- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спешно търся билет...
... за концерта на Металика.
Знам, че малко съм позакъсняла, но нямах време да си
взема по-рано, а пък сега не намирам билети.![]()
Някой има ли представа откъде мога да си закупя или пък
познава ли някой, който да предлага все още билети за концерта ?![]()
Ами преди няколко дни един потребител беше пуснал тема,че продава билет за концерта на Металика за 50 лв. и най-малко 40лв!Но незнам може вече някой да си го е купил!![]()
Това???Първоначално написано от Mariolcheto
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=173979
;]
до оня ден един колега продаваше билет за 100лв за 'стоящ пред сцената'. Амаа.. момчето е от Варна, а и не знам дали не го е продал. Ако си заинтересована ще го питам, като го видя.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Благодаря на всички, които ми отговориха в темата.
Аз билет вече си намерих...![]()
Аре бе копелета нещастни, как така си намирате билети ? Аз като никога сега имам пари, а билет няма от кой да намеря.
Май съм родена за да се чувствам преебана.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Nah. Тва е просто щото металика миришат лайв.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
И все пак си е тръпка колкото и да миришат. И на най - големите мизерници става веселото, ама който е на 0...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
има един сайт в който се продаваха билети на Металика: www.get.bg беше ама не съм сигурна дали още има![]()
От къде можеш да си ги закупиш- http://www.ticketpro.bg/pages.php?id=38Първоначално написано от sladur4e_
можеш и оналайн да ги закупиш..разрови се малко из сайта.
;]
prodavam bilet za metalika ako iskate pisete na skype: vasekoltu ili se obadete gsm: 0898881189
vase
билети за уайтснейк продават в ПИКАДИЛИ !
Пуснали са билети за Миталица пред сцена, налазвайте.![]()
Иначе имам излишен билет от 50 лв, ако някой се интересува, да казва.![]()
ако на 25ти не ме метнат на околвръсното до софия-мама ще има 1 свободен билет...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Продавам билет за Mеталика правостоящ на терене Entrance 12 / Standing. БОНУС: талон за безплатна бира!!! ЦЕНА: 100 лв.
GSM: 0878206265
Аз си имам билет за ВИП ложата ...![]()
Ехх, дано да доживея до петък.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...