.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Скайп ...

Скайп ...

Не знам дали има такава тема, но се надявам да няма ...
    Таа ... по въпроса ...
    Какво мислите за любовта по скайп? Някога хващали ли сте си гадже по този начин? Помогна ли ви с нещо? (В смисъл да станете по-отворени, по-лесно да се отпускате и т.н.)
    Лично на мен не ми е точно помогнал, но по някакъв начин самучувствието ми ... порастна ... (Не станах надувка, а просто отимах малко самучувствие, защото ди преди бях едно смахнато момиченца ... иии ... т.н. Просто почнах да гледам на нещата от друг ъгъл.)

Вие сте!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Прецакня голяма..Няма смисъл от нея..Само се измъчват хората по тоя начин..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Ти още си смахнато момиченце(в сладкия и добрия смисъл) нямал съм мъчих една ама нещо не ме кефи тоя скайп искам разговори на живот забавления...не помага особено...лесно е да го напишеш а другия да е на километри от теб...по зор е да е в очите...според мен даже прави обратното...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Че аз от нас не излизам. Нямам друг начин за чудесна и завладяваща любов, освен с грозни и непознати момичета от други градове.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Скитосвам по улиците
    Любовта по скайп не струва...В повечето случаи..
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

може да е забавно но според мен такъв вид отношения няма... "Любов във Скаип ???" как ли пък не
    признавам ако се шегуваш с някои прави чудеса за самочувствието ти но излезеш ли сред истински хора а не потенциални ник-ове просто си забравяш граматиката отвсякъде и усе6таш колко боли реалността... че не си това което подсъзнателно мислиш и си създала

Мега фен
    Град
    SF
    Какво зна4и любов по скайп?
    Ина4е да, благодарение то4но на скайпа познавам страхотни хора, с които сега сме приятели и се виждаме.
    Да не говорим, 4е с мъж ми от там по4наха нещата в на4алото

Робинята на Quench

Повече от фен
    Въртяла съм любов по скайп!Болезнена работа!

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    OMFG OWNEEEEEEEED БОЛЕЗНЕНА !!! ТИ УБИ КОЧА С ЛОПАТАТА БРЕ МОМЕ.

П.п: Сори не издържах...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    In Devil's Castle
    ами може...ей така..мислиш си за някого,че е много готин,умен,заради две,три приказки,а то после какво се оказва...
    someone else...

Такова животно няма. Има само заблуда и много въображение.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Супер глупаво ми се струва това .А и една приятелка в момента върти любов с едно момче по skype ,познават се от около 2-3 месеца може би и са гаджета от 1 ,виждали са се няколко пъти.Казах и още в началото,че тази връзка няма бъдеще,ама тя не ме послуша и сега нещата с това момче започват да се объркват,разправя ми че постоянно и говорел за др момичета ,включително и за бившите си гаджета.И тя му оставила да вземе решение как да се развие връзката им,дали да се разделят и да си останат приятели или да продължат,а той вече цяла седмица не и дава отговор.Ако бях на нейно място до сега да съм го зарязала .(Сори отплеснах се,ама просто трябваше да споделя възмущението си. )

съществува такава любов но доколко е истинска е въпросът.да и на мен самочувстието ми порастна (не чак да стана надувка,а толкова колкото би трябвало да изпитвам)в доста случаи любовта по скайп-а е игра - незнаеш с тоя дет пишеш какъв е дори и да си го виждал една връзка се крепи на реалните срещи а не на камери и микрофони.....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Тея неща не ги приемам... По принцип ползвам скайп за да общувам с любимите си хора които са далеч от мен (майка ми, баба ми, приятелите ми...) а не за да се запознавам с нови. Е имам и 1-2 абоната с които не се познавам на живо и едва ли някога ще се видим но е приятно да се комуникира с тях ама любов...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

охх ако е си ти нз кой ще ме разсмива ейй
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Непостоянно
    ..................
    .!.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Moon Angel
    Такова животно няма. Има само заблуда и много въображение.
    Съгласна съм с теб..изпитах го на свой гръб
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Любов по скайп Това е виц! Не се излагайте, не се и залъгвайте, интернет общуването дава до известен смисъл свобода от задръжки. За едни мама няма да разбере, за други - ще се намери някой, който да ги хареса, въпреки че са гризни и тъпи и т.н. Всъщност всичко е убиване на времето. Знаете ли какви съм ги ръсила аз самата Елементарни примери, че винаги има глупави хора, които се връзват:
    -Ти да не си модел?
    -Да, как разбра? (минала покрай моделите)
    -Снимката ти е професионална. (Yeah, right) Прати ми я!
    -А, не! Не мога - собственост е на модната ми агенция...
    С 1 момче си чатихме доста дълго, накрая реши да се домъкне до моя град, без да съм го канила ест! След това реши, че ще спи у нас И много ясно му отрязах квитанциите, но той мн държеше да спя при него в хотела! Като разбра, че и това няма да го огрее мистериозно спря да пише. Останах с разбито сърце!
    Докато има навници - ще има и забавляващи се на ваш гръб... Изобщо не вярвайте в буквално казано виртуални "връзки", обещания и т.н.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

не го приемам на сериозно... тва е нож с две остриета... само бъзъци и свалки ама на живо е съвсем друго... за единия може да е "любов" ама за другия почти винаги е разтоварващо занимание... еи така колкото да става лафа...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    Враца
    Тъпо, мъчително, понякога ебавка и свършва мн гадно...Нее, не си падам вече по нея...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

охх ако е си ти нз кой ще ме разсмива ейй
    i men ma razmiva,mn ma radvat komentarite my

Re: Скайп ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Не знам дали има такава тема, но се надявам да няма ...
    Таа ... по въпроса ...
    Какво мислите за любовта по скайп? Някога хващали ли сте си гадже по този начин? Помогна ли ви с нещо? (В смисъл да станете по-отворени, по-лесно да се отпускате и т.н.)
    Лично на мен не ми е точно помогнал, но по някакъв начин самучувствието ми ... порастна ... (Не станах надувка, а просто отимах малко самучувствие, защото ди преди бях едно смахнато момиченца ... иии ... т.н. Просто почнах да гледам на нещата от друг ъгъл.)

Вие сте!

hahaha vinagi v skype chovek e po-otpusnat. Prosto ne vijdash choveka, s koito chatish. Az naprimer si haresvam edno momiche ot moq klas... Vinagi kogato sme si chatili sym taka... po-otpusnat ianche sym mnogo sramejliv.. I za jalost vinagi kogato sym i kazval che q haresvam... ili neshto podobno e stavalo po skype ili po e-mail. Po internet e mnogo po lesno kato ne vijdash choveka ot sreshta, no syshto e i mnogo typo. I az mnogo syjalqvam za tova che kogato si govorim ili neshto podobno (ne po skype) sym nekyv skovan... I che vinagi po internet sym i kazval che q haresvam... Na jivo e mnogo po-dobre... no me e sram mama mu stara
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    people`s wet dreams
    Скайп е най-голямата простотия измисляна някога! Сега децата имат "личен живот", което означава че нямат смелостта да кажат нещо в учите на някого и го правят в обсъждания чат клиент! Там всеки е отворен и както казва авторката е станало по отворена но това си е там и не в реалния живот Едва ли тея скайп любовници могат да гледат в очите и да кажят обичам те Просто там се откъсваш реалния свят и си живееш там , нямаш амплоа , авторитет и постижения !

Благодаря!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ми и аз не вярвам вече, докато не се намери някой да ми го докаже ама няма.. скайп става само за писане с любим човек когато е далеч от теб или пък стес е запознали и си ги разменяте.. Иначе сукс.. Абее... няма к'во да се лъжем.. що'то единия винаги остава прецакан... по простата причина че не може да го види в лицето & да разбере дали всички писаници са истина.. така че сукссс... Става да тъкмо за губене на времето
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Полезна програмка, ако искаш да се разбереш с някого гока да излезете, или пък да си поговориш с някой от далеч, без да плащаш за телефон. Иначе общуването с гаджета по скайп все повече го намразвам... тъпо е да се скараш с някой по скайп, аз обикновено ако се зароди спор, искам да се разберем лично, а не по кривия скайп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си