- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Минаха вече 9 месеца,а не мога да го забравя ;(
Еми аз ходех с едно момче,но скъсахме,защото(както винаги) аз бях глупачката...И даже го излъгах за нещо,няма да говоря за това.Той не можа да ми прости и даже не се поздравявахме по улиците.Преди 2 месеца аз му казах,че искам да се съберем и той каза,че е възможно да стане.След една седмица той започна да се отдалечава от мен и ми каза,че съм го прецакала,а аз не знаех дори за какво говори!Обичам го!Не знам и аз как,но е така,просто го чувствам!Не мога да си го избия от главата
Той ме блокира в скайп,а преди две седмици имаше един концерт,на който присъствах.Там беше и той,щях да се разплача като го видях!Обаче си казах"Я се направи,че не ти пука,отмини го!"Така и направих...Той обаче ми се усмихна няколко пъти и направо ми идеше да се разплача мн яко...Помолих един негов фр да се опита да го разубеди и да ме отблокне в скайп,но той ен искаше(това стана преди концерта)...Искам да съм с него,мноооого искам!
Как да си го върна?Искам да уточня,че аз бях тази,която сложи край на връзката ни и то по гаден начин.Не мога да си го простя!
![]()
Сега има и друг проблем.Има едно момче,към което изпитвам нещо,ама той е женкар.Една година по-голям е от мен.Редовно си пишем смс-и и една вечер той ми написа:"Айде лека нощ,да ме сънуваш!" а аз му написах:"А ти мен сънуваш ли ме? =)" И той написа:"Еми кой друг да сънувам,по цели нощи и дни си мисля за теб! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*"Дали това е само шега?Дали не иска просто да се ебава с мен?Преди беше казал на един фр,че ме харесва,ама не иска да има нещо по-така,защото сме съседи(живеем в един блок)...Аз го харесвам много,но аз не съм по кратките връзки и не съм сигурна,че той може да има по-сериозна връзка...Какво да правя с него?
Благодаря на тези,които прочетоха темата ми!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
щом старият не те иска пробвай със съседа аз от личен опит ще ти кажа че съседската любов не се получава ама ти си зарязала първи пробвай с другия![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ostavi tova mom4e,koeto si zarqzala,kolkoto i da e trydno,az 6e ti kaga,4e pri men sa6oto se poly4ava v momenta,biv6iq me blokna 6ot se skarahme/idiot/i sega si haresah edno mom4e i toi me haresva i sq 6e mi predlogi sig.sam,az ostavih biv6iq,adski mi be6e trydno i ponege na sed dva ili tri pati se vigdame,toi zapo4na pak da ima nqkakav interes kam men,az re6ih da go zabravq i sega 6e tragna s toq,napravi sa6oto nqma da sagelqva6,kolkoto i da ti e kofti,6e otmine,vremeto lekyva,prosto go ostavi,ae yspehi
![]()
e to e taka,no tozi drugiq e jenkar...Първоначално написано от soul1199
ne znam!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
stariqt-stara istoiq.opitai ako stane ne6to s drugoto mom4e.uspeh![]()
Руса кукличка
emi,kakvo ot tva,4e e genkar,probvai s nego,moge da se poly4i,moge mom4eto naistina da te e haresaloПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Осъзнай 1во какво чувстваш и какво искаш. Тогава се бори. Дали ще успееш...не съм сигурна. Сгрешила си, вземайки неправилно решение, сега ще си понесеш последствията. В живота всичко се връща.
А освен това ме е срам да му кажа на тоя моя съсед какво чувствам...сиг ще започне да ме отбягва...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Госпожице НЕЗАВИСИМА не мислиш ли че е тъпо секи месец да пускаш тема ? Щот и преди съм ги виждал последната беше с 8...
ами странно ми е как си влюбена в единия,пък искаш нещо да стане с другия...![]()
someone else...
хвани си нов
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
еми съжалявам,ама съм такава!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Дока си ги броиш нема го забравш...спри да пишеш отърви се от тоя спомен...пък и покрай това и нас ще отървеш всеки месец да пише едно и също...щот може да имаш бая дълъг живот (дай боже) и току виж не останал човек у форума да не те е утешавал...![]()
тва беше гадно,ама все пак мерси!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Правата приказка те жегва,но те вкарва в пътя...
Кфо да те утешавам и да ти приказвам сълзливи тъпотий направо в очите и тва е...няма друг начин,не и ефективен...![]()
хей.. ама ти кой от двамата искаш.... ?
За 9те месеца... да те успокоя така съм от 2 години вече, но ако един човек сам не реши да направи нещо неможеш да го накараш, остави го да бъде щастлив и се радвай на това-това е истинска обич, а колкото до другия той ще ти помогне да забравиш момчето, което обичаш и щом си пишете смси то е яснопросто излезте няколко пъти сами на по-романтични места ии предполагам ще се получи
успех
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Откажи се от този първият!За вторият , че и аз пиша постояно "да ме сънуваш" това , не означва нищо!Както и да е...Общо взето пробвай с 2рият пък може и да забравиш първия и да си три пъти по-щаслива!Първоначално написано от ^Miss_Independent^
btw: Това винаги ме е дразнел , немога да забравя бившия , ами как ще го забравиш като , не се запознаваш с нови и забавни хора , а седиш в вас или киснеш в некое кафене...
Чукни се с новия и стария ще ти изглежда като смачкан картоф. Гледай да не вкарваш чувства към новия щом е женкар (поне пробвай де, за вас е трудно), вкараш ли и те зареже, пак ще пускаш темички тука.
а ти колко време си ходела с това момче ? Но все пак ако не иска да ти обърне внимание го зарежи, живей си живота хвани си някой по-добър от него и гледай само напредно ти пожелавам успех ако толкова много го обичаш да се съберета пак![]()
si4ko mi zvu4i kurvensko
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Я се направи,че не ти пука,отмини го!"Така и направих...
Да не си го правила. Ако не го беше направила може би нещата щяха да седят по различен начин
Ми 5 месеца сме ходили.Аз го отминах,защото преди така правеше и той!И не съм курва!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Не искаш достатъчно силно да си с него, а и верно, сега е твой ред да лазиш по него, както каза KillSwitchEngage.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()