.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Мъжки проблем

преди 2 дни забелязах малък кръвоизлив по скортума си и се чудя дали е болест или може би се е получило след като се е махнал косъм точно от това място колко време да чакам още ако някой може да ми помогне толкоз се притеснявам че чак имам чувството че ме боли

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Мъжки проблем

Цитирай Първоначално написано от Torpedo
    преди 2 дни забелязах малък кръвоизлив по скортума си и се чудя дали е болест или може би се е получило след като се е махнал косъм точно от това място колко време да чакам още ако някой може да ми помогне толкоз се притеснявам че чак имам чувството че ме боли
    пола -ясен, а ВЪЗРАСТ?!

Град
    Абсурдистан
    Най-вероятно от косъма, ако е на същото място.
    Изчакай баткодоки да ти каже и чак тогава можеш да бъдеш сигурен
    Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
    Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалисти са построили "Титаник".

za6to nikoi ne mi otgovarq podqvolite

Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Мъжки проблем

ако кръвоизлива е подкожно локализиран и ограничено изразен, ако с времето променя цвета си и ако пак с времето няма друга симптоматика - ще отмине без следа.

отскубването на косъм е малко вероятно да причини забележим хематом.

ако изключим спонтанна слабост на капиляр, то някой някакви по крути действия е прилагал към тази торбичка, може би в рамките на половата игра

ami ne nito promenq goleminata si nito cveta si vse o6te e tam moje malk da e izsvetlqlo no to e mnogo malko a otnostno polova igra i kruti deistviq nqmalo e no sym tancior i nz dali ima nqkakva vazmojnost da e ot tova no ne sym si spomnql da imam nqkakva kontuziq pokazah na ba6tata i e vazmojno da hodsq na nevrolog vse pak kryv nervi ... kakvo misli6 batkodoki ?

Град
    между Риман§Рахманинов
    ami ne nito promenq goleminata si nito cveta si vse o6te e tam moje malk da e izsvetlqlo no to e mnogo malko a otnostno polova igra i kruti deistviq nqmalo e no sym tancior i nz dali ima nqkakva vazmojnost da e ot tova no ne sym si spomnql da imam nqkakva kontuziq pokazah na ba6tata i e vazmojno da hodsq na nevrolog vse pak kryv nervi ... kakvo misli6 batkodoki ?
    тестисите+торбичката им са най-нежното място при мъжа и буквален и в преносен смисъл.

при всякакви спортове/професии/хобита където тестисите са ангажирани чисто геометрично като колоездене, конен спорт, борба, бокс....и т.н. са възможни тези хематоми. затова и се ползват спец протектори за тях, но и самият протектор може да предизвика хематом.

при балетисти, танцьори etc...кудето ролята на протектор играе плътната сценична дрешка фиксираща тестисите в една позиция е много възможно когато се правят резки движения без това плътно майо да се стигне до хематоми. случва се когато се играе с голяма амплитуда и тестисите не са защитени поне от слип а свободно висят в гащета тип "боксерки" под сценичният костюм.

консулта със спец никога не е излишен, в случая това са: андролог/уролог/дерматолог.
    невролога не е първо средство по избор в случая, но и той ще свърши работа.

Град
    Перник
    Добре ще е и да изясниш какво танцуваш,защото не във всички танци има такива торбички.За балета съм сигурен,че имат такива приспособления,но за спортните и модерните танци,не съм толкова сигурен,а там движенията са доста бързи..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

haha ami tancuvam narodni tanci i amplitudata e osobeno golqma pri majete

Град
    Перник
    Ами и аз също играя от 10 год. и никога подобно нещо не ми се е случвало.. .Предполагам играете шопси и граовски танци,който са по забързани и динамични..Жалко,че за потурите не са създали такъв тип протектори,но явно не се случва често,иначе щеше да има..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си