.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111

Град
    България

Немога да си хвана гадже

искам да попитам някое момиче да се представи за мое гадже пред едни мой приятели в facebook help please

Абе за какво ти е ??? Живей си живота , купонясвайй .. Когато дойде време , любовта сама ще те открие !

Здравейте, всъщност тези проблеми ги имат много хора, и за повечето мъже е трудно да разберат някоя жена и съответно да я свалят. Въпреки това, има начин да се развиете така че рано или късно да можете много по-лесно да флиртувате с жените и свалките ви да стават по-лесно! Проверете нашия сайт http://progresiray.me . Мисля, че ще ви е от голяма полза! Във форума ни също има много информация със гарантиран успех, необходимо е само желанието да се развиете в една по-успяла личност. Всичко това е безплатно. Освен тези неща има опция да се запишете на семинар, провеждан от опитен в свалките човек, който се е учил дълго заедно с най-добрите треньори по свалки. Ако сте заинтересовани, прегледайте офертите за семинари тук: http://progresiray.me/obuchenieto/ceni.html и може да се свържете с мен на скайп vurby25 за по-подробна информация. Гарантирани успехи! )

gyrls_sweet
    Guest
    ne se smeite na momi4eto i razbiram q dobre za6toto i az sym na 21 i vse o6te nqmam izglejda sme6no no ako ste na na6e mqsto nqma6e da se smete, no tq vse o6te e malka za gadje i da ne gleda priqtelkite si na men ne mi e pravilo vpe4etlenie kato bqh na neinite godini no sega mi pravi i to golqmo

темата е доста стара

gyrls_sweet
    Guest

Unhappy

ne se smeite na momi4eto i razbiram q dobre za6toto i az sym na 21 i vse o6te nqmam izglejda sme6no no ako ste na na6e mqsto nqma6e da se smete, no tq vse o6te e malka za gadje i da ne gleda priqtelkite si na men ne mi e pravilo vpe4etlenie kato bqh na neinite godini no sega mi pravi i to golqmo

Повече от фен Аватара на jasmins
    Цитирай Първоначално написано от Delziec Виж мнението
    темата е доста стара
    Не, не е просто ние идваме от бъдещето
    jasmer

Shenaiit
    Guest
    chakay toy da te nameri ,. posle kat pochnat da ti zabranqqt grimovete, kasite polichki i tam razni dr nshta ,. she sajelqqsh ,. .. vs s vremeto si

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    1 - кЪсметлия!
    2 - изчакай да пораснеш, тя сама ще си дойде.
    3 - за какво ти е?
    4 - ако ти е самотно, чети книжки и учи - неща, нормални за твоята вЪзраст.

Аз не разбирам много,но най-добре е да бъдеш себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си