.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Ах,Този Страх :(:(

Здравейте.Ами моят проблем е следния:
    С моя приятел сме заедно от 10 месеца.Обичам го страшно много,но...
    просто мемога да спя с него...Всъщнос имам голямо желание,но стигне ли си до там просто забравям къде се намирам..И всичко това се дължи на страха ми.МмМм не съм девствена..смисъл имаше 1 опит с приятеля ми.. там загубих си девствеността по мн болезнен начин..болка..кръв..писъци..а бе мазало..гадничко преживяване..
    Та от тогава(вече 7 месеца) категорично му отказвам да го направим
    Приятелят ми уж казва,че ме обича и ще ме чака докато се почувствам готова,но на мен ми е гадно щото един вид го измъчвам без секс..
    Накрая ще си хване друга и...
    Та въпроса ми е как да преудолея тъпия ми страх..Дайте съвет [/b]

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Re: Ах,Този Страх :(:(

Цитирай Първоначално написано от ivelina91
    Накрая ще си хване друга и... [/b]
    ако не го е направил вече............ако за седем месеца веднъш му се е приискало повече смятай ...
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Цитирай Първоначално написано от firesnow
    ако не го е направил вече............ако за седем месеца веднъш му се е приискало повече смятай ...
    Не й помагаш...

щом вече си отворена няма да те боли мн
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Не й помагаш...
    пядовилите...разкри ме!
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Не й помагаш...
    пядовилите...разкри ме!
    Да я лъже ли ?

Мега фен
    Град
    SF
    Най-страшното ти е минало, след като ве4е те е отворил. Да, сигурно пак ще те боли, но би трябвало да не е толкова. Освен това, в един момент ще трябва да стиснеш зъби, защото удоволствието в секса идва с опита.

Робинята на Quench

кажи му да те подготви преди.... проникването

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Страха ти е заради 1-я път, но той не трябва да те спира.

Отпусни се и не мисли за миналия път, нека обстановката да е максимално отпуснакаща и приятна, не бързайте, нека той е нежен и да внимава мн...Познавате се, имате си доверие- не се притеснявай и не мисли мн ...
    Страха ти е разбираем, но както всеки страх, трябва да се преодолее, за да можеш да продължиш живота си без страх и колебание

Незнам защо имам чувството, че вие с приятеля ти не си говорите...ок решила си да го направиш, познаваш тялото си по-добре от него (по поста ти съдя че и двамата сте неопитни), обясни му какво точно да направи за да се се възбудиш до степен, която макар и съпроводена с малка болка, няма да те откаже от акта. Има една такава приказка, че "риба, пиле и жена се оправят първо с ръце" и всеки който я е спазил не е съжалявал. Успех.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Незнам защо имам чувството, че вие с приятеля ти не си говорите...ок решила си да го направиш, познаваш тялото си по-добре от него (по поста ти съдя че и двамата сте неопитни), обясни му какво точно да направи за да се се възбудиш до степен, която макар и съпроводена с малка болка, няма да те откаже от акта. Има една такава приказка, че "риба, пиле и жена се оправят първо с ръце" и всеки който я е спазил не е съжалявал. Успех.

ами мога да кажа,че приятеля ми е доста опитен..просто проблема е в мен..той по всевъзможен начин се опитва да ме предразположи...говори ми..успокоява ме..наистина ме възбужда,но..дотам..просто немога да направя следващата крачка.

Супер фен
    Отпусни се максимално. Няма страшно. След като си отворена, няма да те боли зверски, както първия път, при който е нормално. Ако приятелят ти бъде внимателен, няма да почувстваш болка, кой знае каква. Спокойно, а и все пак за всичко си има пръв път, който в повечето пъти е болезнен, Не говоря само за секса. Плюс това трябва да си доста възбудена и всичко ще е ОК!

Айде успех и ползвайте презервативи!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    за да не те е страх от нещо-то трябва да се срещнеш с него о4и в о4и...затова...по-добре се стегни и недей мисли затва като за нещо лошо...от хубавото не бягай,както казва един познат
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Заради това,което ще кажа,може би много хора ще ме упрекнат,но без презерватив ще е по-безболезнено и по-лесно!
    А и няма да те боли като цяло толкова втория път..всичко е от самата теб и каква ти е нагласата.Не може да си асексуална!

ами мога да кажа,че приятеля ми е доста опитен..просто проблема е в мен..той по всевъзможен начин се опитва да ме предразположи...говори ми..успокоява ме..наистина ме възбужда,но..дотам..просто немога да направя следващата крачка.
    Ами ок тогава според мен ти остават 2 варианта: да отидеш на генеколог за оперативно премахване на химена или остатъците от него (разбира се този вариант работи само ако си пълнолетна) или да стискаш зъби. Втория вариант също не е за предпочитане, защото второ преживяване от рода на първото, което си описала, може да ти нанесе още психически травми и съвсем да те хване страх. Обмисли го добре...комбинацията от възбуда, лубрикант и малко количество алкохол (отново ако си 18+), според мен е най-подходящия избор.

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    без презерватив ще е по-безболезнено и по-лесно!
    Не се обиждай, но по безсмислено нещо рядко съм чувал...

да алкохола ще ти помогне да се отпуснеш

Ами ок тогава според мен ти остават 2 варианта: да отидеш на генеколог за оперативно премахване на химена или остатъците от него (разбира се този вариант работи само ако си пълнолетна) или да стискаш зъби. Втория вариант също не е за предпочитане, защото второ преживяване от рода на първото, което си описала, може да ти нанесе още психически травми и съвсем да те хване страх. Обмисли го добре...комбинацията от възбуда, лубрикант и малко количество алкохол (отново ако си 18+), според мен е най-подходящия избор.
    За алкохол не и трябват 18+,а за оперативно премахване няма смисъл...тя просто се глези...Това се прави за момичета,на които химена им е толкова здрав,че прикрива здраво почти цялата ширина на вагината...А и според мен да лежи на магарето ще и се отрази 100 пъти по-травмиращо....за тази операция не е нужна цяла анестезия.Тя не дава на приятеля си,който твърди,че обича да влезе в нея,ка моли някоя лекарка да и бърка с метални неща вътре...тя тотално ще се откаже от секса..
    Алкохола също според мен не е оферта-чак в краен случай.Ако обича истински приятеля си - ще и е приятно да го направят.Може би пък той не е особено добър...тва че е "опитен" не означава,че е добър - а и много често момчетата лъжат,че са спали с други момичета - за да си придават тежест...
    P.S. Това за презерватива го казвам от личен опит - не си жена може би и не знаеш каква е разликата.Тя в момента е толкова тясна,че някаква гума с 1 капка лубрикант само ще и причини сериозно щипене във влагалището..и болки.. докато естественото подмокряне си е съвсем друго - и кожата на пениса..

Повече от фен
    Спокойно Няма страшно...

За алкохол не и трябват 18+
    Не е етично да препоръчам алкохол на непълнолетна за това сложих 18+
    а за оперативно премахване няма смисъл...Това се прави за момичета,на които химена им е толкова здрав,че прикрива здраво почти цялата ширина на вагината
    Точно това предполагам, че е проблема и просто предложих вариант...не съм казал че е правилният избор.
    Тя не дава на приятеля си,който твърди,че обича да влезе в нея
    При гореописания първи опит, ако бях момиче, и аз не бих му давал.
    Тва че е "опитен" не означава,че е добър - а и много често момчетата лъжат,че са спали с други момичета - за да си придават тежест...
    Тук съм 100% съгласен, но няма как да знаем истината...
    P.S. Това за презерватива го казвам от личен опит - не си жена може би и не знаеш каква е разликата.Тя в момента е толкова тясна,че някаква гума с 1 капка лубрикант само ще и причини сериозно щипене във влагалището..и болки.. докато естественото подмокряне си е съвсем друго - и кожата на пениса..
    До сега не ми се е случвало...щом казваш приемам че е така

ОК.Няма да се караме.Стигнахме до златната среда

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Отпусни се максимално. Няма страшно. След като си отворена, няма да те боли зверски, както първия път, при който е нормално. Ако приятелят ти бъде внимателен, няма да почувстваш болка, кой знае каква. Спокойно, а и все пак за всичко си има пръв път, който в повечето пъти е болезнен, Не говоря само за секса. Плюс това трябва да си доста възбудена и всичко ще е ОК!

Айде успех и ползвайте презервативи!

...6tom go obi4a6...otdai mu se...napravi go...moje da ne e 4ak tolkova bolezneno...budi po-smela...
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

без презерватив ще е по-безболезнено и по-лесно!
    Не се обиждай, но по безсмислено нещо рядко съм чувал...
    palna glupst

Цитирай Първоначално написано от purple__love
    ...6tom go obi4a6...otdai mu se...napravi go...moje da ne e 4ak tolkova bolezneno...budi po-smela...

ami 6te se opitam...puk dai boje da se polu4i

Град
    България

Здравейте.Ами моят проблем е следния:
    С моя приятел сме заедно от 10 месеца.Обичам го страшно много,но...
    просто мемога да спя с него...Всъщнос имам голямо желание,но стигне ли си до там просто забравям къде се намирам..И всичко това се дължи на страха ми.МмМм не съм девствена..смисъл имаше 1 опит с приятеля ми.. там загубих си девствеността по мн болезнен начин..болка..кръв..писъци..а бе мазало..гадничко преживяване..
    Та от тогава(вече 7 месеца) категорично му отказвам да го направим
    Приятелят ми уж казва,че ме обича и ще ме чака докато се почувствам готова,но на мен ми е гадно щото един вид го измъчвам без секс..
    Накрая ще си хване друга и...
    Та въпроса ми е как да преудолея тъпия ми страх..Дайте съвет [/b]
    Ами според мен ако наистина си го обичкаш много и си сигурна че след като го направите няма да те остави (което не ми се вярва щом от 10 месеца сте заедно) просто няма от какво да се страхуваш. Когато стигнете отново до там не мисли за тоя тъп страх а се отпусни и си мисли за това колко ще ви е хубаво и на двамата и за самото преживяване. Незнам просто аз така мисля...
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си