotino devoiche.Mama mu da ... izdaite nqkoq taina.Kak gi omaivate.Pisna mi da sum s revqshto nakazano syrce(ako oshte ne sym go ubil v samota).
Мн мрънкаш, човекПървоначално написано от eduard19916766
Аз женчовци не трая
Вместо да се самосъжаляваш, излез и действай.
По темата:Причакваш я/го на някой тъмен ъгъл, чук по главата и в торбатаАма после гаранция не давам, че ще си отвори очите
Нищо, то нали имаше такива уроди, дето правеха секс с трупове
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
земи се искъпи бе пич...
Бааа ма си мрете да дигате стари теми.
Какво да правиш ли - ми забавлявай се, и покажи че си готин. От там нататък с девойката е лесно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е щом ти не можеш ние ли да ти намерим ??![]()
![]()
Промени поведението си спрямо момичетата .. явно нещо ти куца ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и как да покаже че е готин бе пичПървоначално написано от valdesbg
леле карате ме да се смея на глас...
Ако и това трябва да обяснявам....да взема да сваля девойката вместо него и да ходя с нея вместо него. Сериозно - чудя ти се от къде намираш такова голямо желание за безсмислени дейности.Първоначално написано от Nakadah
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и аз се чуда как може Българския народ да е отлкова прост, но някси го приемам с това че нямат желание да учат...Първоначално написано от valdesbg
кво толкова се натискате за гаджета..
аз не си 'търсех' нито пък исках и сега се появи кандидат.. ;/
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
замслял ли си се ,че може проблема да е в теб...и да не си особенно привлекателен![]()
Мисля, че няма никакъв смисъл в това да си хванеш гадже, защото другите имат и според теб не е редно ти да си без момче. Трябва да имаш някой, който наистина ти харесва и да не си с него само защото мислиш, че трябва да си имаш гадже. Бъди себе си и ще си намериш момче, което наистина ще те направи щастлива!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Оф...аре стига глупости...сички сте толко печени...ми като нещете да помагате ще се пробвам аз...аз,като момиче, често казано никога не бих тръгнала с по-ниско момче например...така че дори и да ти звучи злобно ако си падаш дребничък хапни малко нескуик и поотложи с някоя и др год „лова”
...иначе първо си набележи някое момиче,ама не бъди особено претенциозен...смис след като нямаш опит първо се пробвай с нещо по-нормално....излезте няколко пъти в компания да се поопознаете...пускай шегички(гледай да ги бива
),погледи,закачки...потърси близост и не спирай да й се усмихваш...ако видиш,че и тя търси близост...или поне не бяга с писък от твоите опити, значи работата става
...покани я някъде-може на кино ,да хапнете сладолед,ако не е мн превзета може и в зоопарка да я заведеш
,колкото и тъпо да звучи наистина е забавно там
...ако приеме ...супер вс е в кърпа вързано...от там нататък само усмивчици,закачки и действай,а ако те отреже не се сдухвай...има и др момичета...за да не ти е неловко с нея после просто се дръж се1 нш не се е случило...ае надявам се да съм помогнала...и успех
![]()
![]()
![]()
лесно - накрай даденото момиче което желаеш да погледне форума , да се трогне и да ти пише![]()
Станислава
темичката е малко стара не мислите ли ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3