- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Притеснявам се
ami...zna4i az utre 6te izlizam s mom4eto v koeto sam vlubena (toi ne znae) znae samo 4e mi e napravil vpe4etlenie i ni6to pove4e ta...ne 4e toi me pokani ami stana vapros 4e ne moga da igraq bilqrd i toi kaza 4e 6te me nau4i ii poneje toi e mn hubavi4ak se pritesnqvam 4e kato go vidq 6te si izgubq uma (a ne iskam da stane kato minaliq pat) nz za6to taka se polu4i predi no mi se struva 4e nqma da moga i duma da kaja molq vi kaje mi kak da se otpusna nz mn mi e trudno za6toto sam luda po nego
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първо на какво ще те учи...Второ - той със сигурност не яде...гледай на него като на човек,а не на божество....Дръж се естествено както би се държала с приятели-приятелки....в крайна сметка ако стане нещо между вас през повечето време така ще бъдеш ти..УспехПървоначално написано от love_avril
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
bilqrdzabravih da napi6a no go popravih
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Хм..доста добра причина и позиция...Първоначално написано от love_avril
- тогава просто се учете
.. другото ще стане - в едно такова дело има разговори,има флирт..който да дойде и от теб, но не лесен, а бъди загадъчна и интелигентна..тва е
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
:P :P :P Еееее не съм единствена мойта история е 1:1 с твоятаама да ние излязохме и аз си мислех ,че ще се спека ма не стана така ... разговора треа да е и от твамата най-важното е да не ти пука гледай да си искараш супер
Успех и да кажеш как е минало
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
[quote="unauthorized"]Да, той със сигурност е с атомен реакторПървоначално написано от love_avril
![]()
Ако нищо не моеш да кажеш - целуни го! Поне няма да изглеждаш задръстена!
удари една водка преди срещата! Помага!! но една да не прекали6 еййй и тва сериозно помага
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
То щте стане от самосебе си, ще видиш. Късмет![]()
никакъв срам!! той пречи много.представи си че си твоите приятели или някой с който си самата себе си и всичко ще се нареди а и билярда е много подходяща игра за флирт![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
saglasna s1m trqbva da se otpusnesh prosto se dryj vse edno si sred frПървоначално написано от unauthorized
i toi e edin syvsem obiknoven 4ovek kato teb
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ако прекалиш,оня докато те учи ще се издрайфаш на масатаПървоначално написано от neshtastno^vliubena
naistina vodkata mn dobre otpuska ama samo edna i ako ne si sviknala da pii6 po dobre malkaПървоначално написано от neshtastno^vliubena
dan sa napiish
:P 4e togas stava lo6o
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
+1 колкото и смешно да звучи наитина е така ... алкохола помага ако е в малки количестваПървоначално написано от neshtastno^vliubena
да! това ще помогне наистинаПървоначално написано от unauthorized
загадачността е извор на интерес!
uspeh!
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg