Абе хора като гледам повечето, които пишеме тука страдаме от липса на любов или пък имаме нещастна любов ... Ми айде тогава взаимно да си помогнем ... Идеята ми е, че всеки, който има интерес към някой от форума нека пише в тази тема и да казва ако не се знае дали е момче/момиче ... Нищо не се знае .. Може и пък да успеем да си помиогнем хахаха
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Не превръщайте форума в сайт за запознанства..и без тва има додстатъчно..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Имам интерес към това да избия половината форум и да изчукам другата. И да направя 2-те с някого.
Can you lend me a hand?
^как шш ги разделиш , след като има толкова народ..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Има една потребителка ама тя вече не влиза...пък и забравих и ника...нещо от сорта на Out of control...
Минутка за реклама,а ???
;]
хахах давайте ще с еразровиме из архивите![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
нов съм .... не познавам никой от сайта![]()
![]()
![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
е аз не съ нова, но пак не познавам никои хахах .. дайте хора давайте си мерките да се знаеме![]()
![]()
![]()
![]()
Never give up...Never...
Пфф .. .сайтове за запознанства - бол! Ако искаш повече от приятел - това не е мястото в което най-лесно ще го намериш. Търси си някой в аха.бг или импулс или карамелче .. или незнам още къде.![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от gangstata
Първоначално написано от w0sh
Мене ще ме биеш или ще ме ебеш, а или и 2те хахахахахахах![]()
![]()
![]()
The Spark
saglasna s1m!!!Първоначално написано от gangstata
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Хм неочакван развой на събитията. Ще ти дам право на избор.Първоначално написано от 5StaR
www.flit4e.com .... също е сайт за запознанства ..... но и в тях неможеш да си намериш някои.... лично мнение
Първоначално написано от veile
Оwneeeeeed![]()
Първоначално написано от w0sh
Ако може да ме пропуснеш, ще съм благодарен![]()
The Spark
ще помисля по въпроса. Като настане страшния съд ще разбереш съдбата си.Първоначално написано от 5StaR
то в тези сайтове за запознанства ..... хората събират само коментари![]()
![]()