- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Окото ми трепти...
Трепти та се къса.. вече втори ден. Какво да го правя? На какво може да се дължи? Мерси!
Успокой се... нещо си нервна/нервен
Чувала съм,че не е за хубаво!И аз бях така и стана една голяма бела! ;(
Преди и на мен ми се случваше почти всеки ден..отидох на лекар, каза ми, че сигурно имам алергия(макарче си мисля, че по-скоро ми беше на
нервна почва)и след време ми мина..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Арменците казват, че нещо вижда окото и ти го показва....иначе сигурно е някакъв спазъм знам ли...по някой път като ми е отпусната ръката пръста почва да ми трепти- може да е подобно.
Ще живееш, спокойно![]()
На всеки се е слу4вало. Обикновено минава бъзро, ама на мен веднъж сигурно седмица ми продължи, бях се побъркала. От вси4ко може да стане - стрес, преумора, недоспиване, много висене пред компютъра...
![]()
Робинята на Quench
на мен също ми трепти окото и понякога пръста и ръката ,но мисля че е някакъв спазъм и не се притеснявам много-много.
На мен веждата ми трептеше около седмица..От напрежение беше...
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
na men mi e treptqlo okoto v prodaljenie na 1 sedmica i posle si sprq,spoko vs e ok![]()
Руса кукличка
Спокойно,някога така прави.И при мен се е случвало ,но ще мине..все пак може да се консултираш с лекар !
Мен когато ми трепти или е от нерви или предстои нещо лошо да ме изненада
И на мен ми се случва понякога,предполагам от напрежение или преумора
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Напрежение е.Чувала съм че ако ти трепти лявото е за лошо а ако ти трепти дясното за хубаво ама не ми се вярва много![]()
Напрежение и умора
Голям размер на картинката! /machoka/
Ако ти трепти дясното е на хубаво,ако лявото на лошо ..поне така са ми казвали на мен
и на мен ми се е случвало,но за около 5 минути макс ..Първоначално написано от vistata
Отиди на лекар!
умора.. и на мен ми се случва
The Spark
И на мене така ми става много пъти...не знам що
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
От напрежение е..и на мен ми се е случвало за няколко седмици и после се оправи.Гледай и по-малко да седиш пред компа.
На мене дясното оченце по едно време непрекъснато ми трепереше ... и изведнъж спря.Споко тва е от стрес и напрежение.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
на мен ми се случва когато съм нервна.. полсе минава
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
И аз бях така по едно време и то доста дълго време - 1-2 месеца...
Ходих на очен лекар, нищо ми нямаше, всичко явно е било на нервна основа ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Най-вероятно е на нервна основа.Дай си седмица почивка и ще се отмине.Но ако не може да си говорим за гърч и от от там може да имаш хиляди неща в нервната система,но е малко вероятно
Йога и мъдрост