.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Град
    RuSe
    ами мога да кажа,че приятеля ми е доста опитен..просто проблема е в мен..той по всевъзможен начин се опитва да ме предразположи...говори ми..успокоява ме..наистина ме възбужда,но..дотам..просто немога да направя следващата крачка.[/quote]

Смятай. . . . това са глупости. . . . Как така те възбужда и само до там. Чеи ти ще си останеш девствена цял живот. Разбирам да е нещо друго,ама да те е страх на 17. . . .Бре! А приятелят ти явно е бил много груб щом е имало и писъци и т.н. Да не е хванат от гората,че да не знае какво толкова да прави? А ти да нямаш сливи в устата,та не му кажеш,какво искаш. А знаеш ли какво е мастурбация?
    . . . . А си на 17. . . Да заеш,че има нещо,като презерватив,желателно е да се използва.

Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    ами мога да кажа,че приятеля ми е доста опитен..просто проблема е в мен..той по всевъзможен начин се опитва да ме предразположи...говори ми..успокоява ме..наистина ме възбужда,но..дотам..просто немога да направя следващата крачка.
    Смятай. . . . това са глупости. . . . Как така те възбужда и само до там. Чеи ти ще си останеш девствена цял живот. Разбирам да е нещо друго,ама да те е страх на 17. . . .Бре! А приятелят ти явно е бил много груб щом е имало и писъци и т.н. Да не е хванат от гората,че да не знае какво толкова да прави? А ти да нямаш сливи в устата,та не му кажеш,какво искаш. А знаеш ли какво е мастурбация?
    . . . . А си на 17. . . Да заеш,че има нещо,като презерватив,желателно е да се използва.[/quote]

abe devstvena nqma da si ostana..6toto taka ili ina4e ne sum...prava si za nqkoi ne6ta..saglasna sum s teb ..mersi za saveta

Град
    Русе
    Аз също имах подобен проблем, но не след първият път, а преди него! Бях чувала какви ли не ужаси - че ще боли, ще има кръв, болка, болка и пак болка, НО приятелят ми съобрази това и беше адски нежен! През цялото време ме питаше дали ме боли, как се чувствам и такива неща! Хармонията между двама ви е най-важна! Ако той те разбира и наистина иска да предотврати болката ще успее! Просто проведете един разговор преди акта и му обясни страховете си! Помогни му да те разбере, за да може да се представи по начин, по който не само НЯМА да усетиш болка, но и ще обикнеш секса! Защото секса е нещо наистина хубаво !!!
    P.S И аз ще те посъветвам - пробвайте без презерватив, но САМО първите няколко прониквания, докато свикнеш!
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Най-страшното ти е минало, след като ве4е те е отворил. Да, сигурно пак ще те боли, но би трябвало да не е толкова. Освен това, в един момент ще трябва да стиснеш зъби, защото удоволствието в секса идва с опита.
    +1 Виж и аз съм така,но стисни зъби,преодолей себе си.Все някога ще трябва да го направиш,защо да не е с точния човек,който те обича,докато не си го загубила.Той колкото и да те обича все пак това чакане няма да е вечно,ще се изморите и 2та.Според мен ако продължавате така е въпрос на малко време да си намери друга.Не искам да те плаша-просто са такива А след него може да дойде някъв идиот и ще съжаляваш че не си го направила с когото е трябвало Успех
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Най-страшното ти е минало, след като ве4е те е отворил. Да, сигурно пак ще те боли, но би трябвало да не е толкова. Освен това, в един момент ще трябва да стиснеш зъби, защото удоволствието в секса идва с опита.
    +1 Виж и аз съм така,но стисни зъби,преодолей себе си.Все някога ще трябва да го направиш,защо да не е с точния човек,който те обича,докато не си го загубила.Той колкото и да те обича все пак това чакане няма да е вечно,ще се изморите и 2та.Според мен ако продължавате така е въпрос на малко време да си намери друга.Не искам да те плаша-просто са такива А след него може да дойде някъв идиот и ще съжаляваш че не си го направила с когото е трябвало Успех

10x

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Да го правиш без презерватив .Ако твоя пич наистина има бая опит, шанса да е посъбрал гъбички и други боклучи от предишни приятелки е доста голям. То ти си решаваш де...
    По-добре един по-тънък кондом и малко слюнка (щом от лубриканта щипе). А и щом тоя пич чак те е карал да пищиш от болка да му се невиди, май изобщо не е наясно какво прави. Вземи нещата по-добре в твои ръце. Шанса да се получи е по-голям.
    П.С. Ако си легнала по гръб и си спокойна, няма да си толкова стегната, отколкото ако си отгоре.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Да го правиш без презерватив .Ако твоя пич наистина има бая опит, шанса да е посъбрал гъбички и други боклучи от предишни приятелки е доста голям. То ти си решаваш де...
    По-добре един по-тънък кондом и малко слюнка (щом от лубриканта щипе). А и щом тоя пич чак те е карал да пищиш от болка да му се невиди, май изобщо не е наясно какво прави. Вземи нещата по-добре в твои ръце. Шанса да се получи е по-голям.
    П.С. Ако си легнала по гръб и си спокойна, няма да си толкова стегната, отколкото ако си отгоре.
    Успех.
    ami 6te opitam..puk dano se ppolu4i

Re: Ах,Този Страх :(:(

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Цитирай Първоначално написано от firesnow
    Цитирай Първоначално написано от ivelina91
    Накрая ще си хване друга и... [/b]
    ако не го е направил вече............ако за седем месеца веднъш му се е приискало повече смятай ...
    Не й помагаш...
    Поне и казва истината в очите .....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

BOJEEE ABE MOMI4ETAAA VS MOMI4ETA DETO VOVEK I VEKOV SHTE PISHAT TEZI TEMI: NE STE LI 4UVALI ZA ALKOHOOLLLL??!??!?!?!? VODKI MODKI A U ZA TAKOA NESHTY ..?KAPISH!??!?!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    BOJEEE ABE MOMI4ETAAA VS MOMI4ETA DETO VOVEK I VEKOV SHTE PISHAT TEZI TEMI: NE STE LI 4UVALI ZA ALKOHOOLLLL??!??!?!?!? VODKI MODKI A U ZA TAKOA NESHTY ..?KAPISH!??!?!
    off misli6 li 4e alkohola 6te ti re6i problema...dalboko se samnqvam...napuka6 se s vodka i kvoo...si4ki 6te e rozovo...mnogo filmi gleda6..

mmm ako priqtelqt ti e opiten kakto kazva6 i s epoznavate i raz4ita6 na nego prosto s eotpusni kogato si nervna pritesnena i te e strah e po trudno ako si predraspolojena vnimatelno i dostat14no v1zbudena i zapo4nete leka poleka 6te ti b1de daje priqtno prosto e trqbvalo i p1rviq p1t da mu obqsni6 a togava si bila veroqtno o6te po pritesnena nai dobre s ehvanete i si pogovorete na tazi tema obstoino i iska6 d a epo vnimatelen ot p1rviq p1t i 6te vidi6 4e si4ko 6te e ok
    When Love Is NoT MaDneSs, It Is NoT Love !

съжалявам за тебе ама нищо не мога да напраа

Re: Ах,Този Страх :(:(

Цитирай Първоначално написано от ivelina91
    Здравейте.Ами моят проблем е следния:
    С моя приятел сме заедно от 10 месеца.Обичам го страшно много,но...
    просто мемога да спя с него...Всъщнос имам голямо желание,но стигне ли си до там просто забравям къде се намирам..И всичко това се дължи на страха ми.МмМм не съм девствена..смисъл имаше 1 опит с приятеля ми.. там загубих си девствеността по мн болезнен начин..болка..кръв..писъци..а бе мазало..гадничко преживяване..
    Та от тогава(вече 7 месеца) категорично му отказвам да го направим
    Приятелят ми уж казва,че ме обича и ще ме чака докато се почувствам готова,но на мен ми е гадно щото един вид го измъчвам без секс..
    Накрая ще си хване друга и...
    Та въпроса ми е как да преудолея тъпия ми страх..Дайте съвет [/b]
    По голямата болка е минала като те е отворил вече няма да те боли с опита ше започни да ти харесва просто немисли за болката,а това какво даваш на полувинката си
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

spokoino i az sam v sa6tat situaciq i az imam malko problemi sas sexa ot kakto mi praviha operaciq i az se strahuvam za 4e 6te otide pri drug no misla 4e naprazno se izma4vam taka 4e spoko

Цитирай Първоначално написано от casanova_bg
    spokoino i az sam v sa6tat situaciq i az imam malko problemi sas sexa ot kakto mi praviha operaciq i az se strahuvam za 4e 6te otide pri drug no misla 4e naprazno se izma4vam taka 4e spoko
    mersi za razbiraneto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си